xiachilles96
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2023
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
Σκέψεις?
Τον παίζω παρά πολύ σκληρά με τον πάτο τηςΣταυρουλα σε βλεπω και θελω να σε πλακωσω στις μπουνιες, αλαζονικο μπαζακι εισαι για πολλες κλωτσες στον κωλο σου που ειναι σαν ταψι
Μπορεί να κάνει καλό καλό κλαρίνο!Μου εξηγεί κάνεις πως ο Σάκης έχει γίνει μουνοδολος αυτού του Γκόλουμ ανδρόγυνου διότι δεν έχω ιδέα...
Τέτοια φάτσα να με πιπωνει είναι αρκετό να με αφήσει χωρίς ύπνο για καιρό...Μπορεί να κάνει καλό καλό κλαρίνο!
Τυπε, μην ξεχνας οτι ο Σακης ειναι τερματοφυλακας. Οπως οταν του βαραγαν πεναλτυ ειχε την αγωνια αν θα το πιασει, η, θα το φαει το γκολ, τωρα στα τσιμπουκια της Μαριαλενας μπορει να εχει την αγωνια αν θα του φαει η, δεν θα του φαει τον πουτσο και να την βρισκει πιο χοντρα.Τέτοια φάτσα να με πιπωνει είναι αρκετό να με αφήσει χωρίς ύπνο για καιρό...
Μου εξηγεί κάνεις πως ο Σάκης έχει γίνει μουνοδολος αυτού του Γκόλουμ ανδρόγυνου διότι δεν έχω ιδέα...
Μπορεί να κάνει καλό καλό κλαρίνο!
Τέτοια φάτσα να με πιπωνει είναι αρκετό να με αφήσει χωρίς ύπνο για καιρό...
Τυπε, μην ξεχνας οτι ο Σακης ειναι τερματοφυλακας. Οπως οταν του βαραγαν πεναλτυ ειχε την αγωνια αν θα το πιασει, η, θα το φαει το γκολ, τωρα στα τσιμπουκια της Μαριαλενας μπορει να εχει την αγωνια αν θα του φαει η, δεν θα του φαει τον πουτσο και να την βρισκει πιο χοντρα.
Η πλάκα θα είναι, να τον κερατώνει και από πάνω...
Και να μην τον συγχωρέσεις σκασίλα του, έχουν βγάλει χρήμα για μια δεκαετία.
Με ποιον αναρωτιέμαι?
Καλά να του γίνει, κιόλας, που έχει γίνει μίσος άνδρας και έχει πετάξει την αξιοπρέπεια του για μια τσαπατσούλα αντρογυναίκα γκολουμ αν ήταν με καμιια Σοφιαννα το συγχωρώ αλλά αυτό είναι απλή κατάντια...
Ναι, γιατί...ξεφύγαμε χαχα..Και να μην τον συγχωρέσεις σκασίλα του, έχουν βγάλει χρήμα για μια δεκαετία.
Κατά τα άλλα: Σταυρούλα μόνο!!
Έτσι μπράβο!!Ναι, γιατί...ξεφύγαμε χαχα..
Είχε κουραστεί η αγάπη μου, μην την παρεξηγείςΗ Σταυρούλα είπε:
-Κάναμε ηλιοθεραπεία να πάρουμε βιταμίνη C...
Ναι, έβρεχε πορτοκάλια...
Ναι, γιατί...ξεφύγαμε χαχα..
Για το κρεβάτι τι θέλουμε, όχι για το θρανίο...Η Σταυρούλα είπε:
-Κάναμε ηλιοθεραπεία να πάρουμε βιταμίνη C...
Ναι, έβρεχε πορτοκάλια...