Νέα

Survivor 6 - All star ⭐️

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον θες να δεις περισσότερο

• Πανάρα

• Χάντα

• Νταφυ

• Κονδυλάτο

• Βαλάντη

• Παππά

• Κουρεντή

• Βαλαβάνη

• Σπαλ!

• Ντάνο

• Ορέστη Τσάνγκ

• Ταραμπάνκο

• Πασχάλη

• Queen Dina

• Laourita

• Άνθη Σαλαγκούδη

• Βέλλη

• Mariposa

• Κανέναν από αυτούς

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Ρια, με τα πεντοχίλιαρα που θα πάρεις εύχομαι να αλλάξεις μύτη και να βάλεις βυζγιά

1680727443515.jpeg

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Την πήρε πολύ φάλτσα στην γέφυρα την μύτη ο μάστορας και δεν γίνεται κάτι καλύτερο μετά. Όσο θα την πειράζει τόσο πιο εξωγήινη θα γίνεται. Αλλά μπορεί να βάλει βυζάρες και να ανέβει σκαλιά γιατί έχει αρκετά καλό σώμα.

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.247
Πόντοι
1.056

Stathisman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2023
Like
2
Πόντοι
0
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
πεισοδιακό αναμένεται να είναι και το αποψινό, τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, όπως βλέπουμε στο trailer, θα βρεθεί στο επίκεντρο, μιας και νιώθει περιθωριοποιημένος από την ομάδα του.

«Κάποιες κουβέντες δεν μου αρέσουν, χάνω την υπομονή μου, είμαστε σαν κοινόβιο και είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Δεν είναι ωραίο να έχω ένα παιδί και να με λένε γελωτοποιό ή κλόουν. Γι’ αυτό και δεν θα κάτσω να καθίσω σε μια συζήτηση και κάποιοι να γελάνε μαζί μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα στο συμβούλιο του νησιού, ο ίδιος έρχεται σε έντονη ρήξη με τον Γιώργο Ασημακόπουλο σχετικά με τα όσα φωνάζει στους αντιπάλους κατά τη διάρκεια του στίβου μάχης, με τον Σάκη να μπαίνει στο… κάδρο της έντασης.

Κατά τα άλλα, οι δύο ομάδες δίνουν τα πάντα στο στίβο μάχης για το έπαθλο φαγητού.

koutsoumpas

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2021
Like
44
Πόντοι
0
Τύποι μου σας παρακολουθώ συστηματικά αλλά ως επισκέπτης διότι έτσι.
Ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται η Σαλταβυζίδου όταν φοράει το γκρι μπουστάκι να έχει 50 νούμερο βυζί και όταν βάζει το μαγιό τα δυο αυτά βυζιά να είναι σαν μαλωμένα; Το ένα ανατολή το άλλο δύση. Μήπως βάλανε και μαγνητάκι όταν τα γέμιζαν;
Κατα τα άλλα συνεχίστε την καλή δουλεία και το μαδομουνι μεταξύ σας.
Σταυρούλα αναλ γκαπ μόνο.

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.633
Πόντοι
17.436
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Τύποι μου σας παρακολουθώ συστηματικά αλλά ως επισκέπτης διότι έτσι.
Ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται η Σαλταβυζίδου όταν φοράει το γκρι μπουστάκι να έχει 50 νούμερο βυζί και όταν βάζει το μαγιό τα δυο αυτά βυζιά να είναι σαν μαλωμένα; Το ένα ανατολή το άλλο δύση. Μήπως βάλανε και μαγνητάκι όταν τα γέμιζαν;
Κατα τα άλλα συνεχίστε την καλή δουλεία και το μαδομουνι μεταξύ σας.
Σταυρούλα αναλ γκαπ μόνο.

Τύπε πρέπει να μπαίνεις πιο συχνά γιατί έθεσες πολλά κ σοβαρά ζητήματα μαζεμένα.

Η επιστημονική ομάδα του Survivor bou θα σου λύσει όλες σου τις απορίες με

Oπτικοακουστικό υλικό @msakis
Εικόνες μπρος πίσω και ανάποδα @xxx_male
κ Αιχμηρά σχόλια @μπαρμπαγιαννης @Dr Lecter @aiolosanemos50 @xenitemenos

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
πεισοδιακό αναμένεται να είναι και το αποψινό, τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, όπως βλέπουμε στο trailer, θα βρεθεί στο επίκεντρο, μιας και νιώθει περιθωριοποιημένος από την ομάδα του.

«Κάποιες κουβέντες δεν μου αρέσουν, χάνω την υπομονή μου, είμαστε σαν κοινόβιο και είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Δεν είναι ωραίο να έχω ένα παιδί και να με λένε γελωτοποιό ή κλόουν. Γι’ αυτό και δεν θα κάτσω να καθίσω σε μια συζήτηση και κάποιοι να γελάνε μαζί μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα στο συμβούλιο του νησιού, ο ίδιος έρχεται σε έντονη ρήξη με τον Γιώργο Ασημακόπουλο σχετικά με τα όσα φωνάζει στους αντιπάλους κατά τη διάρκεια του στίβου μάχης, με τον Σάκη να μπαίνει στο… κάδρο της έντασης.

Κατά τα άλλα, οι δύο ομάδες δίνουν τα πάντα στο στίβο μάχης για το έπαθλο φαγητού.
Ουστ με τον βρωμογερο.
Να πάει να γαμηθει στην άκρη μόνος του.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Περαστικός από το καθιστικό χθες,που έβλεπε η μάνα του παιδιού μου ,survivor και μαθαίνω ότι η αρχικωλάρα Χαμπέρη έχει φύγει........αν φύγει και η αρχιβυζαρού Σαλταφερίδου,θα πρέπει να σταματήσει για φέτος.
Συνεχίστε,θα ξαναμπώ μετά το Πάσχα.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Για να μιλάμε με ακρίβεια, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, σήμερα Πέμπτη 6/4 θα έχουμε την γνωστή αποχώρηση ενώ την Κυριακή 9/4 θα δούμε την 1η ασυλία. Την Μεγάλη Δευτέρα πρόκειται να δούμε την 2η. Από αυτές τις δυο ασυλίες θα προκύψουν δυο υποψήφιοι εκτός εάν υπάρξει ισοψηφία που εκεί θα προκύψουν περισσότεροι! Επίσης την Μεγάλη Τρίτη θα δούμε τον αγώνα επάθλου και δεν θα υπάρχει αποχώρηση! Το παιχνίδι θα κάνει μία μικρή διακοπή τη Μεγάλη Τρίτη και όταν επιστρέψει, μετά το Πάσχα θα έχουμε τρεις ακόμη ασυλίεςάρα συνολικά θα έχουμε τουλάχιστον πέντε υποψήφιους, εκτός αν υπάρχουν και πάλι ισοψηφίες, μετά θα πραγματοποιηθεί η αποχώρηση και σιγά σιγά το πάρτι της ένωσηςόπου οι παίκτες αργά και… σταθερά, οι παίκτες θα διαλέξουν τα τραγούδια τους!

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

:helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea:

Survivor All Star 7/4: Αυτοί αλλάζουν ομάδες​

Οι μπλε θα πάρουν δύο παίκτες για να ενισχυθούν. Και τι παίκτες. Δύο από τους καλύτερους της κόκκινης ομάδας. Αυτό αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιανός θα κάνει ένα έκτακτο συμβούλιο την Κυριακή και θα ανακοινώσει τις αλλαγές.

Η Μελίνα Μεταξά θα πάει στην κόκκινη ομάδα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα πάνε στους μπλε.

Με άλλα λόγια, οι Μαχητές παίρνουν δύο από τους καλύτερους παίκτες. Και δεν χαλάνε και τα παρεάκια. Ο Σάκης μένει μαζί με την Μαριαλένα. Σημαντικό αυτό. Η Σταυρούλα δεν χάρηκε πολύ, αλλά θα είναι πολύ με τον Νίκο Μπάρτζη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom