Νέα

Survivor 6 - All star ⭐️

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον θες να δεις περισσότερο

• Πανάρα

• Χάντα

• Νταφυ

• Κονδυλάτο

• Βαλάντη

• Παππά

• Κουρεντή

• Βαλαβάνη

• Σπαλ!

• Ντάνο

• Ορέστη Τσάνγκ

• Ταραμπάνκο

• Πασχάλη

• Queen Dina

• Laourita

• Άνθη Σαλαγκούδη

• Βέλλη

• Mariposa

• Κανέναν από αυτούς

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.003
Πόντοι
3.936
Με άλλα λόγια, το ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποχωρεί από το Survivor. Μαζί της, κι εδώ είναι το ΣΟΚ, αποχωρεί και η Κατερίνα Δαλάκα. Διότι, οι δύο παίκτριες που ήταν στη ζούγκλα και ο λόγος ήταν για να επικοινωνήσουν με άτομα εκτός παιχνιδιού ήταν η Ασημίνα και η Δαλάκα.

Αυτές οι δύο, Ασημίνα και Δαλάκα, αποχωρούν –για την ακρίβεια- αποβάλλονται από το παιχνίδι οριστικά και αμετάκλητα. Ο Ατζούν το είχε πει πως δεν θα υπολογίσει ονόματα και δεν θα κάνει καμία διάκριση. Αυτό και συμβαίνει.

Σκοπός πλέον είναι να είναι ξεκάθαρο στον τηλεθεατή πως όσοι είναι μέσα, ούτε τρώνε κρυφά, ούτε έχουν κινητά και επικοινωνούν με τον έξω από το παιχνίδι κόσμο. Και η αλήθεια είναι πως με την απόφαση των δύο αποβολών, αυτό τηρείται!

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.003
Πόντοι
3.936
Τι γνωρίζουμε λοιπόν. Πως υπάρχει τεράστια πιθανότητα να έχουμε ακόμα μία αποχώρηση. Προσέξτε. Γιατί δεν το λέω με σιγουριά. Από τη στιγμή που δεν μου λένε όνομα, φυλάω κι εγώ τα ρούχα μου η έρμη. Περιμένω να μάθω και να πω.

Τι ξέρουμε όμως και τι μπορούμε να πούμε. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για γυναίκα. Άνδρας είναι αυτός που θα φύγει. Μη ρωτάτε λεπτομέρειες, ομάδες δηλαδή κλπ. Πάντως, θα είναι κι αυτή αποβολή. Κανονικότατη. Παράβαση και διωγμός. Εν αναμονή εξελίξεων…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τώρα είναι σίγουρη η συμμετοχή Ντάφυ κ Τάλα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.867
Πόντοι
3.846
Τι γνωρίζουμε λοιπόν. Πως υπάρχει τεράστια πιθανότητα να έχουμε ακόμα μία αποχώρηση. Προσέξτε. Γιατί δεν το λέω με σιγουριά. Από τη στιγμή που δεν μου λένε όνομα, φυλάω κι εγώ τα ρούχα μου η έρμη. Περιμένω να μάθω και να πω.

Τι ξέρουμε όμως και τι μπορούμε να πούμε. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για γυναίκα. Άνδρας είναι αυτός που θα φύγει. Μη ρωτάτε λεπτομέρειες, ομάδες δηλαδή κλπ. Πάντως, θα είναι κι αυτή αποβολή. Κανονικότατη. Παράβαση και διωγμός. Εν αναμονή εξελίξεων…

Καλά Νταφυ είπαμε δεν μπαίνει με τίποτα.
Και η αποβολή του άνδρα θα γίνει σήμερα;
Δεν έδειξε τίποτα το τρειλερ.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.225
Πόντοι
10.411

Γυναίκες θα αποβληθούν

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.003
Πόντοι
3.936

aberel

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
160
Πόντοι
1
αμα θεσ να διωξεισ καποιον απο το παιχνιδι λεσ οτι τον ειδεσ με κινητο κ εφυγε

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Αυτός ο Ηλίας τελικά είναι χαζός... Πεταγε ξυλα για να σβησει τη φωτιά; Όντως τώρα;

προσαναμα.jpg

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ρουφιανοβλαχος