Νέα

Survivor 7 Semi All star ⭐️

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα κερδίσει το semi κακό χρόνο να χουνε all star γαμω την Τουρκία μου;

• Δαλάκας

• Η Χρυσούλα μας

• Ασχημίνα με το strap

• Ο αόρατος Γκέντσογλου ~ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΟΣ

• Φάνης Ρουφιανόφατσα κλασική περίπτωση βλάβης

• Γιδοβοσκός

• Τζέιμς πρίγκιπας της πούτσας ~ ΤΕΛΟΣ

• Ο πάτος της Σταυρούλας

• Γκιουλέκας

• Παπάj ~ ΤΕΛΟΣ

• ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

• New entry o Χριστόφορος ο γαμιάς του gay

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
Και όμως, ο Γκάνος δεν μου ήταν αντιπαθής σαν Αλέξη, χωριάτη, Ασημίνα, Εύα. Ήπιων τόνων, δεν μάλωνε, ουσιαστικά δεν με ενοχλούσε καθόλου να τον βλέπω στο παιχνίδι.

μημπως εισαι μπουστης ρε μπαγασα.... λεω μημπως.... δεν ειναι κακο δεν ενοχλει κανεναν :gay:

:piss:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Άλλο ένα δείγμα του τι σκουπίδι ήταν και είναι ο Καραγκούνης.
Σιχαμα της κοινωνίας.

"Ο παίκτης των Μαχητών ήρθε σε επαφή με ένα δηλητηριώδες κοράλλι και έμεινε για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο, αφού έφτασε στο σημείο να παραλύσουν ακόμα και τα άκρα του. Ωστόσο, έδωσε τα χέρια με την παραγωγή του reality επιβίωσης να επιστρέψει του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο και να αγωνιστεί στους στίβους μάχης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Άγγελος Γεωργουδάκης αναφέρθηκε στον πρώην Survivor, Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος τάχθηκε κατά του όσο βρισκόταν στο παιχνίδι και ξεκαθάρισε τι έχει συμβεί μεταξύ τους, κάνοντας μεγάλες αποκαλύψεις.

Survivor: Ο Άγγελος Γεωργουδάκης αποκαλύπτει το παρασκήνιο της κόντρας με τον Τάκη Καραγκούνια
«Πολλοί μου είπαν ότι το τοξικό κοράλλι ενδεχομένως να ήταν τοξικό, επειδή το είχε ακουμπήσει ο Τάκης. Αυτά άκουγα όταν βγήκα. Με τον Τάκη όντως υπάρχει ένα παρελθόν, εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με όλον τον πόλεμο που δέχτηκα, γιατί δέχτηκα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο. Όχι αυτά που είδατε εσείς. Με πολέμησε πάρα πολύ για να μην μπω στο παιχνίδι και προσπάθησε να με διαβάλλει και στην ίδια την παραγωγή.

Μου είχε πει ότι δεν του άρεσε ότι δεν του το είπα ότι θέλω να μπω στο Survivor και παρόλα αυτά, αυτή ήταν δικιά μου απόφαση γιατί πίστευα ότι μπορεί να θέλει να με βοηθήσει, αλλά εγώ ήθελα να το πετύχω με το σπαθί μου αυτό. Αυτό ενδεχομένως τον πείραξε. Δεν ξέρω τι πίστευε. Η σχέση μας έχει τελειώσει εδώ και δύο χρόνια, μου είχε κάνει πυγμαχία στο παρελθόν», είπε αρχικά για την «κόντρα» του με τον Τάκη Καραγκούνια.

Και συνέχισε: «Με συκοφαντίες και ψεύδη προσπάθησε να με διαβάλλει και στην ίδια την παραγωγή. Μου είπε ότι δεν γίνεται να πάρουν δύο άτομα από το Αίγιο και ντρέπομαι να πω και τι είπε. Μου τα είπε ο ίδιος. Ότι εγώ θα σε πολεμήσω και θα πάρω την παραγωγή και θα λέω αυτά, και θα βγαίνω και θα λέω άλλα και του είπα κάνε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός.

«Ήθελε να ξαναμπει πάρα πολύ. Είπα την αλήθεια ότι μου είχε κάνει πυγμαχία στο παρελθόν, όταν με ρώτησαν από πού τον ξέρω. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “δεν κατάλαβες φιλαράκι, εδώ παίζονται λεφτά, έπρεπε να πεις ψέματα ότι δεν με ξέρεις”. Έχω στεναχωρηθεί τόσο πολύ.

Παρόλα αυτά ο Τάκης μου έστειλε κάποια μηνύματα λίγο πριν πετάξω, που έδειχναν ότι μετάνιωνε. Αυτό εισέπραξα και εγώ τον συγχώρεσα μετά από όλο αυτόν τον πόλεμο που είχε κάνει. Γιατί έκανε πόλεμο για να μη μπω στο παιχνίδι», συμπλήρωσε ο Άγγελος Γεωργουδάκης.

«Και φτάνω στη Μαδρίτη και στο πρώτο τηλεφώνημα μου έλεγαν ότι έχει γίνει σάλος στην Ελλάδα, γιατί βγήκε ο Τάκης και σε συκοφαντεί σε όλα τα κανάλια και καλύτερα να μη δεις τι έχει πει. Ακούστηκαν τόσα πολλά ψεύδη. Με στεναχώρησε και δεν είχε και λόγο. Αισθάνθηκα ότι ήθελε να βγει στον φακό και να πατήσει πάνω μου. Το να λέει τόσα ψεύδη και συκοφαντίες», κατέληξε."

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
1708634622499.jpeg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άγγελος Γεωργουδάκης

Πότε έφυγε αυτός;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.679
Πόντοι
8.346
1708634622499.jpeg

Άγγελος Γεωργουδάκης

Πότε έφυγε αυτός;
Μπήκε λίγο στην αρχή, το επαιξε ήρωας και κομάντο, μετα κατι πατησε, εκαντσε κάνα μήνα στο νοσοκομείο κ μετα τν εδιωξαν

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.355
Πόντοι
2.596
ειναι ομορφη αλλα οχι κουκλα, εχει ωραιο σωμα αλλα δεν ειναι μοντελο, ειναι ομως θηλυκο και αυτο την κανει καυλα.
σε εναν κοσμο που εχει 10000 ειδη σεξουαλικου προσανατολισμου, τα θηλυκα θα σηκωνουν το μαδερι μου για πολλα ακομα χρονια, ελπιζω.

mrvaggos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
80
Πόντοι
0
ειναι ομορφη αλλα οχι κουκλα, εχει ωραιο σωμα αλλα δεν ειναι μοντελο, ειναι ομως θηλυκο και αυτο την κανει καυλα.
σε εναν κοσμο που εχει 10000 ειδη σεξουαλικου προσανατολισμου, τα θηλυκα θα σηκωνουν το μαδερι μου για πολλα ακομα χρονια, ελπιζω.
Τα ειπε ολα ο μαν!

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

Έχεις τα 3 στοιχεία που με καυλώνουν:

Μικρή
Φθηνή
Ξανθούλα

+bonus τα βυζιά της.

Από εμένα είναι ναι.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom