Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
τι παιζει τυπε ?
Έβαλαν my style rocks και οι τύπισσες ήταν ντυμένες σαν να μην πω
τι παιζει τυπε ?
Τυπε έχεις προσέξει τη μύτη της Ριας;Στο Survivor μου αρέσει περισσότερο η Σαλταφερίδου, αλλά στον έξω κόσμο μετράει περισσότερο η Ρία. Σε μια καφετέρια τη Ρία κοζαρεις. Έχει πολύ όμορφο πρόσωπο, θυμίζει Κάρτσωνα νέα ή Λίνα Σακκά, είναι σχετικά ψηλή, ντύνεται σαν γυναίκα... Τη Σαλταφερίδου από την άλλη, αν δεν ξέρεις τι πρώτες ύλες κρύβει κάτω από τα ρούχα της, μπορεί και να μην την προσέξεις
Τυπε έχεις προσέξει τη μύτη της Ριας;
Αυτό λες ότι προσεχείς Εσύ στις καφετέριες;
Ούτε Κύπρια να ήταν με τέτοια μυτογκα.
Θα σκάσει Σαλταφεριδου δίπλα της και θα γυρίσουν όλα τα κεφάλια, πλάκα κάνεις;
Η Σαλτα είναι γυναίκα, η άλλη κοριτσάκι με μύτη αεροδρόμιο.
Στο Survivor μου αρέσει περισσότερο η Σαλταφερίδου, αλλά στον έξω κόσμο μετράει περισσότερο η Ρία. Σε μια καφετέρια τη Ρία κοζαρεις. Έχει πολύ όμορφο πρόσωπο, θυμίζει Κάρτσωνα νέα ή Λίνα Σακκά, είναι σχετικά ψηλή, ντύνεται σαν γυναίκα... Τη Σαλταφερίδου από την άλλη, αν δεν ξέρεις τι πρώτες ύλες κρύβει κάτω από τα ρούχα της, μπορεί και να μην την προσέξεις
Μωρέ κι εγώ την Εύη θα επέλεγα τώρα που ξέρω, αλλά στο σενάριο της καφετέριας, μπαίνει η Ρία μέσα, κορδώνεσαι στην καρέκλα, σκουντάς με αγκώνα τον διπλανό: "Μαλάκα δες τι μουνί μπήκε. Ήρεμα ήρεμα, μην καρφώνεσαι"Τυπε έχεις προσέξει τη μύτη της Ριας;
Αυτό λες ότι προσεχείς Εσύ στις καφετέριες;
Ούτε Κύπρια να ήταν με τέτοια μυτογκα.
Θα σκάσει Σαλταφεριδου δίπλα της και θα γυρίσουν όλα τα κεφάλια, πλάκα κάνεις;
Η Σαλτα είναι γυναίκα, η άλλη κοριτσάκι με μύτη αεροδρόμιο.
Μωρέ κι εγώ την Εύη θα επέλεγα τώρα που ξέρω, αλλά στο σενάριο της καφετέριας, μπαίνει η Ρία μέσα, κορδώνεσαι στην καρέκλα, σκουντάς με αγκώνα τον διπλανό: "Μαλάκα δες τι μουνί μπήκε. Ήρεμα ήρεμα, μην καρφώνεσαι"
Τη Σάλτα πιστεύω δε θα την πρόσεχα, γιατί έχει πιο αιχμηρο προσωπο και χάνεται ευκολότερα στο πλήθος.
Όσον αφορά το στυλ, μια ματιά στα insta τους αρκεί. Η μία σχεδόν πάντα με αθλητικά η άλλη σχεδόν πάντα με τακούνι
Ε συγνώμη τώρα δείτε εδώ φώτο από το insta της Σάλτα, και ενώ είναι ήδη δυο χρόνια διάσημη.
Μόνη της βγάζει τα ματάκια της!
Πρέπει να έχεις εξαιρετικό πορνοένστικτο για να καταλάβεις ότι εδώ "έχουμε περίπτωση"
H Τζο μπαίνει στους μαχητές; Άλλο παλτό από εκεί που πέρασε και δεν ακούμπησε..Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου και Χριστίνα Κεφαλά θα γίνουν μέλη της κόκκινης ομάδας.
Νικόλας Αγόρου, Τζο Μαριδάκη και Πάνος Κωνσταντινίδης είναι οι νέοι Μαχητές.
Σύνολο, έξι παίκτες.
Υπάρχουν και οι «σε επιφυλακή» παίκτες.
Πρόκειται για τους: Γιώργος Πιλίδης. Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νικολέτα Μαυρίδη, Πάνος Θεοδώρου και Χάρης Γιακουμάτος.
τριτοδευτερη η κορμαρα και κωλαρα της σταυρουλας?
Από φάτσα είναι λίγο του φόβου…
τριτοδευτερη η κορμαρα και κωλαρα της σταυρουλας?
το ντραγος ντε ειναι καλυτερι παιχνιδι....
νομιζω οτι κανεις λαθος,,,,,Den υπάρχει σάλιο.
Τσάμπα το βλέπετε.
den το βλεπουμεDen υπάρχει σάλιο.
Τσάμπα το βλέπετε.