Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
Αυτα τα χρηματα ειναι προ φορων ξερουμε ;
Όλα προ φόρων είναιΑυτα τα χρηματα ειναι προ φορων ξερουμε ;
Τυπε σε πόνεσε πολύ ο Σακαρος. Ο κόσμος έδιωξε το βλητο την Σταυρούλα. Κόντρα εννοείς τις 10 νίκες σε 6 μήνες που μπορεί να είχε κάνει??Δυστυχώς το πήρε το βύσμα ο κατσούλης και έβγαλε έξω την καλύτερη την σταυρούλα επειδή ήταν η μόνη που μπορούσε να τον κοντράρει
Εσένα σε πόνεσε η Σταυρούλα τον ξευτίλιζε τον καδέναΤυπε σε πόνεσε πολύ ο Σακαρος. Ο κόσμος έδιωξε το βλητο την Σταυρούλα. Κόντρα εννοείς τις 10 νίκες σε 6 μήνες που μπορεί να είχε κάνει??
Η Σταυρούλα ήταν τέταρτη στην 24ωρη στο κοινό κράτησε ο καδένας το πεκινουά την μαριαλένα που ήταν στην όγδοη θέση με δολοπλοκίες ,πρώτος στην 24ωρη ήταν ο μπάρτζης και μετά ο καδένας ,εγώ Σταυρούλα υποστήριζα αλλά στο φετινό τσίρκο προτιμούσα να το πάρει στο τέλος ο μπάρτζης αλλά έβαλαν τον κόφτη των 20 μηνυμάτωνΤυπε σε πόνεσε πολύ ο Σακαρος. Ο κόσμος έδιωξε το βλητο την Σταυρούλα. Κόντρα εννοείς τις 10 νίκες σε 6 μήνες που μπορεί να είχε κάνει??
Ρε τυπε εμπλοκή την πήγαινε ο Σακαρος, από την αρχή μέχρι το τέλος την είχε από κάτω του.Εσένα σε πόνεσε η Σταυρούλα τον ξευτίλιζε τον καδένα
όχι την φοβόταν ο Σάκης και πιο πολύ η μαριαλένα μέχρι και ο Αντζουν το είπε χτες έπρεπε να είναι τελικό η Σταυρούλα,η καλύτερηΡε τυπε εμπλοκή την πήγαινε ο Σακαρος, από την αρχή μέχρι το τέλος την είχε από κάτω του.
Ρε τυπε εμπλοκή την πήγαινε ο Σακαρος, από την αρχή μέχρι το τέλος την είχε από κάτω του.
Τυπε σας έχουμε πονέσει με τον Σακαρο εδώ μέσα, σας έχουμε πηδήξει παρέα.Ρε τύπε μας τα έπρηξες με τον Σάκη.
Μπας και σε πηδάει;
Τυπε σας έχουμε πονέσει με τον Σακαρο εδώ μέσα, σας έχουμε πηδήξει παρέα.
Θα μεγαλωσεις και θα μαθεις εχεις καιρο ακομα !! Βρομα για πολυ βρομα σου λεω ,εγω κατι ξερω για να το λεω βρομα για εμετο πολυ !!Τυπε σε πόνεσε πολύ ο Σακαρος. Ο κόσμος έδιωξε το βλητο την Σταυρούλα. Κόντρα εννοείς τις 10 νίκες σε 6 μήνες που μπορεί να είχε κάνει??
Το να συμμετέχεις με έτοιμη υποστήριξη από δικά σου άτομα συμπαίκτες είναι ότι χειρότερο κατά τη γνώμη μου και απαξιώνει την όποια νίκη.Ο Σάκης βγήκε 2 φορές νικητής ενώ όλοι τον βρίζουν.
Καλός παίχτης και πρέπει να είναι κ καλός χαρακτήρας αλλά πολύ βύσμα ο τύπος.
Στο 1ο μπήκε πέρα με 2 κολλητούς κ τα βρήκε με την Λένα όποτε με 4 ψήφους έκαναν ότι ήθελαν.
Τώρα πήγε survivor με την κοπέλα του.
Δεν θα μου έκανε εντύπωση εάν μετά από χρόνια μαθαίναμε ότι δεν του έδωσαν τα 100.000
Το να συμμετέχεις με έτοιμη υποστήριξη από δικά σου άτομα συμπαίκτες είναι ότι χειρότερο κατά τη γνώμη μου και απαξιώνει την όποια νίκη.
Τα χρήματα όμως δεν τα επηρεάζει.
Ρε τυπε, γραψτο πρώτα σωστά και μετά το αναλύεις, ξερολα.Θα μεγαλωσεις και θα μαθεις εχεις καιρο ακομα !! Βρομα για πολυ βρομα σου λεω ,εγω κατι ξερω για να το λεω βρομα για εμετο πολυ !!