Διαγραμμένο μέλος 229793
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2023
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Μονο εγω θεωρω την χαμπερη το κσλυτερο μουνι εκει μεσα ? Τα κωλομαγουλα της δεν υπαρχουν
Μονο εγω θεωρω την χαμπερη το κσλυτερο μουνι εκει μεσα ? Τα κωλομαγουλα της δεν υπαρχουν
Νιπλαινα περιπτερου περιμενει να δει το επομενο επεισοδιο του αποτυχημενου ριαλιτι.....
Περνάω καλά γενικώς, Sevagio!Ωρίων καλά περνάς στην υπηρεσία με τα κλαρίνα ;
Περνάω καλά γενικώς, Sevagio!
(Ποια υπηρεσία; Ποια κλαρίνα;)
Οχι ρε , αν την δεις καλυτερα εχει ψωμι εκει που πρεπει , δεν ειναι αγγουρο . Αυτο λεω ειναι καλοχτυσμενηΔεν τη λες και γκομενα όμως.
Είναι λίγο ξυλάγγουρο
Οχι ρε , αν την δεις καλυτερα εχει ψωμι εκει που πρεπει , δεν ειναι αγγουρο . Αυτο λεω ειναι καλοχτυσμενη
Από κωλάρα σκίζει. Σε μέση, πλάτη, δέρμα, μανούλι. Από βυζί ανύπαρκτο, πλάκα. Από φάτσα ημιτελής. Σαν να ξεκίνησε για Σλάβα και έμεινε στο δρόμο.Δεν τη λες και γκομενα όμως.
Είναι λίγο ξυλάγγουρο
Chad Μάριος (?)Survivor All Star Spoiler: Πέρασαν περίπου δύο εβδομάδες από την λιποθυμία της Ελευθερίας και την αδιαφορία του Μάριου, με το… σκηνικό να επαναλαμβάνεται!
Ναι εχτές άφησε την κοπέλα να σπρώχνει και αυτός πήγε να ανοίξει το συρτή....που να το βρει το μυαλό έχει γεμίσει μελάνι από τα τατουάζΠολύ καλός παίχτης αυτός ο Αγόρου, μπράβο!!
Εεε το Σάκη .... χάσει κερδίσει πάντα μουρμούρα έχει χαχαχαΟι κόκκινοι κερδίζουν και την δεύτερη ασυλία με σκορ 10-8. Με άλλα λόγια, έχουμε πάλι ένα σπουδαίο παιχνίδι. Και πάλι τον τελευταίο πόντο τον φέρνει γυναίκα. Όχι η Σταυρούλα, αλλά η Νικόλ Μαυρίδη κερδίζει τον τελευταίο πόντο. Απέναντι σε ποια; Στην Μαριαλένα! Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει.
Το καταλαβαμε ΟΛΟΙ οτι δεν θα ηταν η πρωτη σου επιλογη ,Δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά όλα τα γούστα είναι σεβαστά.
Για αυτό άλλωστε τα λέμε γούστα
Καταλαβες ΠΟΥΣΤΗ περιπτερά;