Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Οι φωτογραφίες είναι από πριν 4 ημέρες, από κάτι καινούργιες πίστες που φτιάχνουν. Εγώ γύρισα πριν απο 2 ημέρες.
Έχεις κάποια σχέση με την παραγωγή;
Αεροτουμπα θα κάνει τυπε?τι σχεση να χει ? σεξοτουρισμο εκανε εκει κι επειδη δεν του καθοταν ουτε δομηνικανη μα'ι'μου πηγε να παρει ματι καμια τσουληθρα
τι σχεση να χει ? σεξοτουρισμο εκανε εκει κι επειδη δεν του καθοταν ουτε δομηνικανη μα'ι'μου πηγε να παρει ματι καμια τσουληθρα
Αυτή η Ασημίνα τις ξέχασε τις μηνύσεις φέτος. Μόνο το σιχαμα τον καφετζή μην βάλουν.
Έπρεπε να πάμε μαζί πουστρ@, να σε φαπωνω και στον ΔομίνικοΈπρεπε να πας εσύ τρύπιε δίοπε ....
Ένας μ@λακας λιγότερος«Βρέθηκε κάτι στις αιματολογικές εξετάσεις»: Αποχώρηση-βόμβα του φαβορί λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor 2024
Tα δυσάρεστα ανακοινώθηκαν μέσω instagram.dailymedia.com.gr
Έξω ο James
Έπρεπε να τον έχουν πέρυσι με τον Μπαρτζη να δούμε την περιβόητη φιλία τουςΈνας μ@λακας λιγότερος
Την αντιπαθώ πραγματικά αυτή τη γυναίκα. Ειδικά όταν ουρλιάζει....Πώς στο διαλο μπήκε η σκατοασημινα πάλι που ήταν στα δικαστήρια με τον Ατζουν αφού παραβίασε τους κανόνες;
Τι μήνυμα περνάει ο Τούρκος;
Οκ που κλέψατε, ελάτε να κάνετε πάλι τα ίδια;
Ξεφτίλα, δεν μπορούσαν να βρούνε άλλες κοπέλες;
Με Δαλακες και Ασημινες, δεν πάει πουθενά! Την πάτησε ο Τούρκος, θα πάει απατος φέτος (στα @@ του ούτως η άλλως, μπροστινός είναι/αχυρανθρωπος που έπιασε το "λαχείο") Ξαναζεσταμενο φαγητό, τα ίδια και τα ίδια, διακοπές κάνουν εκεί πέρα! Τόσα χρόνια τους πήραμε χαμπάρι, όσο χρήμα και να δώσει στα πρωινάδικα, έχει τελειώσει το concept "Survivor".
Θα βλέπουμε λίγο στην αρχή Μιλφάρα Πηλιακη μετά Σοφιάννα κωλάρα και τέλος!
Θα πάρει το χρήμα και θα είναι μάλλον "standby", αν πιάσει λίγο τηλεθέαση θα μπει ρεζέρβα, αν ξεκινήσει άπατο τότε θα δούμε κωλάρα Σοφιάννα από τέλη ΓενάρηΘα μπει τελικά η Σοφιάνα;