PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.204
- Πόντοι
- 446
Ξερασόγλου...
Πλακομούνια και σκηνικά mother-daughter ???Ξερασόγλου...
Ίσως ειναι ανοιχτή σε προτάσεις άλλων παρτενέρ έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστονΜάγκες, ξέρετε αν η Σταυρούλα έχει γκόμενο? Πρέπει να βγάζει άγρια βίτσια...
Ξέρω με σιγουριά πως είχε καταφέρει να παντρευτεί για τρεις ολόκληρους μήνες (ίσως και λίγους παραπάνω) και έπειτα να ανακοινώσει το διαζύγιο της. Λίγο πριν μπει στο προηγούμενο Survivor.Μάγκες, ξέρετε αν η Σταυρούλα έχει γκόμενο? Πρέπει να βγάζει άγρια βίτσια...
Και δυστυχώς όπως όλα δείχνουν θα χάσουμε τη μουνάρα Αλέινα.Είναι τόσο σάπιο το δικό μας που τώρα δείχνει και το τούρκικο
Εάν δεν μας χώρισαν 514χλμ μάγκα θα της την έπεφτα εντελώς στη ψύχρα. Είμαστε ίδια ηλικία.Ξέρω με σιγουριά πως είχε καταφέρει να παντρευτεί για τρεις ολόκληρους μήνες (ίσως και λίγους παραπάνω) και έπειτα να ανακοινώσει το διαζύγιο της. Λίγο πριν μπει στο προηγούμενο Survivor.
Δεν ξέρω αν σκοπεύεις να της την πέσεις. Οτιδήποτε και αν κάνεις τύπε.
Μην την ζητήσεις σε γάμο.
Δεν ξέρω πόσες πιθανότητες θα είχες να ανταποκριθεί συγκεκριμένα στο πέσιμο σου. Και δεν το λέω για να σε υποτιμήσω. Το λέω, επειδή εγγυημένα της την πέφτουν εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες άλλοι. Όποτε αν δεν την προσέγγιζες κάπου έξω, δεν νομίζω να έβλεπε ποτέ το μήνυμα σου.Εάν δεν μας χώρισαν 514χλμ μάγκα θα της την έπεφτα εντελώς στη ψύχρα. Είμαστε ίδια ηλικία.
Τους ξηγιέται ανδρικό στραπονάρι, λένε οι φήμες. Φτιαγμένο από κορμό φοινικόδεντρου. Ν' αφήνει σκλήθρες στην κωλότρυπα τους.Δαλάκας λέτε να σπρώχνει κάποιον από αυτούς τους δροσερούς;;