Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Μην βρίζεις ρε μαν ας κρατήσουμε ένα επίπεδο
Έχεις δίκιο μαν. Σόρρυ
Μην βρίζεις ρε μαν ας κρατήσουμε ένα επίπεδο
Μη βρίζεις λεμε ηρεμαΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
Ψάχνω μπακαλιάρο σπέσιαλ Ισλανδίας, μόλις τον εντοπίσω έφυγα για το εξωχικο. Με το εξωχικο είμαι συναισθηματικά δεμένος γιατί εκεί πριν πολλά χρόνια γύρισα την πρώτη μου ταινία, σενάριο σκηνοθεσία και παραγωγή όλα δικά μου, η ταινία έσπασε ταμεία και είχε τίτλο " Ο αράπης άργησε μια μέρα" φυσικά δεν την ξέρεις γιατί προβλήθηκε μόνο εξωτερικό.Μη βρίζεις λεμε ηρεμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νιοκι με κιμα σαλάτα μπυρα
Εγω
Ψάχνω μπακαλιάρο σπέσιαλ Ισλανδίας, μόλις τον εντοπίσω έφυγα για το εξωχικο. Με το εξωχικο είμαι συναισθηματικά δεμένος γιατί εκεί πριν πολλά χρόνια γύρισα την πρώτη μου ταινία, σενάριο σκηνοθεσία και παραγωγή όλα δικά μου, η ταινία έσπασε ταμεία και είχε τίτλο " Ο αράπης άργησε μια μέρα" φυσικά δεν την ξέρεις γιατί προβλήθηκε μόνο εξωτερικό.
Εγω
Ψάχνω μπακαλιάρο σπέσιαλ Ισλανδίας, μόλις τον εντοπίσω έφυγα για το εξωχικο. Με το εξωχικο είμαι συναισθηματικά δεμένος γιατί εκεί πριν πολλά χρόνια γύρισα την πρώτη μου ταινία, σενάριο σκηνοθεσία και παραγωγή όλα δικά μου, η ταινία έσπασε ταμεία και είχε τίτλο " Ο αράπης άργησε μια μέρα" φυσικά δεν την ξέρεις γιατί προβλήθηκε μόνο εξωτερικό.
Τι τσιμπησες μαν;
Εγω
ΦακέςΤι τσιμπησες μαν;
Με ρεγγα?
Καλησπέρα ναυάγια. Επισκέπτες μπιροκοιλιαδες, γαμιεστε.
χυσαμε παλι
40 guests! Γραφτείτε ρε να γίνετε της πουτάνας εδώ.....ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
δρομο.. ζώονΤσαντίστηκε το gremlin και έφυγε…
δρομο.. ζώον