Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Πραγματικά σου λέω ότι δεν με νοιάζει αγωνιστικά τι είναι, δεν το πάω ότι θα το πάρει πάλι αυτός ο μπάσταρδος ο Σάκης το τρόπαιο. Κάτι δεν μου πάει για αυτό το τύπο. Μια χαρά τυπάς, αθλητικός με ωραία προσωπικότητα και έχει γίνει σκλάβος ψυχικά μιας Γκόλουμ τρελής μαλακισμενης με ώμους άντρα και μια φατσα που προκαλεί δυσφορία τρελή όταν την βλέπω σαν ένα Φρανκενστάιν συνδιασμός..
Πραγματικά σου λέω ότι δεν με νοιάζει αγωνιστικά τι είναι, δεν το πάω ότι θα το πάρει πάλι αυτός ο μπάσταρδος ο Σάκης το τρόπαιο. Κάτι δεν μου πάει για αυτό το τύπο. Μια χαρά τυπάς, αθλητικός με ωραία προσωπικότητα και έχει γίνει σκλάβος ψυχικά μιας Γκόλουμ τρελής μαλακισμενης με ώμους άντρα και μια φατσα που προκαλεί δυσφορία τρελή όταν την βλέπω σαν ένα Φρανκενστάιν συνδιασμός..
Πω πω θα γράψω παραγράφους για αυτήν το Γκόλουμ.. άστο καλύτερα..
Ακριβώς έτσι!!Γράψε τύπε.
Μας ενδιαφέρει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάπως έτσι δεν είναι;
Ειδικά το δεύτερο... φτυστή!!Γράψε τύπε.
Μας ενδιαφέρει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάπως έτσι δεν είναι;
Έλα πάμε ένα παιχνιδάκι
Σκότωσε, Πάντρεψε, Αγνόησε, Γάμησε, Φίλησε...
(για μένα: Ασημινα, Άσπα, Ασημίνα, Σοφίαννα, Βρισηίδα..
Σας το έκανα και εύκολα νομίζω χαχα
Ασημίνα. Δεν νομίζω έχω στομάχι για τέτοια .... γυναίκα ας πούμε. Βάρη θα μου πέσει χαχα οπότε ούτε καν μπαίνω ούτε ασχολούμαι υποθετικά όπως πάντα όμως είδα ένα σχόλιο στο FB που είπε ένας τυπάς ότι φαίνεται σαν τύπο γυναίκας ότι δεν είναι καμία κουκλάρα αλλά σε ξεσκίζει στο κρεβάτι και με άλλη ματιά μπορεί να ισχύει αλλά ποιος ξέρει χαχαΠοια αγνόησες;
Ασημίνα. Δεν νομίζω έχω στομάχι για τέτοια .... γυναίκα ας πούμε. Βάρη θα μου πέσει χαχα οπότε ούτε καν μπαίνω ούτε ασχολούμαι υποθετικά όπως πάντα όμως είδα ένα σχόλιο στο FB που είπε ένας τυπάς ότι φαίνεται σαν τύπο γυναίκας ότι δεν είναι καμία κουκλάρα αλλά σε ξεσκίζει στο κρεβάτι και με άλλη ματιά μπορεί να ισχύει αλλά ποιος ξέρει χαχα
Ε νταξει Miss Ελλάδα δεν θα ναι πότε αλλά έχει και χειρότερα. Υπάρχουν τύποι που τέτοιες "αμαζόνες" της τρελάνουν οπότε ο τυπάς που αναφερα μπορεί να μην ήταν και πολύ αντικειμενικός ...Δεν έχει τίποτα θηλυκό πάνω της.