τρολαρω φιλεΠροσπαθούμε σε αντίθεση με τα άλλα νήματα να κρατήσουμε ένα υψηλό επίπεδο, επειδή είσαι σχετικά νέος και δεν το γνώριζες για πρώτη φορά σε συγχωρούμε
τα παρακολουθω ολα και ξερω τι γινετε!!
ημουν κι γω επισκεπτης καποτε
τρολαρω φιλεΠροσπαθούμε σε αντίθεση με τα άλλα νήματα να κρατήσουμε ένα υψηλό επίπεδο, επειδή είσαι σχετικά νέος και δεν το γνώριζες για πρώτη φορά σε συγχωρούμε
Εντάξει τότε τυπετρολαρω φιλε
Εντάξει εγώ το δέχομαι δεν ξέρω για τούς άλλους όμως γιατί εδώ όλοι είναι πολύ αυστηροί με τέτοια θέματατρολαρω φιλε
Σκληροί κωλομπαραδεςΕντάξει εγώ το δέχομαι δεν ξέρω για τούς άλλους όμως γιατί εδώ όλοι είναι πολύ αυστηροί με τέτοια θέματα
Αντί να βγάλουν την άχρηστη τη Χρύσα.
Αλλά όχι ότι δεν το κούρασε και αυτός. Αλλά οκ, φαίνεται ότι το πήρε απόφαση να τα κάνει όλα πουτάνα μέσα στην καλύβα του και δε σκέφτεται καθόλου διπλωματικα. Φίλους δεν έχει στην ομάδα του, οπότε λέει στα τέτοια μου, δεν με θέλει κανείς, θα τους αναστατωνω συνέχεια μέχρι να φύγω.
Είναι και αυτό μια στρατηγική του χαλάω τη ψυχολογία της ομάδας.
Σε γαμησε η άχρηστη σκουπίδι ΑσχημιναΗ Χρύσα κέρδισε την Ασημίνα…
Θα βγάλει αφρούς η Ασημίνα.!!
Μη βριζεις βρε μλκ λεμε τη Σταυρούλα,γαμιολαΕεεεε
Όχι και να φύγει η Χρυσούλα τύπε.
Άστην εκεί την σκύλα να πεινάσει και να φτιάξει χαρακτήρα.
Μετά μετάξι 20€ και απαξίωση
Αφού τα λύσαμε τα θέματα τύπε αν θες μας λες όπως συνηθίζεται εδώ μέσα περιοχή που μένεις και τι τσιμπησες σήμεραΠαντως να λεμε και την αληθεια στην θεση της Σταυρουλας με το see through θα θελαμε να ηταν η Χρυσα
Άρχισε η εξαργύρωση της συμμετοχής της στο survivor
Επίπεδο λέμεΕεεεε
Όχι και να φύγει η Χρυσούλα τύπε.
Άστην εκεί την σκύλα να πεινάσει και να φτιάξει χαρακτήρα.
Μετά μετάξι 20€ και απαξίωση
Επίπεδο λέμε
ΠαστιτσιοΑφού τα λύσαμε τα θέματα τύπε αν θες μας λες όπως συνηθίζεται εδώ μέσα περιοχή που μένεις και τι τσιμπησες σήμερα
Σκέτο?Παστιτσιο
ΝαιΣκέτο?
Μονο στον Δαντη παιρνει..στον γιατρο δινει ενα ποσοστο απο το μηνιατικο που παιρνει απο το survivorΈχω συνεννοηθεί με την παραγωγή λέει το σκουπίδι. Πες μωρέ πατσαβούρα ότι τσιμπουκωνες το γιατρό στην τέντα.
Άσε μας ρε τυπε και εσύ. Αφού τον Δάντη τον ξεκωλιαζει με το στραπον.Μονο στον Δαντη παιρνει..στον γιατρο δινει ενα ποσοστο απο το μηνιατικο που παιρνει απο το survivor
Να φτιάξω 2 πίτες με διπλο σουβλάκι ρε νιαμου ή είναι αργά?