Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.007
- Πόντοι
- 3.936
Επισκέπτη!
Δεν μου αρέσειΚαλύτερα ο χαλβάς...
Θα παντρευτείτε κιόλας τύπε η απλά θα συζησετεΧρύσα πρέπει να μείνεις!!!! μόλις γυρίσεις Ελλάδα χώρισε τον μαλακα σου και έλα Χανιά να μένεις μαζί μου
Μη βριζεις λεμε ρε μλκ
Επισκέπτη!
Ας έχει κάτι νηστίσιμο λόγω Τετάρτης...κι εγώ χαλβά έφαγα για επιδόρπιο.Δεν μου αρέσει
Όχι παντρειες τυπε θα έρθει για διακοπές και μετά τον πουλογλουΘα παντρευτείτε κιόλας τύπε η απλά θα συζησετε
2 τοστ και ένα ποτήρι κεφιρ ή μια σαλάτα τόνο,ντομάτα, κρεμμυδι, καλαμπόκι?
Νηστίσιμα είναι και αυτάΑς έχει κάτι νηστίσιμο λόγω Τετάρτης...κι εγώ χαλβά έφαγα για επιδόρπιο.
Σκέτα παιδικά?2 πιτόγυρα…
…ή 4 πιτόγυρα
Κοκακια εκλερακια χθεσινά
Νηστίσιμα είναι και αυτά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκέτα παιδικά?
Τσακο λικερακι γλυκοτσακο σορμπε'
Είχε αφήσει η ελλεηνιδα 2 κομμάτια πιτσα οπότε έφαγα αυτά με το κεφιρ και πάω να φτιάξω και τα τοστ τωραΤόνο μαν, αν δεν σε πιάσει φτιάχνεις καί τά τοστ
Δεν έχω σπίτι ρε γύρο.2 πιτόγυρα…
…ή 4 πιτόγυρα
Τι κεφιρ ρε μαν μας αποτελειώσες τώραΕίχε αφήσει η ελλεηνιδα 2 κομμάτια πιτσα οπότε έφαγα αυτά με το κεφιρ και πάω να φτιάξω και τα τοστ τωρα
Ρε τυπε όλο το ζουμί θα είναι το κλάμα της πουτανας της ασχημινας και εσύ λες να νικήσουν οι κόκκινοι?Έλα να κερδίσουν οι κόκκινοι και να μπει μέσα και η Αναστασία.
Και αύριο με το καλό να φύγει η Δώρα και να δω την Αρια να πλένεται στο πάρτυ της Ένωσης και να σκάσει με τίποτα ψιλοτακουνα και κανένα εφαρμοστο να τον βγάλουμε όλοι μαζί για πάρτη της!!
Αντί για αριανι ρε τυπε, μια χαρά είναι και αυτοΤι κεφιρ ρε μαν μας αποτελειώσες τώρα
Ρε τυπε όλο το ζουμί θα είναι το κλάμα της πουτανας της ασχημινας και εσύ λες να νικήσουν οι κόκκινοι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αντί για αριανι ρε τυπε, μια χαρά είναι και αυτο
ΨωλουΣτορυ της αντωνας τώρα, την πήρε πολύ από κάτω.
Μίλα καλύτερα
Ελλεηνιδα ξεκωλιαρα ψωλου