Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Θα γράψετε τι φάγατε ή θέλετε τη μαγική ερώτηση;
Εγώ ένα σαντουιτσακι σπέσιαλ με κόκα κόλα θα φάω ελαφριά σήμερα για να μπορέσω να αποδώσω αύριοΘα γράψετε τι φάγατε ή θέλετε τη μαγική ερώτηση;
Τσουρέκι Στεργίου με μαστίχα Χίου, Παστέλι με σουσάμι, μέλι, χαρούπι & τζίντζερ Jannis, πουράκια Caprice λευκά και μπύρα χωρίς αλκοόλ Βεργίνα.
Τσιμπαμε μαν ηρεμαΚαλό ΧΕΣΙΜΟ τύπε!
Τσιμπαμε μαν ηρεμα
Ο Παππας έχει ανοίξει οίκο ενοχής εκεί.
Εγω εφαγα πατατες τηγανιτες με κατι μουφα σνιτσελ σαν αεροσολα αγορασμενα απο τα λιδλ ενα βραστο αυγο και σαλατα λαχανο-καροτο-μαρουλι με ξυδι παντα
Εγω εφαγα πατατες τηγανιτες με κατι μουφα σνιτσελ σαν αεροσολα αγορασμενα απο τα λιδλ ενα βραστο αυγο και σαλατα λαχανο-καροτο-μαρουλι με ξυδι παντα
Σούβλας πήρες η σχάραςΚοτόπουλο απ Πέτρο πατατουλες σαλάτα λαιτ.
Πω ρε πουστη
Το βραστό αυγό τι το ήθελες ρε τύπεΕγω εφαγα πατατες τηγανιτες με κατι μουφα σνιτσελ σαν αεροσολα αγορασμενα απο τα λιδλ ενα βραστο αυγο και σαλατα λαχανο-καροτο-μαρουλι με ξυδι παντα
Το βραστό αυγό τι το ήθελες ρε τύπε
ΣουβλαςΣούβλας πήρες η σχάρας
Ειμαι συνηθισμενος σε τετοιους συνδυασμους τυπεΤο βραστό αυγό τι το ήθελες ρε τύπε
Μετά έχει καργα τυπεΕιμαι συνηθισμενος σε τετοιους συνδυασμους τυπε
Ε ναι σιγά μη περιμένουμε αύριο όλους τους κωλομπαραδες που θα βγάλουν όλη τη μάπα κρέατα.Και η μεγάλη η πλάκα είναι ότι περιμένουμε εγώ και ο @ΑΝΤΖΕΛΟ σα μαλακές αύριο την τσικνοπέμπτη ενώ την κάθε μέρα και εγώ και ο ΑΝΤΖΕΛΟ την έχουμε κάνει τσικνοπέμπτη
Αύριο θα βγάλουν όλα τα σάπια οι κωλομπαραδες λές εΕ ναι σιγά μη περιμένουμε αύριο όλους τους κωλομπαραδες που θα βγάλουν όλη τη μάπα κρέατα.