Alaniaris81
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2021
- Like
- 252
- Πόντοι
- 20
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην βρίζεις μανΠεντακόσιες να είναι οι ώρες τους, κάριες γαμιολες που θέλουν όλες Ντουμπάγια και Μύκονο.
"Φανή λουλού, λουλού, τον περνεις που και που"
Τι τσιμπησες πορτο?Μην βρίζεις μαν
Έχυσε όλη η Ελλάδα χτες. Μια πολύ όμορφη μέρα για το έθνος μας η χθεσινή.
Πρώτα απο ολα διέπρεψαν στην Ευρώπη οι ομάδες μας και έπειτα παρέμεινε στο παιχνίδι η Χρύσα μας..
Με άκουσε η παραγωγή ευτυχώς γιατί είχα πάρει την βαριοπούλα και κατευθυνόμουν προς στα γραφεία του Σκαι ... Στο τσακ με προλάβανε πριν διακόψω την προβολή του προγράμματος και ρίξω το σήμα του καναλιού. Θα μας γράφανε οι εφημερίδες τώρα , ευτυχώς εισακούστηκε το δραματικό κάλεσμα μου . Μίλησα στην καρδιά του τηλεθεατή , άγγιξα τις ψυχές όλων όσων το διάβασαν και έτσι κάνανε το σωστό..
Η μαριλινα και ο κλαψοκλαμπερ ειναι ζηλιαριδες σε μεγαλο βαθμο και αυτο δεν μπορουσαν να το κρυψουν . Θυμασται λιγες μερες πριν μπει ο τζειμς στην μπλε ομαδα τον περιμεναν πως και πως να το γνωρισουν και μολις ηρθε και ορισμενους τους εγραψε στα αρχιδια του αρχισε ολη αυτη η μιζερια . Δεν ξερω , ομως μερικες φορες ειναι αξιολυπητα καποια ατομα και αυτο ειναι κριμα εχουν παει εκει για να περασουν καλα υποτιθεται .
StamatisΌλα καλά τύπε αλλά ποιος είναι ο κλαψοκλαμπερ;
Τίποτα δεν τσίμπησα χάσαμε στο μπάσκετ είναι μέρα θλίψις δεν θα ασχοληθώ με φαγητά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι τσιμπησες πορτο?
Χτες ήταν η τσαπου σημερα φαε αφοβα σαντιγίΤίποτα δεν τσίμπησα χάσαμε στο μπάσκετ είναι μέρα θλίψις δεν θα ασχοληθώ με φαγητά
Τι τσιμπησες πορτο?
Πόσο καιρό ληγμένες κοτομπουκιες?Φασολάκια φρέσκα κατσαρόλα, σαλάτα, ληγμένες κοτομπουκιές με σάλτσα από κινέζικο, πουράκια με γάλα.
Το βράδυ πίτσα της τρελής.
Χάσαμε στο μπάσκετ και δεν θα ασχοληθώ με φαγητά.
Πόσο καιρό ληγμένες κοτομπουκιες?
Τι της τρως αυτές τις μαλακιες ρε μανΆστα να πάνε.
Θα πηγαίνω τουαλέτα και δεν θα ξέρω απο τι από όλα είναι.
Οκ μαν δεν λέω τίποτα ρόδα είναι και γυρίζειΧτες ήταν η τσαπου σημερα φαε αφοβα σαντιγί
Ετσι πάρε καμία πίτσα πορτο τώραΟκ μαν δεν λέω τίποτα ρόδα είναι και γυρίζει
Τι της τρως αυτές τις μαλακιες ρε μαν
Ο κρεοπώλης ο δικός μου της πουλάει πιο ακριβά αυτές ως παλαιάς ωρίμανσηςΔεν ήταν πολύ ληγμένες.
Φρέσκιες απο τον κρεοπώλη αλλά τις είχα αγοράσει πριν απο 12 ημέρες.
Φουλ στη σαλμονέλα.