xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Έχεις πέσει μέσα σε όλα τελευταία.Πάει το λιθουανικο άτι...
Κ κάπου εδώ να παραδεχτούμε την στρατηγική των κόκκινων.. εξαιρετική
Πώς το κάνεις;
Έχεις πέσει μέσα σε όλα τελευταία.Πάει το λιθουανικο άτι...
Κ κάπου εδώ να παραδεχτούμε την στρατηγική των κόκκινων.. εξαιρετική
Αυτός είναι τύπε.
Adomaitis = πατριωτάκι μας
αυτος εδω συνοδευει τη λιθουανεζα
Διαλέγω ποιος θέλει να μείνει και μιλάω υπέρ του άλλου. Works like charmΈχεις πέσει μέσα σε όλα τελευταία.
Πώς το κάνεις;
Είσαι σε δίαιτα τύπε?Ρύζι με τονο καλαμπόκι καραβοψυχα αγγουρι ντομάτα μαγιονέζα.
Χρειάζεται και αυτα το μενου ώρες ωρεςΕίσαι σε δίαιτα τύπε?
Στείλε μια αν θες το βίντεο με τη ΘεοδωρίδουΧρειάζεται και αυτα το μενου ώρες ωρες
ΚαργιολαΣτείλε μια αν θες το βίντεο με τη Θεοδωρίδου
Είμαι Πόρτο τσιμπισα κάτι πρόχειρο ένα σαντουιτσακι, έχω μαζί μου τέσσερα κιλά γαρίδεςΕσύ μαν τι τσιμπησες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καργιολα
Τι ώρα η σύναξη να ξέρω?Είμαι Πόρτο τσιμπισα κάτι πρόχειρο ένα σαντουιτσακι, έχω μαζί μου τέσσερα κιλά γαρίδες
και δύο μεγάλα χταπόδια περιμένω κόσμο τη Κυριακή στο εξωχικο
Από της δώδεκα το μεσημέρι και μετάΤι ώρα η σύναξη να ξέρω?
Όσες φορές να βγάλετε υποψηφια την Χρύσα πάντα θα μένει. Νόμος . Οι ακτίνες μου φτάνουν μέχρι τον Αγιο Δομίνικο. Ολα τα αποτελέσματα περνάνε πρώτα απο την δικη μου εγκριση . Οπου δω ατασθαλία, επεμβαίνω και την διορθώνω αμέσως για το καλό του παιχνιδιού πρώτα απο ολα και μετά της Χρύσας μας. Πάμε Χρύσα . Λίγο ακόμα έμεινε για το μεγάλο όνειρο. Τα λέμε στο Γαλάτσι σε 3 μήνες. Μαζί θα την σηκώσουμε την κούπα.. Εχω αρχίσει ήδη και κάνω πρόβες στο σπίτι..
Εσύ μαν τι τσιμπησες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η picancha πρίν την ψήσεις θέλει πολύ και χοντρό αλάτιΠικάνια στο bbq, σαλάτα πράσινη με πορτοκαλι κοακόλες
Η picancha πρίν την ψήσεις θέλει πολύ και χοντρό αλάτι
Ρύζι με τονο καλαμπόκι καραβοψυχα αγγουρι ντομάτα μαγιονέζα.