ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.740
- Πόντοι
- 5.006
ΚαραγκιοζηδεςΦωτιά στην καλύβα…
ΚαραγκιοζηδεςΦωτιά στην καλύβα…
Καλά Νταφυ είπαμε δεν μπαίνει με τίποτα.Τι γνωρίζουμε λοιπόν. Πως υπάρχει τεράστια πιθανότητα να έχουμε ακόμα μία αποχώρηση. Προσέξτε. Γιατί δεν το λέω με σιγουριά. Από τη στιγμή που δεν μου λένε όνομα, φυλάω κι εγώ τα ρούχα μου η έρμη. Περιμένω να μάθω και να πω.
Τι ξέρουμε όμως και τι μπορούμε να πούμε. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για γυναίκα. Άνδρας είναι αυτός που θα φύγει. Μη ρωτάτε λεπτομέρειες, ομάδες δηλαδή κλπ. Πάντως, θα είναι κι αυτή αποβολή. Κανονικότατη. Παράβαση και διωγμός. Εν αναμονή εξελίξεων…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα είναι σίγουρη η συμμετοχή Ντάφυ κ Τάλα.
Γυναίκες θα αποβληθούνΤι γνωρίζουμε λοιπόν. Πως υπάρχει τεράστια πιθανότητα να έχουμε ακόμα μία αποχώρηση. Προσέξτε. Γιατί δεν το λέω με σιγουριά. Από τη στιγμή που δεν μου λένε όνομα, φυλάω κι εγώ τα ρούχα μου η έρμη. Περιμένω να μάθω και να πω.
Τι ξέρουμε όμως και τι μπορούμε να πούμε. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για γυναίκα. Άνδρας είναι αυτός που θα φύγει. Μη ρωτάτε λεπτομέρειες, ομάδες δηλαδή κλπ. Πάντως, θα είναι κι αυτή αποβολή. Κανονικότατη. Παράβαση και διωγμός. Εν αναμονή εξελίξεων…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα είναι σίγουρη η συμμετοχή Ντάφυ κ Τάλα.
Καλά Νταφυ είπαμε δεν μπαίνει με τίποτα.
Και η αποβολή του άνδρα θα γίνει σήμερα;
Δεν έδειξε τίποτα το τρειλερ.
Γυναίκες θα αποβληθούν
Εννοείς χάνουν πάλι οι μαχητές;3-0 κ στο τέλος χάνουν τα ζώα!
Αυτός ο Ηλίας τελικά είναι χαζός... Πεταγε ξυλα για να σβησει τη φωτιά; Όντως τώρα;
Θα γίνει meme ο τύπος, παγκόσμιο.
Αυτό!!Γκότσης live από Άγιο Δομίνικο