HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.415
- Πόντοι
- 456
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μέσα και αυτή.
πω πω πω πω πω μαχη !
Μέσα και αυτή.
φιλος τον μπερδεψες με τον κωστα αναγνωστοπουλο τον μισθοφορο...αυτος τα εχει με την ιλενια οχι ο ζαχαροπλαστηςΚαλά τι διαβάζω...
Ο ζαχαροπλάστης τα έφτιαξε με την Ιλενια Ουλιαμς; Αυτός δεν έκλαιγε για τη γυναίκα και τα παιδιά του;
Σιχαμα Κααραγκουνια όχι.Θελουμε μουναρες κι εναν τυπο σαν τον Καραγκουνια να τσακωνεται με τους παντες. Αλλιως δεν θα τραβηξει.
Ασχετο....... με το first date τι θα γινει, θα εχει συνεχεια ?
Καλά τι διαβάζω...
Ο ζαχαροπλάστης τα έφτιαξε με την Ιλενια Ουλιαμς; Αυτός δεν έκλαιγε για τη γυναίκα και τα παιδιά του;
Αμα ειναι η Σοφιάννα τότε θα το δούμε και με χαρά. Θα μας δώσει ωραία πλάνα και φέτος αυτό ειναι σίγουρο
Επίσης πρέπει να μπει και η Ειρήνη Παπαδοπούλου . Απο πέρυσι ακουγόταν οτι θα μπει, αλλά μας την έκανε ο Τούρκος και τελικά δεν την είδαμε..
Τέλος θα θελα να δω και την Μαρία Αντωνά . Προσωπική μου επιλογή ειναι αυτή. Βέβαια σε αυτη την περίπτωση θα ανέβει αρκετά το budget του προγράμματος , αλλά τι με νοιάζει, εγώ θα τα πληρώσω;; Οχι..
Εσείς θέλετε 20αρες και εμείς θέλουμε γυναίκες,όχι μωρά.....Εάν δεις Αντωνά και Παπαδοπούλου άβαφες θα τρομάξεις.
Εμείς θελουμε 20αρες όχι 40ρες
Εσείς θέλετε 20αρες και εμείς θέλουμε γυναίκες,όχι μωρά.....
Σωστά εγώ κινούμαι από 40+ μέχρι 60+, είναι μικρές για εκείνον. Α, εκείνος τις θέλει και ξανθιές ενώ εγώ γουστάρω τα μελαχρινάΕσύ και ο @argyrotoxos τέτοια μανία.
Αν και αυτές που αναφέρεις παίζει κ να τις θεωρεί ανήλικες ο τύπος.
Εδώ στηρίζω απόλυτα!!Ελευθερία Ελευθερίου ξανά και ξανά!!!! Το κοντοπούτανο χαρίζει άπλετα το κωλαράκι της στην κάμερα!!!
Σωστά εγώ κινούμαι από 40+ μέχρι 60+, είναι μικρές για εκείνον. Α, εκείνος τις θέλει και ξανθιές ενώ εγώ γουστάρω τα μελαχρινά
Εδώ στηρίζω απόλυτα!!
Βεβαίως ελλείψει επιλογών σημαδεύω κι εγώ στα 45-55...αλλά πιο πολλή έκπτωση δυσκολεύομαι να κάνω,δεν βγαίνω!Σωστά εγώ κινούμαι από 40+ μέχρι 60+, είναι μικρές για εκείνον. Α, εκείνος τις θέλει και ξανθιές ενώ εγώ γουστάρω τα μελαχρινά
Εδώ στηρίζω απόλυτα!!
Εγώ έκανα έκπτωση πριν κάποιους μήνες,από τα 63 κατέβηκα στα 56........Βεβαίως ελλείψει επιλογών σημαδεύω κι εγώ στα 45-55...αλλά πιο πολλή έκπτωση δυσκολεύομαι να κάνω,δεν βγαίνω!