nightman69
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22.344
- Πόντοι
- 4.656
Άντε μπούλο φαρμακοτρίφτη........τη γυναίκα μου λέει.....χαχαχαχαχαχ
Τι λέει ο Δομίνικος κωλονεαρε?Θα αρχισω να βαζω εγω κωλους, απο εκεινη την μερια του Δομηνικου ειμουνα πριν απο 20 μερες, τουλαχιστον ο Τουρκος ας κανει μια γυρα 2-3 χιλιομετρα παρακατω, γεματη ειναι η Λα Ρομανα.
Ειχα γραψει πριν απο ημερες σχετικα στο νημα του Δομηνικου. Πιπινια κυκλοφορουσαν φρι-λεινσερ, καποια μαυρακια ηταν απιστευτης ομορφιας, αλλα εγω, αφ ενος λογω του οτι ημουν με βαλιτσα (σ.σ. βαλιτσα=γυναικα) αφ ετερου μονο σε μασσατζιδικα μπορουσα να παω οπου 99 τοις 100 ηταν μιλφαρες. Εξ αλλου ειμαι δηλωμενος μιλφολαγνος. Τιμες στα μασσατζιδικα απο 20 ευρω το απλο μασσαζ εως......20 ευρω το φουλ σερβις, αν εκανες οτι εφευγες.Τι λέει ο Δομίνικος κωλονεαρε?
Έχει easy going με χαρτζιλίκι η ακούς κι εκεί 100ρια και 50αρια για ένα γαμησι
Υγ δεν μιλάμε για θείες κ ευτραφεις κυρίες με 5 παιδιά, για πιπίνια 18 ως 22 είναι το ερώτημα
Τα φώτα σου
H αλλη η πατσαβουρα μπηκε για να φυγει μετα απο 3 μερες
Μιλαμε για μεγαλο γιδι
Βεβαια ποσο καλα στα μυαλα της να ειναι που παιζει θεατρο εδω και μηνες οτι ειναι ζευγαρι με την λουγκρα
Ισχύει πως η μικρή Ραφαηλία έχει κάνει περιοριστικά μέτρα και ΔΕΝ επιτρέπεται στον Καραγκούνια να την αναφέρει στο ριάλιτι;;;;
Τι γκαυλα αυτη η Ορθουλα...αυτα ήταν survivor
οχι τα ξενερωτα του τουρκου
το original survivor χωρις televoting αγνος σκοτωμος μεταξυ τουςαυτα ήταν survivor
οχι τα ξενερωτα του τουρκου
Από το περσινό.Να είναι καλά οι μύστες πυυ τα ανέβαζαν για να μπορούμε να την παίζουμε άνετα ακόμα και σε μελλοντικά έτη!!!ΥΓ βάλτε Σοφιάννα και δείξτε "καλό" υλικό ρε νιμου
κειμηλιο τυπεΑπό το περσινό.Να είναι καλά οι μύστες πυυ τα ανέβαζαν για να μπορούμε να την παίζουμε άνετα ακόμα και σε μελλοντικά έτη!!!
Τσιρίδα… attention whore…
Κολαρα από τις λιγεςΑπό το περσινό.Να είναι καλά οι μύστες πυυ τα ανέβαζαν για να μπορούμε να την παίζουμε άνετα ακόμα και σε μελλοντικά έτη!!!
ναι μαν πολύ καλή πατουραΓια εμένα η καλύτερη ΚΩΛΑΡΑ που μπήκε ποτέ στο survivor