Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.000
- Πόντοι
- 3.936
θα φάνε πολλές φάπες από την Σταυρούλα
Φάπες να φάνε.
Μη δαγκώσει κανένα αντίπαλο φοβάμαι.
θα φάνε πολλές φάπες από την Σταυρούλα
Δεν το βλέπω φέτος (τις άλλες χρονιές έβλεπα 2-3 επεισόδια την εβδομάδα ,όσο κρατούσε το βασικό αγώνισμα,όχι ολόκληρο επεισόδιο),που όλα τα πρόσωπα είναι γνωστά. Μέχρι πέρσι,είχε ενδιαφέρον ,γιατί ανακάλυπτες νέα ψώνια,νέα ναυάγια κλπ,φέτος είναι όλα γνωστά,όπως και οι κώλοι κλπ.Τα ξέρεις όμως τα ονόματα από τις κορασίδες και ξέρεις και το δυνατό τους σημείο...αλλά δεν το βλέπεις????
Είναι παικτούρα και στον στίβο μάχης και στον στόχο η lara μουΦάπες να φάνε.
Μπορεί να συνεργάζεται με την συγκεκριμένη εταιρεία, πολλοί πρώην παίκτες του Survivor το κάνουν.Σωστή παρατήρηση αλλά τα ρούχα;
Από Ελλάδα τα έφερε ;
Δεν έχει αλλα;
Ας με δαγκώσει, δεν έχω πρόβλημα. Και εγώ θέλω να της δαγκώσω κάτι.......Φάπες να φάνε.
Ας με δαγκώσει, δεν έχω πρόβλημα. Και εγώ θέλω να της δαγκώσω κάτι.......
Lara από το δαγκωνιάρα;Είναι παικτούρα και στον στίβο μάχης και στον στόχο η lara μου
χαχα Lara την λέμε και στο twitterΚομμάτια θα σε κάνει.
Lara από το δαγκωνιάρα;
Ναι και βγάζουν 2 υποψήφιους οι κόκκινο ιΠαναγιώτη και Τάκη διάβασα
Ποια ομάδα όμως κερδίζει με τα νέα δεδομένα την πρώτη ασυλία; Ο Σάκης Κατσούλης θα μπορέσει να είναι και πάλι ο ηγέτης που θα οδηγήσει τους κόκκινους σε νίκες;
Οι ισορροπίες αλλάζουν. Από εδώ και πέρα οι μπλε θα είναι πιο δυνατοί. Αρκετά μάλιστα. Οι Μαχητές κερδίζουν την πρώτη ασυλία στο Survivor μετά τις νέες αλλαγές.
Μπόγδανος και Σταυρούλα κάνουν τους μπλε πολύ δυνατούς. Θα χρειαστεί χρόνο να βρει ρυθμό και πατήματα η νέα κόκκινη ομάδα.
Μακάρι να ξεκουμπιστεί ο ανύπαρκτος ξυνίλας.Ναι και νγάζ
Ποιος από τους 2;Μακάρι να ξεκουμπιστεί ο ανύπαρκτος ξυνίλας.
Ο Παναγιώτης, όλο μούτρα είναι, ακόμα και στη δημοπρασία φαγητού όλοι γελούσαν, αυτός τίποτα,μια τσαντίλα μόνιμη στη μούρη του.Ποιος από τους 2;
Να σέβεσαι.Φευγει το κυπριακο σιχαμα??
Ελπιζω να την υποδεχτουν στο αεροδρομιο με ντοματες την αηδια..
Ναι και νγάζ
Για αυτό είναι έτσι η φάτσα της με σημάδια και στραβή...από το χέσιμο έγινε χαχαψαΞεκωλιαρα Αφροδίτη. Μακάρι να βγει σε κυκλοφορία το βίντεο που σε ξεκωλιαζει ο ατζουν και σε χεζει στη μάπα
χαχα βγήκε βίντεο που την έπιασαν να τρώει τον πρώτο μήναΞεκωλιαρα Αφροδίτη. Μακάρι να βγει σε κυκλοφορία το βίντεο που σε ξεκωλιαζει ο ατζουν και σε χεζει στη μάπα