Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Ξέρεις πολλές χοντρές που δεν έχουν βυζια τυπε?
Ναι αλλά εδώ μπαίναμε.
Άσε που σε λίγο καιρό θα είναι λεπτή.
Ξέρεις πολλές χοντρές που δεν έχουν βυζια τυπε?
Εννοείς Αλβανιδα;Η Μαριλίνα είναι tefal ;
Εννοείς Αλβανιδα;
Τώρα που έφυγε η Ανδριάνα , έχω περισσότερες ελπίδες να την διεκδικησω.. Μου άρεσε ο δυναμισμός της στο παιχνίδι. Ειναι και γυμνασμένο κορίτσι, οπότε δεν θα έχει θέμα να εκπληρώνει τις ανώμαλες επιθυμίες μου. Μια χαρά..
Πιστεύω αυτό που δεν βρήκε στο survivor , θα το βρει στην αγκαλιά μου.
Πήγε γαμήθηκε στην πείνα για 1 βδομάδα για 1000ευρώ;Έλα τύπε.
Έχει και προίκα το κορίτσι.
Η 29χρονη παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ηττήθηκε και στις δύο αναμετρήσεις που έδωσε χωρίς μάλιστα να πάρει ούτε έναν πόντο, με αποτέλεσμα να δει πρώτη την πόρτα της εξόδου.
Παρόλα αυτά, η ίδια έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για το διάστημα που έμεινε, καθώς θα βάλει στην τσέπη της 1.000 ευρώ, που αποτελεί την εβδομαδία απολαβή για κάθε παίκτη των Μαχητών.
Ήτανε περίεργη τύπισσα, γενικά φέτος οι "Μαχητές" είναι για τα μπάζα. Έψαξαν πολύ για να βρουν τέτοια ναυάγια (εξαιρώ τη Χρύσα, την Δώρα=μάνα με τα τέσσερα ορφανά και Σκοτσεζόπουστα "μασκότ"). Θεωρώ έγινε επίτηδες, για να προμοταρουν τους και καλά "Διάσημους"/κολλητές του AtzunΠήγε γαμήθηκε στην πείνα για 1 βδομάδα για 1000ευρώ;
Τρομερό πακέτο. Ειδικά που έλεγε ότι δε χάνει με τίποτα η άχρηστη. Κατά τα άλλα την πολεμάγανε επειδή ήταν ντόμπρα;
Πήγε γαμήθηκε στην πείνα για 1 βδομάδα για 1000ευρώ;
Τρομερό πακέτο. Ειδικά που έλεγε ότι δε χάνει με τίποτα η άχρηστη. Κατά τα άλλα την πολεμάγανε επειδή ήταν ντόμπρα;