Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
μπουταρες και κωλαρα εχει για πολλα πισωκολλητα. τωρα το τι λετε εσεις....Ναι τρομερό κορμάκι.
Δόντια καστορα, βυζι ανύπαρκτο και κωλος που προεξέχει.
Τι να πει η Στέλλα δηλαδή με βυζάρες, στητη κωλαρα και ξανθό μουτράκι.
ετσι φανταζομαι θα χεζαν κατι καθυστερημενοι στις ντουζιερες στο στρατο
Είσαι στον Άγιο Δομήνικο τύπε;Η δαλακα κατα 99% επιστρεφει
Απευθειας ενημερωση απο λοκαλ που τους δινει στην ζουλα τα σαντουιτς
Αυτό το αρχίδι τον Βασάλο τον έχω σιχαθεί. Ήταν καλό παιδί, διάβαζε τα μαθήματά του κι έκανε κακά του κάθε πρωί. Δεν ξέρω τώρα τι έπαθε και το παίζει ηγετική μορφή.
Δεν ξέρω πού τα βλέπεις αυτά τυπε, μήπως έχεις απωθημένα από το σχολείο γιατί έτρωγες bullying από πιο γυμνασμένα παιδιά;Αυτό το αρχίδι τον Βασάλο τον έχω σιχαθεί. Ήταν καλό παιδί, διάβαζε τα μαθήματά του κι έκανε κακά του κάθε πρωί. Δεν ξέρω τώρα τι έπαθε και το παίζει ηγετική μορφή.
Λέτε Σώζων και Κρις να το κανελωνουν το ρυζόγαλο;
Σώζων / Κρις, μακρυα γαιδουρια τα δυο τους. . Καποιος θα παρει φορα, θα ξεχαστει κ δεν θα πηδήξει και απλά θα καρφωθεί πίσω στο φίλο του
Ο Χανταμπάκης είπε στον Σχίζα να...σαλαγίσει τα ψάρια...Να τα τρομάξει να πάνε στο δίχτυ... Νέο επάγγελμα αυτό
Ο Χάρος-Βγήκε-Παγανιά κάνει μακριά γαιδούρα με τον Δικηγόρο του Παπαρίου Πάγου Chris..Βλέπω να το...βαράνε...το...σαλάχι οι 2
Η Μελίνα μου θυμίζει τον Grayscull στον He-Man σιγά σιγά
Ο Κρίς κάνει κρις-κρις.
Ο Χάρος απλά δεν γαμει.
Ο Χάρος-Βγήκε-Παγανιά μετά τις συνεχείς χυλόπιτες από την Σαλταβυζίδου μάλλον το γύρισε και το μαστιγώνει το σαλάχι όπως προείπα
Τέτοια παληκάρια που στα 40 τους τους αρέσει να πηδάει ο ένας πάνω από τον άλλο, μόνο πουστοκαταστάσεις μυρίζομαι.
Γελοίοι τύποι και αξίζουν ξεφτίλισμα και να τους πετάξουν έξω.
Ρια σημερα στα μαυρα
Στέλλα σε έπαιρνα όπως είσαι,με το πορτοκαλί μαγιό το οποίο απλά θα έκανα στην άκρη..Στα όρθια στο δέντρο!!
Θα συγκαει ο πουτσος σου στα πλάγια, γιατί αυτά είναι σφιχτά με επένδυση μέσα. Πρέπει να το λύσεις..
την καλησπέρα μου στο νημα
που εχει εκπομπη που παιζεται 4 μερες την εβδομαδα για 4 ωρες καθε φορα και εχει λιγοτερη κινηση απο τους Ντραγκονς που παιζει μια φορα για μια ωρα
Σαν να λεμε το Ντραγκονς ειναι μουντιαλ κι αυτο φουτμπολ λιγκ 2
Ξεφτιλισμενοι κωλομπαραδες όλοι εκεί στο μπουρδελο του τουρκου
στημένο ειναι όλο.. παλι σας γραφει στα παπαρια του ο Τουρκος και σας γλεντάει
Τωρα που βγηκε ο μισθοφόρος θα τα πει όλα , θα ξεράσει τα παραμυθια που σας σερβιρει ο Τουρκος και εσεις καθεστε και βλεπετε σαν μαλάκες
Εχουν τρελαθεί στην μάσα όλοι , ψηφοφορίες στημένες .. ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
Νιπλή, χεσε μας.
Πάντως αν το Τούρκος ξαναβάλει στο παιχνίδι τις δυο τυπισσες που απόκλεισε και συνεχίσετε να το βλέπετε είστε μεγαλύτερα ναυάγια απο τους συμμετέχοντες.
αυτη το πλανο πως μου ξεφυγε? σε ποιο επεισοδιο ειναι?
Στο τελευταίο που η Ελένη βοηθούσε τον Χαντα στο άπλωμα διχτιων.αυτη το πλανο πως μου ξεφυγε? σε ποιο επεισοδιο ειναι?
Φαντάσου. Γουστάρεις τον Μαρτικα που είναι ότι πιο γλοιώδες έχει περάσει τα τελευταία χρόνια, ενώ και ο ίδιος ξέρει ότι είναι άχρηστος παίκτης και μένει μόνο για την ίντριγκα.Είναι το στυλ του γλυκανάλατου λέτσου που όλο το παίζει σωστούλης δήθεν τάχα σοφός κι απλοϊκός. Ρουφάει διαρκώς μόνο αυτός την κοιλιά του από τους υπόλοιπους γυμναστο-χαπάκηδες και προσπαθεί να εξηγεί τις άχρηστες στιγμές σαν γκομενίτσα. Δεν εχει στόφα Μαρτίκα με Όσκαρ στην ηθοποιία. Έχει πει 300 φορές την λέξη γιόγκα προσποιούμενος τον χαλαρό ενώ δηλητηριάζει τους άλλους ύπουλα. Τέλος ποιος σου είπε ότι συμπαθώ τον Γκότση; Είμαι υπέρ Μαρτίκα και Τάκη να γίνει κόλαση.
Είναι το στυλ του γλυκανάλατου λέτσου που όλο το παίζει σωστούλης δήθεν τάχα σοφός κι απλοϊκός. Ρουφάει διαρκώς μόνο αυτός την κοιλιά του από τους υπόλοιπους γυμναστο-χαπάκηδες και προσπαθεί να εξηγεί τις άχρηστες στιγμές σαν γκομενίτσα. Δεν εχει στόφα Μαρτίκα με Όσκαρ στην ηθοποιία. Έχει πει 300 φορές την λέξη γιόγκα προσποιούμενος τον χαλαρό ενώ δηλητηριάζει τους άλλους ύπουλα. Τέλος ποιος σου είπε ότι συμπαθώ τον Γκότση; Είμαι υπέρ Μαρτίκα και Τάκη να γίνει κόλαση.