Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.885
- Πόντοι
- 8.346
Άκυρο τελείως4η υποψήφια
Αναστασία
Άκυρο τελείως4η υποψήφια
Αναστασία
Τυπε μας ξεφτιλισες με τις προτιμησεις σουΑλήθεια ποιοι κάθονται και βλέπουν αυτές τις παπατζες!!! Ούτε καφενοβιος αργοσχολος να ήμουν δεν θα έβλεπα ελληνική τηλεόραση πλην ενημερωτικών εκπομπών και αθλητικών!!!!! Άντε και την όμορφη ψευτοκαβλαντα της Γιουροβίζιον έτσι για τον σαββατιατικο χαβαλεδακο του μαϊου!!!!
Εγώ για τα φαγητά μπαίνω τύπε τι γίνετε στο παιχνίδι δεν γνωρίζω παρεπιπτόντως σήμερα ο μάγειρας έφτιαξε προσφυγακια τηγανιτα με χωριάτικη σαλάτα. Εσύ μαν τι τσιμπησες?Αλήθεια ποιοι κάθονται και βλέπουν αυτές τις παπατζες!!! Ούτε καφενοβιος αργοσχολος να ήμουν δεν θα έβλεπα ελληνική τηλεόραση πλην ενημερωτικών εκπομπών και αθλητικών!!!!! Άντε και την όμορφη ψευτοκαβλαντα της Γιουροβίζιον έτσι για τον σαββατιατικο χαβαλεδακο του μαϊου!!!!
4η υποψήφια
Αναστασία
Απο αυτά να φάνε και οι κότες.. Εχω ένα για να την γυρίσω στο Ιόνιο Πέλαγος , ένα για το Αιγαίο και ένα για πιο μακρινές αποστάσεις. Θα ταξιδέψουμε σε ολο τον κόσμο. Θα περάσει φίνα η μπέμπα δίπλα μου. Το μονο σιγουρο. Αρκεί να μου κάθεται όμως, μην με αρχίσει στα έχω πονοκέφαλο, γιατι εκεί την έκανα.. Α και να μου ειναι πιστή, οχι αυτά που έκανε στο Survivor που δεν έχει αφήσει πουλί για πουλί αμάσητο. Εγώ δεν σηκώνω τέτοια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκάφος έχεις τύπε;
Τον γάμησε!!!
το ανεβασε στορυ 5-6 φορες
Όταν βγαίνουν οι μεγάλες αλήθειες μετά λένε ότι κάποιος χακαρε το προφίλτωρα βλεπω αυτο τι γινεται ρε τυποι ???
Πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια.Φίλε Άρη μην μασάς μπες στο νήμα πουτσες από μέλη του bou και απέδειξε ότι δεν είναι αλήθεια
Τώρα όλη η ζωή είναι μπροστά της. Ευκαιρία να παει Αραβία στους ψωλαραδες να την χέζουν κ να την κατουρανε
Θοδωρής, ίσως ο πιο συμπαθής παίκτης εκεί μέσα. Οχι σαν τα άλλα ναυάγια
Αυτοί είναι χειρότεροι από τους δικούς μας, οι μισοί Τούρκοι και ειδικά Τουρκάλες παίζανε 4η φορά εκεί!85 εκατομμυρια μαλακες στην χωρα,καθε χρονο τους ιδιους 10 βαζει στο παιχνιδι
MVP και αυτου του αγωνα η Ασχημινα