celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.121
- Πόντοι
- 6.056
Eπεσες απο τα συννεφα ε?Λες και δεν το περιμενεςΩπ, Νίπλη και εσύ εδώ;
Eπεσες απο τα συννεφα ε?Λες και δεν το περιμενεςΩπ, Νίπλη και εσύ εδώ;
Δεν τον είδα τις τελευταίες 4 ώρες να κάνει παρέμβαση και είχα αρχίσει να ανησυχώ.Eπεσες απο τα συννεφα ε?Λες και δεν το περιμενες
Πρεπει να σκαει αλερτ να ξερουμε αν επαθε τιποταΔεν τον είδα τις τελευταίες 4 ώρες να κάνει παρέμβαση και είχα αρχίσει να ανησυχώ.
Ναι, μήπως τον προλάβουμε...να πάθει τίποτα η κολόνα του bou, να πάμε να πνιγούμε όλοι μας, σε ένδειξη θλίψης....ούτε να το σκέφτομαιΠρεπει να σκαει αλερτ να ξερουμε αν επαθε τιποτα
Δεν τον είδα τις τελευταίες 4 ώρες να κάνει παρέμβαση και είχα αρχίσει να ανησυχώ.
Πρεπει να σκαει αλερτ να ξερουμε αν επαθε τιποτα
Δεν έχει internet στομαντρίεπιχείρηση, γι’αυτό εξαφανίζεται…
Μορη αντε γαμησου ψωλα
Δεν έχει internet στομαντρίεπιχείρηση, γι’αυτό εξαφανίζεται…
Οι παρυφές της σοου μπιζ με τις οποίες τσίμπαγε κάτι ο Νίπληςημουν με τις παρυφες της σοου μπιζ να τσιμπησω κατι και καφε , παλιομεροκαματιαρηδες ολοι σας που δεν έχετε ζωή
καλως τον και ας αργησεΟι παρυφές της σοου μπιζ με τις οποίες τσίμπαγε κάτι ο Νίπλης
Γιατί ανέβασες φωτό των θαμώνων του φύλλου μηδέν;
εγω δεν ειμαι στο μηδενΓιατί ανέβασες φωτό των θαμώνων του φύλλου μηδέν;
Εσύ ποιος είσαι; Ο δεύτερος από αριστερά;
εγω δεν ειμαι στο μηδεν
ημουν με τις παρυφες της σοου μπιζ να τσιμπησω κατι και καφε , παλιομεροκαματιαρηδες ολοι σας που δεν έχετε ζωή
Χαχαχα, είδες το προηγούμενο ποστ μου που έγραψα ότι ο τύπος είναι περίεργος και όλο κουνάει τα χέρια του και ξύνεται;Και αυτή η σφηνοπουτσα ο Παναγιώτης που όλο ξύνετε την λέει στους κόκκινους...πήρε θάρρος με 2-3 νίκες....την επόμενη βδομάδα στο τακο θα είναι
Χαχαχα, είδες το προηγούμενο ποστ μου που έγραψα ότι ο τύπος είναι περίεργος και όλο κουνάει τα χέρια του και ξύνεται;
Κάποιο πρόβλημα έχει ο τύπος.