Νέα

Survivor 6 - All star ⭐️

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον θες να δεις περισσότερο

• Πανάρα

• Χάντα

• Νταφυ

• Κονδυλάτο

• Βαλάντη

• Παππά

• Κουρεντή

• Βαλαβάνη

• Σπαλ!

• Ντάνο

• Ορέστη Τσάνγκ

• Ταραμπάνκο

• Πασχάλη

• Queen Dina

• Laourita

• Άνθη Σαλαγκούδη

• Βέλλη

• Mariposa

• Κανέναν από αυτούς

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Καλά τόσο λάθος εντύπωση έχετε όλοι για τον Μπόγδανο;
Δε θυμάστε τις τρελές εκρήξεις θυμού σπάζοντας πράγματα και κλωτσώντας ότι έβρισκε μπροστά του;
Ο τύπος είναι ψυχάκιας και το παίζει καλό παιδί σαν μασκαρεμένος, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι έχει θέμα με την υπομονή του.
Θέμα είναι που δεν πιάστηκε με καννέναν στα χέρια να τον μπουμπουνίσει. ΚΑι σιγά τον παίχτη, έχανε τους μισούς αγώνες.

nontas82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
2.581
Πόντοι
456

nontas82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
2.581
Πόντοι
456

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Συνελήφθη για επεισόδιο βίας με την έγκυο σύντροφό του :confused: :confused: :confused:

«Με χτυπούσε ακόμη και στο κεφάλι όταν ήμουν πεσμένη στο πάτωμα» αναφέρει στην κατάθεση της η σύντροφος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. Και προσθέτει: «Με πέταξε στον τοίχο και έφτασε στο σημείο να μου ρίξει ένα βάζο στο σβέρκο μου και όλα αυτά ενώ ήξερε ότι είμαι δύο μηνών έγκυος».

toyrkos-survivor-ena.jpg

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Συνελήφθη για επεισόδιο βίας με την έγκυο σύντροφό του :confused: :confused: :confused:

«Με χτυπούσε ακόμη και στο κεφάλι όταν ήμουν πεσμένη στο πάτωμα» αναφέρει στην κατάθεση της η σύντροφος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. Και προσθέτει: «Με πέταξε στον τοίχο και έφτασε στο σημείο να μου ρίξει ένα βάζο στο σβέρκο μου και όλα αυτά ενώ ήξερε ότι είμαι δύο μηνών έγκυος».

toyrkos-survivor-ena.jpg

Ε την τρελή. Δεν της το είχα.

Το παιδί ποιανού είναι;

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
Βρισιήδα και Στέλλα τα καλύτερα κορμιά φέτος. Κι από γυμναστηριακές η Σαλταφερίδου.
Για all-star θα περίμενα περισσότερα. Πχ την Ξένια των Rec, τη σεξοβόμβα την Κασδαγλη, το μπουμπουκάκι τη Ροδάνθη

Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
Θα βολευτούμε με ότι έχουμε μύστη. Καλή πίσω κίνηση έστω και μικρή έχει και η Μαριαλένα. Σφιχτό. Δαλάκα επίσης και εννοείται πίσω κίνηση Βαλαβάνη.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Πως μου έχει λείψει κωλάρα της Δαλάκα. Το καλύτερο μουνί θα είναι εκεί κάτω!!!
Κωλαρα ο δαλακας..
:confused: :confused: :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βρισιήδα και Στέλλα τα καλύτερα κορμιά φέτος. Κι από γυμναστηριακές η Σαλταφερίδου.
Για all-star θα περίμενα περισσότερα. Πχ την Ξένια των Rec, τη σεξοβόμβα την Κασδαγλη, το μπουμπουκάκι τη Ροδάνθη
Καπτεν ρουφο δεν συμμετέχει;

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Survivor.JPG

Λοιπόν ανέτως έμπαινα Βρισηίδα, Δαλάκα (έκφυλο μωρό για γούστα πολλά).Μαριαλένα (αν και λόγω Σάκη δεν θα άγγιζα γιατί δεν πειράζουμε κοπέλες γνωστών) και Στέλλα.Α και μόνο πίσω τρύπα στην Σταυρούλα
Από εκεί και έπειτα, στηρίζω Κύπριο Μάριο (κόντραρε στα ίσια τον Ντάνο που είναι ο ορισμός του Survivor), τρελό Πειρατή, Σάκη
Ο Γκότσης είναι..άνοστος,ο Βασάλος θα κοιτάει τον πάτο της Ευρυδίκης που έχουν χωρίσει και θα σκέφτεται τί έριχνε εκεί μέσα,ο Σχίζας είναι με την στήριξη της άλλης έξω.
Περιμένω μπουνίδια Τάκη σε Ξέρξη-Κονδυλάτο, συζήτηση μόδας Κονδυλάτου και Ασημακόπουλου, μηχανορραφίες Χανταμπάκη και Μαρτίκα (όταν δεν ζουζουνίζει με την Βρισηίδα), Ασημίνα να σπάει μπάλες και να ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, και το άγνωστο τι πήδημα θα πέσει πλην των ζευγαριών Σάκη-Μαριαλένας, Σπύρου-Βρισηίδας

Εάν σας πω ότι υπάρχει και άλλο ζευγάρι μέσα θα με πιστέψετε;

nontas82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
2.581
Πόντοι
456

Μπο και Καρολίνα Καλύβα είναι ζευγάρι​

Οι δυο τους έχουν σχέση εδώ και περίπου 1 μήνα :confused: :confused: :confused:

δηλαδη θα εχουμε επιστροφη μπο :confused: :confused: