celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.918
- Πόντοι
- 6.256
Eπεσες απο τα συννεφα ε?Λες και δεν το περιμενεςΩπ, Νίπλη και εσύ εδώ;![]()

Eπεσες απο τα συννεφα ε?Λες και δεν το περιμενεςΩπ, Νίπλη και εσύ εδώ;![]()
Δεν τον είδα τις τελευταίες 4 ώρες να κάνει παρέμβαση και είχα αρχίσει να ανησυχώ.Eπεσες απο τα συννεφα ε?Λες και δεν το περιμενες![]()
Πρεπει να σκαει αλερτ να ξερουμε αν επαθε τιποταΔεν τον είδα τις τελευταίες 4 ώρες να κάνει παρέμβαση και είχα αρχίσει να ανησυχώ.
Ναι, μήπως τον προλάβουμε...να πάθει τίποτα η κολόνα του bou, να πάμε να πνιγούμε όλοι μας, σε ένδειξη θλίψης....ούτε να το σκέφτομαιΠρεπει να σκαει αλερτ να ξερουμε αν επαθε τιποτα![]()
Δεν τον είδα τις τελευταίες 4 ώρες να κάνει παρέμβαση και είχα αρχίσει να ανησυχώ.
Πρεπει να σκαει αλερτ να ξερουμε αν επαθε τιποτα![]()
Δεν έχει internet στομαντρίεπιχείρηση, γι’αυτό εξαφανίζεται…
![]()
Μορη αντε γαμησου ψωλα
Δεν έχει internet στομαντρίεπιχείρηση, γι’αυτό εξαφανίζεται…![]()
Οι παρυφές της σοου μπιζ με τις οποίες τσίμπαγε κάτι ο Νίπληςημουν με τις παρυφες της σοου μπιζ να τσιμπησω κατι και καφε , παλιομεροκαματιαρηδες ολοι σαςπου δεν έχετε ζωή
![]()
καλως τον και ας αργησεΟι παρυφές της σοου μπιζ με τις οποίες τσίμπαγε κάτι ο Νίπλης
![]()
Γιατί ανέβασες φωτό των θαμώνων του φύλλου μηδέν;
εγω δεν ειμαι στο μηδενΓιατί ανέβασες φωτό των θαμώνων του φύλλου μηδέν;
Εσύ ποιος είσαι; Ο δεύτερος από αριστερά;
ημουν με τις παρυφες της σοου μπιζ να τσιμπησω κατι και καφε , παλιομεροκαματιαρηδες ολοι σαςπου δεν έχετε ζωή
![]()
Χαχαχα, είδες το προηγούμενο ποστ μου που έγραψα ότι ο τύπος είναι περίεργος και όλο κουνάει τα χέρια του και ξύνεται;Και αυτή η σφηνοπουτσα ο Παναγιώτης που όλο ξύνετε την λέει στους κόκκινους...πήρε θάρρος με 2-3 νίκες....την επόμενη βδομάδα στο τακο θα είναι
Χαχαχα, είδες το προηγούμενο ποστ μου που έγραψα ότι ο τύπος είναι περίεργος και όλο κουνάει τα χέρια του και ξύνεται;
Κάποιο πρόβλημα έχει ο τύπος.