μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.081
- Πόντοι
- 2.646
Τι μπριζόλες τυπε?Μπριζόλες σκεπαστη γύρο κοτόπουλο πατατες πίτες σαλάτες ταλαγανι ζιρο ένα λιτρο
Τι μπριζόλες τυπε?Μπριζόλες σκεπαστη γύρο κοτόπουλο πατατες πίτες σαλάτες ταλαγανι ζιρο ένα λιτρο
Λαιμού χωρίς κόκκαλο μικρεςΤι μπριζόλες τυπε?
Μπριζολιτσα μια χαρά μανΛαιμού χωρίς κόκκαλο μικρες
Μπριζόλες σκεπαστη γύρο κοτόπουλο πατατες πίτες σαλάτες ταλαγανι ζιρο ένα λιτρο
Τι τσίμπησες μαν;Μπριζολιτσα μια χαρά μαν
Μέσα Μαρτίου θα γίνει η αλλαγή των ομάδων ,οι διάσημοι έμαθαν ότι ο τζέιμς έχει το πιο ακριβό συμβόλαιο 12.000 την εβδομάδα πριν μπει στο survivor απαίτησε ότι για να μπει μόνο στους μαχητές ενώ ήταν να μπει στους διάσημους επίσης απαίτησε να μπει ξανά η ψηφοφορία κοινού όταν θα γίνει η αλλαγή των ομάδων, γνωρίζουν οι διάσημοι ότι ο τζέιμς έχει πολύ κοινό και αν μ[ει ψηφοφορία κοινού θα το σηκώσειΠου τα διαβάζεις αυτά;
Γιατί να φύγει ο James;
θα αλλάξει και θα μπει η ψηφοφορία κοινού μέσα του Μάρτη ,τον Σοιλέδη δεν τον ξαναβάζει μέσα ο Αντζούν γι αυτό και η Αντωνά θέλει να αποχωρήσει οικιοθελώς•Ο Acun δε θέλει τον Άρη Σοϊλέδη μέσα στο παιχνίδι, και η Μαρία θέλει να αποχωρίσει γιατί ήλπιζε ότι θα είναι με τον Άρη στο παιχνίδι.
•Οι κόκκινοι διαμαρτύρονται, ότι αν αλλάξει η διαδικασία αποχώρησης, από αγωνιστικό σε ψηφοφορία κοινού, ο James θα παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι το τέλος γιατί είναι δημοφιλής...
χτες μαγείρεψα κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο μόνος μου νοστιμότατοΜπριζόλες σκεπαστη γύρο κοτόπουλο πατατες πίτες σαλάτες ταλαγανι ζιρο ένα λιτρο
Πήγενε τουλάχιστον Κινέζικο, να πάρεις ενα Chicken Fried Rice ή Beef in blackbean Sauce. Εγώ έπαιρνα και κοτόπουλο Ανανά μερικές φορές και Banana Fritter(μπανάνα καραμελώμενη στο μέλι) για επιδόρπιο.Ωραία φαγητά τρώτε τύποι…
Άντε, πάω και εγώ να φάω κανένα fish & chips να κλάψω τη μοίρα μου..
και εγώ σήμερα θα μαγειρέψω μπριζόλες στον φούρνο με πατάτεςΩραία φαγητά τρώτε τύποι…
Σπιτική κουζίνα πολύ καλή παραγγέλνεις και σου έρχεταιΩραία φαγητά τρώτε τύποι…
Πολύ Κωλομερι κέφια έχεις κάμεραμαν!!!!
Και κωλονυχτα!Κωλομέρα.