Νέα

Survivor 6 - All star ⭐️

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον θες να δεις περισσότερο

• Πανάρα

• Χάντα

• Νταφυ

• Κονδυλάτο

• Βαλάντη

• Παππά

• Κουρεντή

• Βαλαβάνη

• Σπαλ!

• Ντάνο

• Ορέστη Τσάνγκ

• Ταραμπάνκο

• Πασχάλη

• Queen Dina

• Laourita

• Άνθη Σαλαγκούδη

• Βέλλη

• Mariposa

• Κανέναν από αυτούς

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.237
Πόντοι
2.646

Στέλνει φιλάκια στον Γκότση ο Ασημακόπουλος​

Το trailer που κυκλοφόρησε για το σημερινό επεισόδιο δε θα μπορούσε να μην είναι επικεντρωμένο στις αποβολές των δύο παικτών του οποίους ο Γιώργος Λιανός ξεφτίλισε με τα λόγια του στο χτεσινό συμβούλιο.

Πιο πολύ από όλους πρέπει να χάρηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος για την αποβολή του Ηλία Γκότση με τον οποίο ποτέ δεν είχαν καλή σχέση όλο αυτό το διάστημα. Ο Ασημακόπουλος απασφάλισε μετά την αποβολή του πρώην νικητή σα να τον περίμενε στη γωνία εδώ και καιρό.

«Γκότση μου πήρες τελικά αυτό που άξιζες. Ήσουν πάντα ορεξάτος αλλά το δικό σου στομαχάκι ήταν πάντα γεμάτο. Γκότση μου, ηγέτη, νικητή του Survivor, θέλω να σου δώσω κάτι: Φιλάκια!», δήλωσε ο Ασημακόπουλος στην κάμερα.
Θα σε περάσει παλιόπουστα και σένα σουβλάκι ο Τάκης, κάνε λιγάκι υπομονη

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.237
Πόντοι
2.646
Μπουκωνε μωρέ μαλακα λιανε και εσύ. Το αρχιδακι τον κατσουλη και τη ρομα του στα παπαρια σας που συναντιοταν καθε βραδυ στην καλύβα που ελαμε κέρατα τον μπο.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Σούπερ Κατερίνα που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου, ο Σπύρος Μαρτίκας είχε επικοινωνία με τον έξω κόσμο στο περσινό Survivor, με τη βοήθεια ανθρώπου της παραγωγής.

Είχε γράψει λοιπόν ένα πολύ μεγάλο γράμμα σε πάπυρο το οποίο στάλθηκε με φωτογραφία στην αδερφή του, κάνοντας τις συγκεκριμένες ερωτήσεις που ήθελε να απαντηθούν.

Μπορεί η συγκεκριμένη παράβαση να μην έγινε στο Survivor All Star, ωστόσο μπορούμε πολύ εύκολα να καταλάβουμε την κατάσταση που επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο και το τι μπορεί να κάνει τελικά ένας παίκτης.

Μετά από αυτό κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, για τα όσα γίνονται στο Survivor και αν τελικά κάποιος έχει επικοινωνία ή όχι με τον έξω κόσμο.

Το σίγουρο πάντως είναι ένα, ότι ακόμα και στην περίπτωση του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, αρκετοί παίκτες πήραν το λόγο προκειμένου να μιλήσουν στο συμβούλιο του νησιού.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε ότι γνώριζε πως κάτι δεν πηγαίνει καλά, ωστόσο δε θέλησε να πει κάτι γιατί πίστευε ότι κάποια στιγμή θα πιαστούν από την παραγωγή, κάτι που τελικά και έγινε.

Όλα αυτά μάλιστα σχολίασαν και στο πρωινό του ΣΚΑΪ, που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά, ενώ φάνηκε περίεργη και η στάση του Ηλία Μπογδάνου και της Εύης Σαλταφερίδου, οι οποίοι πήραν απόσταση από τον πολύ καλό τους φίλο Ηλία Γκότση τονίζοντας ότι δεν γνώριζαν τίποτα.

Σίγουρα το μεγάλο λάθος της παραγωγής είναι ότι δεν έχει αναφέρει τι ακριβώς έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στους παίκτες πριν αυτοί μπουν στο Survivor All Star, έχοντας αφήσει στο παρελθόν κινήσεις όπως τις συναντήσεις της Μαριαλένας και του Σάκη να περάσουν με μία απλή παρατήρηση.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.916
Πόντοι
9.931
Ωραίος ο Τούρκος! Δουλεύει ψιλό γαζί τους καθυστερημένους τηλεθεατές, σχεδον ολοι οι παιχτες-ναυαγια τρωνε και εχουν επικοινωνία με τον εξω κοσμο και οπως φαίνεται οχι μονο στο φετινο Survivor αλλα και στα προηγούμενα. Που και που διώχνουν και κανενα για τα δείξουν ποσο αδιάβλητο ειναι το παιχνίδι, ετσι για τα ματια του κοσμου.

Ειμαι σίγουρος οτι ακομα και στις αποχωρήσεις αλλους ψηφίζει ο κοσμος και αλλοι φεύγουν.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.037
Πόντοι
1.056
Ωραίος ο Τούρκος! Δουλεύει ψιλό γαζί τους καθυστερημένους τηλεθεατές, σχεδον ολοι οι παιχτες-ναυαγια τρωνε και εχουν επικοινωνία με τον εξω κοσμο και οπως φαίνεται οχι μονο στο φετινο Survivor αλλα και στα προηγούμενα. Που και που διώχνουν και κανενα για τα δείξουν ποσο αδιάβλητο ειναι το παιχνίδι, ετσι για τα ματια του κοσμου.

Ειμαι σίγουρος οτι ακομα και στις αποχωρήσεις αλλους ψηφίζει ο κοσμος και αλλοι φεύγουν.

Αποκλείεται τύπε, αφού το είπε ο Λιανός

«Το Survivor είναι ένα δίκαιο παιχνίδι».

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, αρκετοί παίκτες πήραν το λόγο προκειμένου να μιλήσουν στο συμβούλιο του νησιού.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε ότι γνώριζε πως κάτι δεν πηγαίνει καλά, ωστόσο δε θέλησε να πει κάτι γιατί πίστευε ότι κάποια στιγμή θα πιαστούν από την παραγωγή, κάτι που τελικά και έγινε.

Όλα αυτά μάλιστα σχολίασαν και στο πρωινό του ΣΚΑΪ, που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά, ενώ φάνηκε περίεργη και η στάση του Ηλία Μπογδάνου και της Εύης Σαλταφερίδου, οι οποίοι πήραν απόσταση από τον πολύ καλό τους φίλο Ηλία Γκότση τονίζοντας ότι δεν γνώριζαν τίποτα.

Σίγουρα το μεγάλο λάθος της παραγωγής είναι ότι δεν έχει αναφέρει τι ακριβώς έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στους παίκτες πριν αυτοί μπουν στο Survivor All Star, έχοντας αφήσει στο παρελθόν κινήσεις όπως τις συναντήσεις της Μαριαλένας και του Σάκη να περάσουν με μία απλή παρατήρηση.
Καλά όλοι μαζί είναι 24 ώρες την ημέρα.
Όλοι ξέρουν τι κάνουν οι άλλοι.
Απλά Μπογδανος και Εύη το παίζουν κινέζοι ενώ γνώριζαν καλά το τι έπαιζε.

Ποιος ξέρει γιατί τώρα έπιασαν τον Γκοτση και Γιωρικα μετά από τόσο καιρό.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

Καλά μας κάνουν..αφού είμαστε ηλίθιοι και τα βλέπουμε..

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Καλά μας κάνουν..αφού είμαστε ηλίθιοι και τα βλέπουμε..

Έχει τοοοσες επιλογές η ελληνική τηλεόραση που όσοι βλέπουμε survivor είμαστε ηλίθιοι.

Να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα:

1. Κάνεις δεν περίμενε το All star να είναι τέτοιο μπάχαλο.

2. Το ότι μας αρέσει το κουτσομπολιό και το κράξιμο παιχτών ενός συγκεκριμένου τηλεοπτικού προγράμματος που κάποτε το βλέπαμε όλοι, δεν σημαίνει ότι δεν χάνουμε δευτερόλεπτο.

3. Τα κατεβατά που δημοσιεύω δεν τα γράφω εγώ (γιατί κάποιος ηλίθιος περιπτεράς με έκραζε για τα «γραπτά» μου). Αντιγραφή απλά κάνω.

5. Το πρόγραμμα δεν σώζεται τώρα χωρίς δυνατές προσθήκες ή μια μεγάλη ανατροπή.

6. Αυτή τη στιγμή ο @baros ή @baroc ή @baron7 τρίβει χαιρέκακα τα χέρια του.

Αυτά γενικά και δεν αναφέρομαι ειδικά σε εσένα.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.746
Πόντοι
11.956
Ο Γκότσης θα έδινε καλό ριάλιτι με τον Τάκη...κρίμα ...ο πηλιδης αόρατος ήταν ...εχτές που έβλεπα κάποια στιγμιότυπα από αυτούς τους δύο και έδειχνε το πηλιδης σαν το Γκόλουμ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών ήταν χαχαχα....εγώ το είχα πει αυτός ο πηλιδης έχει πρόβλημα με την γκόμενα του....δεν είχε πει σε μια κοπέλα όταν του είπε κάτι περίεργο....ούτε η γυναίκα μου δεν μου μιλά έτσι χαχαχα....και αγωνιστικά δεν ήταν και ο σούπερ παίχτης....όλο προβλήματα είχε μια ο ήλιος μια η ζέστη....ειρθε να τελειώσει ότι άφησε πέρυσι χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχει τοοοσες επιλογές η ελληνική τηλεόραση που όσοι βλέπουμε survivor είμαστε ηλίθιοι.

Να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα:

1. Κάνεις δεν περίμενε το All star να είναι τέτοιο μπάχαλο.

2. Το ότι μας αρέσει το κουτσομπολιό και το κράξιμο παιχτών ενός συγκεκριμένου τηλεοπτικού προγράμματος που κάποτε το βλέπαμε όλοι, δεν σημαίνει ότι δεν χάνουμε δευτερόλεπτο.

3. Τα κατεβατά που δημοσιεύω δεν τα γράφω εγώ (γιατί κάποιος ηλίθιος περιπτεράς με έκραζε για τα «γραπτά» μου). Αντιγραφή απλά κάνω.

5. Το πρόγραμμα δεν σώζεται τώρα χωρίς δυνατές προσθήκες ή μια μεγάλη ανατροπή.

Αυτά γενικά και δεν αναφέρομαι ειδικά σε εσένα.
Σασμος....ιστορία βγαλμένη μέσα από την ζωή εγώ κάνω ζαπιγκ Σασμος σουρβαιβορ χαχα

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Ο Γκότσης θα έδινε καλό ριάλιτι με τον Τάκη...κρίμα ...ο πηλιδης αόρατος ήταν ...εχτές που έβλεπα κάποια στιγμιότυπα από αυτούς τους δύο και έδειχνε το πηλιδης σαν το Γκόλουμ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών ήταν χαχαχα....εγώ το είχα πει αυτός ο πηλιδης έχει πρόβλημα με την γκόμενα του....δεν είχε πει σε μια κοπέλα όταν του είπε κάτι περίεργο....ούτε η γυναίκα μου δεν μου μιλά έτσι χαχαχα....και αγωνιστικά δεν ήταν και ο σούπερ παίχτης....όλο προβλήματα είχε μια ο ήλιος μια η ζέστη....ειρθε να τελειώσει ότι άφησε πέρυσι χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σασμος....ιστορία βγαλμένη μέσα από την ζωή εγώ κάνω ζαπιγκ Σασμος σουρβαιβορ χαχα

Δεν έχω δει ούτε ένα λεπτό από τον σκασμό.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

Ωρίων