Νέα

Survivor 7 Semi All star ⭐️

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα κερδίσει το semi κακό χρόνο να χουνε all star γαμω την Τουρκία μου;

• Δαλάκας

• Η Χρυσούλα μας

• Ασχημίνα με το strap

• Ο αόρατος Γκέντσογλου ~ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΟΣ

• Φάνης Ρουφιανόφατσα κλασική περίπτωση βλάβης

• Γιδοβοσκός

• Τζέιμς πρίγκιπας της πούτσας ~ ΤΕΛΟΣ

• Ο πάτος της Σταυρούλας

• Γκιουλέκας

• Παπάj ~ ΤΕΛΟΣ

• ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

• New entry o Χριστόφορος ο γαμιάς του gay

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Έχει πολύ ωραίο σώμα η Aerial performance αλλά φάτσα γαρίδα. Τα μαυρισμένα μάτια είναι άραγε θέμα κάποιας αρρώστιας;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Ρε μάγκες άκουγα τη φωνή του Σκωτσέζου και προσπαθούσα να θυμηθώ τι μου θυμίζει.

Και ξέρετε με τι μοιάζει;
Με τη Ράδιο Αρβύλα όταν βάζουν κάποια κλιπακια και κοροϊδεύουν διάφορα σκηνικά και βάζουν δική τους φωνή. Ε είναι ίδια η φωνή λέμε!

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.209
Πόντοι
1.056
Έχει πολύ ωραίο σώμα η Aerial performance αλλά φάτσα γαρίδα. Τα μαυρισμένα μάτια είναι άραγε θέμα κάποιας αρρώστιας;

Ανδριάνα…

IMB_franHJ.gif

IMB_IgAhpe.gif

IMB_eN7DAu.gif

Τελευταία τροποποίηση:

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Ανθρωποι σκουπίδια άχρηστα γυναικες αντρες εικονα των σημερινων ελλήνων ..... ικανοί μονο για μαλακίες .....

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.209
Πόντοι
1.056

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ανθρωποι σκουπίδια άχρηστα γυναικες αντρες εικονα των σημερινων ελλήνων ..... ικανοί μονο για μαλακίες .....
Αδερφέ πως κι έτσι; Χαίρομαι που το παρατήρησε και κάποιος άλλος εκτός από εμένα.

Random User 123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
1.246
Πόντοι
371
Απογοητευτικά τα πρώτα ονόματα που ακούω. Οκ μπηκαν Πηλιάκη και Αντωνά , καλές προσθήκες, αλλά τίποτα άλλο.
Ελεος με Δαλάκα και Ασημίνα. Φτάνει . Μπουχτίσαμε. Αλλες δουλειές δεν έχουν; Καταντάει παρωδία. Ειδικά αυτη η Δαλάκα έχει πάει σε 3 ή 4 , έχω χάσει το νούμερο, αλλα όνειρα δεν έχει για την ζωή της αυτη η κοπέλα ; Αν δεν κάνω λάθος ειναι αθλήτρια, δεν την ενδιαφερει να κάνει κάτι σε αυτο , να πάει πχ μια Ολυμπιάδα κάτι. Μόνο τα λεφτά του Ατζουν έχουν σημασία σε αυτη την ζωή ;; Τελος πάντων, ας κάνουν οτι θέλουν.
Τα υπόλοιπα ονοματα πχ Γκάνος , Κρίστι , Παπαδόπουλος κλπ απλά δεν τα σχολιάζω. Ποιος νοιάζεται να τους δει;; Περισσότερο ενδιαφέρον έχω εγώ παρά αυτοι.:grin:
Αν δεν φέρουν δυνατά ονοματα, βλέπε Ειρήνη Παπαδοπούλου , Σοφιάνα αλλά και ωραίες μαχήτριες , τότε μην περιμένουν να ανέβουν τα νούμερα.
Η Δαλακα είναι επαγγελματίας survivor πλέον, από αυτό ζει το κορίτσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom