Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.011
- Πόντοι
- 3.936
Τσιμπαμε μαν ηρεμα
Σορρυ μαν
Τσιμπαμε μαν ηρεμα
Ο Παππας έχει ανοίξει οίκο ενοχής εκεί.
Εγω εφαγα πατατες τηγανιτες με κατι μουφα σνιτσελ σαν αεροσολα αγορασμενα απο τα λιδλ ενα βραστο αυγο και σαλατα λαχανο-καροτο-μαρουλι με ξυδι παντα
Εγω εφαγα πατατες τηγανιτες με κατι μουφα σνιτσελ σαν αεροσολα αγορασμενα απο τα λιδλ ενα βραστο αυγο και σαλατα λαχανο-καροτο-μαρουλι με ξυδι παντα
Σούβλας πήρες η σχάραςΚοτόπουλο απ Πέτρο πατατουλες σαλάτα λαιτ.
Πω ρε πουστη![]()
Το βραστό αυγό τι το ήθελες ρε τύπεΕγω εφαγα πατατες τηγανιτες με κατι μουφα σνιτσελ σαν αεροσολα αγορασμενα απο τα λιδλ ενα βραστο αυγο και σαλατα λαχανο-καροτο-μαρουλι με ξυδι παντα
Το βραστό αυγό τι το ήθελες ρε τύπε![]()
ΣουβλαςΣούβλας πήρες η σχάρας
Ειμαι συνηθισμενος σε τετοιους συνδυασμους τυπεΤο βραστό αυγό τι το ήθελες ρε τύπε![]()
Μετά έχει καργαΕιμαι συνηθισμενος σε τετοιους συνδυασμους τυπε
Ε ναι σιγά μη περιμένουμε αύριο όλους τους κωλομπαραδες που θα βγάλουν όλη τη μάπα κρέατα.Και η μεγάλη η πλάκα είναι ότι περιμένουμε εγώ και ο @ΑΝΤΖΕΛΟ σα μαλακές αύριο την τσικνοπέμπτη ενώ την κάθε μέρα και εγώ και ο ΑΝΤΖΕΛΟ την έχουμε κάνει τσικνοπέμπτη
Αύριο θα βγάλουν όλα τα σάπια οι κωλομπαραδες λές εΕ ναι σιγά μη περιμένουμε αύριο όλους τους κωλομπαραδες που θα βγάλουν όλη τη μάπα κρέατα.
Μόνο σε λίγες εξαιρέσεις,εγω κυρια ουρανια δίπλα μου οικογενειακά τη ξέρουμε κιολας,παϊδάκια μπριζόλες μπιφτέκια σαλάτες πατατες σαγανάκι κτλΑύριο θα βγάλουν όλα τα σάπια οι κωλομπαραδες λές ε
Είχα πάει το καλοκαίρι έκανα λογαριασμό 140 ευρώ την κυρά ουράνια δεν τη ξέρω ένας τύπος έψηνε και σερβιριζε κιόλαςΜόνο σε λίγες εξαιρέσεις,εγω κυρια ουρανια δίπλα μου οικογενειακά τη ξέρουμε κιολας,παϊδάκια μπριζόλες μπιφτέκια σαλάτες πατατες σαγανάκι κτλ
Είναι γιαγιά 85 χρόνων ο γιος της ήταν αυτος,σήμερα το πρωί ήταν στην αυληΕίχα πάει το καλοκαίρι έκανα λογαριασμό 140 ευρώ την κυρά ουράνια δεν τη ξέρω ένας τύπος έψηνε και σερβιριζε κιόλας
Εχει άδεια από το μεγαλοΤην χοντρη την Ασημίνα γιατί είπαμε δεν την έστειλαν σπίτι της που έχει 15 μέρες νάρθηκα το ζώο;