μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.629
- Πόντοι
- 2.646
Καλησπερα ναυάγια και ξετρυπημενοι επισκέπτες. Φιλέτο κοτόπουλο και ψητα σπαραγγια με πεπερ σος, καρύδια και γκοργκοντζολα.
Που είσαι ρε μαν σε δομη,τι είναι αυτά τα ξεφτιλικιαΑυγά μάτια με χόρτα ο μάγειρας δεν μου τα λέει καλά, σκατα σήμερα σαν τον συνάδελφο πιο πάνω
Αυγά μάτια με χόρτα ο μάγειρας δεν μου τα λέει καλά, σκατα σήμερα σαν τον συνάδελφο πιο πάνω
Που είσαι ρε μαν σε δομη,τι είναι αυτά τα ξεφτιλικια
Εφυγαν ήδη..Και μαλιστα χτες στις μονομαχίες εκαναν μαλακία από την παραγωγή, δεν ηταν στην ομαδα και την εδειχναν χωρίς αυτούς και χωρίς να εχει γινει κάποια ανακοίνωση..Ούτε στο επαθλο ηταν....
Not bad ομως..Και ο Παπας και ο Γκεντσογλου τσιμπησαν απο 125 χιλιαρικάκια..
Γιατί φεύγουν όμως;Η παραγωγή του Survivor δεν ήθελε σε ένα επεισόδιο να δει ο κόσμος να φεύγουν μαζεμένοι τρεις παίκτες. Αυτό θα γίνει σταδιακά. Κανείς από τους δύο δεν ήταν στους πάγκους και γενικά δεν είχαν ιδιαίτερη παρουσία απόψε. Με άλλα λόγια, έτοιμοι να φύγουν είναι.
Πιθανότατα την Κυριακή θα φύγει ο πρώτος και μία ημέρα μετά και ο δεύτερος. Πιθανώς να επιστρέψουν και να αποχαιρετίσουν τους συμπαίκτες του.
Για τον παπά κάτι είχα διαβάσει ότι ετοιμάζεται για ευρωβουλευτής. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύσειΓιατί φεύγουν όμως;
Γιατί φεύγουν όμως;
Για τον παπά κάτι είχα διαβάσει ότι ετοιμάζεται για ευρωβουλευτής. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύσει
Φεύγουν οι μπαχαλακηδες
Χοντραινει η Χρύσα
Από έπαθλο σε έπαθλο η Δώρα ντύνεται μοιραία
Εδώ μέσα γράφουν για φασολάδες
Του χρόνου πάλι θ'ασχοληθουμε..
Αλλος παππάς ειναι αυτός ρε ΑΜ. Ο καθυστερημενος μπασκετμπολισταςΓια τον παπά κάτι είχα διαβάσει ότι ετοιμάζεται για ευρωβουλευτής. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύσει
Του Τζέιμς πόσα του βάζεις την εβδομάδα τυπε?Survivor spoiler αποχώρηση 19/4: Οικονομική λίστα
Ο Παππας μαζί με το Batchelor πρέπει να είναι ο πλουσιότερος παίχτης ελληνικών reality.
- Αλέξης Παππάς 135.000
- Σάββας Γκέντσογλου 135.00ο
- Τζέιμς Καφετζής 110.000
- Μαρία Αντωνά 45.000
- Όλγα Πηλιάκη 35.000
- Νίκος Γκάνος 35.000
- Άιρα Αντομαϊτίτε 13.000
- Ιωάννα Τζαβέλα 13.000
- Κρίστη Καθαργιά 12.000
- Χρήστος Βολικάκης 12.000
- Μαριλίνα Βακονδίου 10.000
- Ζωή Ασουμανάκη 6.000