ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.816
- Πόντοι
- 5.006
Πες τα μαν,τι τσιμπησες?Επισκέπτες γαμιεσται!!!! Κωλομπαραδες όλοι!!!
Πες τα μαν,τι τσιμπησες?Επισκέπτες γαμιεσται!!!! Κωλομπαραδες όλοι!!!
Πες τα μαν,τι τσιμπησες?
Χοιρινη τηγανια με ρύζι καρότο σαλάτα ταλαγανι και τώρα προφιτερολ από Κωστή.
Πόσα μαν?Βαγγέλης 1965 Το γνήσιο!! Κλασικά πράγματα
Ένα γύρω απολα ένα καλαμάκι χοιρινό απολα και ένα καλαμάκι σκέτοΧοιρινη τηγανια με ρύζι καρότο σαλάτα ταλαγανι και τώρα προφιτερολ από Κωστή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πόσα μαν?
Δε με φώναξες μαν να έρθω τσακ τσακ,θα κερναγαΈνα γύρω απολα ένα καλαμάκι χοιρινό απολα και ένα καλαμάκι σκέτο
Κωστής νέο κόσμο?Χοιρινη τηγανια με ρύζι καρότο σαλάτα ταλαγανι και τώρα προφιτερολ από Κωστή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πόσα μαν?
Ναι στο μετροΚωστής νέο κόσμο?
Ε δεν πήγαινες και λίγο πιο πέρα στον Τόμας να πάρεις κεμπάπΝαι στο μετρο
Εσύ τύπε τι τσιμπησες?
Είχα φάει μανΕ δεν πήγαινες και λίγο πιο πέρα στον Τόμας να πάρεις κεμπάπ
Εχουμε κονέ? Τηλέφωνο? link? full πρόγραμμα?Ποιος Απο εδώ μέσα έμπαινε ασχημίνα με λεφτά;
Μέχρι ένα πενηντάρικο τυπε, με μπάλα στο στόμα να μη μιλάει. Μόνο κωλο. Και ξύλοΠοιος Απο εδώ μέσα έμπαινε ασχημίνα με λεφτά;
Ποιος Απο εδώ μέσα έμπαινε ασχημίνα με λεφτά;
Μέχρι ένα πενηντάρικο τυπε, με μπάλα στο στόμα να μη μιλάει. Μόνο κωλο. Και ξύλο
Έτσι ξαφνικά, θυμήθηκα μία ιστορία που μου είχε πει ένας παλιόφιλος για έναν συγχωριανό του.
Στην οποία μία γκόμενα που είχε σιδεράκια. Πάνω στο στοματικό του έκοψε το πετσάκι, πιάνοντας το καταλάθος στα σιδεράκια της. Και παίχτηκε πουτσοματομούνι. Πιθανότατα να είναι φιδοϊστορία βέβαια. Αλλά, κάπως έτσι φαντάζομαι το μπουκίτσι της Σταυρούλας τύποι. Χωρίς καν να έχει σιδεράκια. Ευτυχώς όμως η Σταυρούλα έχει κωλαρακώλαρο από άλλο πλανήτη.
Συγνώμη σε όσους τρώνε καθώς διαβάζουν αυτό το μήνυμα και είναι ευαίσθητοι με αυτά.
Θα σας βγάλει την πούτσα πριονίδι η Σταυρούλα.
Προσοχή!
Το έχουν πει κάποτε και τα Ημισκούμπρια αυτό. Στο Μπραζίλ - Ημίζ νομίζω.Όπως είπε ο μύστης @Nebuchadnezzar
πωωω τι ειπες τωρα.......ημισκουμπρια.... μπραζιλ.... επεζε κ αυτο παλια στο μπαρ της περιοχης μου κ μου ηρθε τωρα φλασια.... και φυσικα θυμαμαι να παιζει ενω ημουν παντα μεθυσμενοςΤο έχουν πει κάποτε και τα Ημισκούμπρια αυτό. Στο Μπραζίλ - Ημίζ νομίζω.
Βάζει σανίδι και στο βγάζει πριονίδι, είναι ειδήμων στο παιχνίδι και αφήνω τον καφέ για τον Λουμίδη.