aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.794
- Πόντοι
- 11.956
Εδβ δεν είχε Σασμο ένα σήριαλ με σεμνη υπόθεση... σουρβαιβορ θα βάλουνΚαλά ακόμα για τα Τέμπη μιλάνε;
Δεν θα έχει επεισόδιο σήμερα;
Εδβ δεν είχε Σασμο ένα σήριαλ με σεμνη υπόθεση... σουρβαιβορ θα βάλουνΚαλά ακόμα για τα Τέμπη μιλάνε;
Δεν θα έχει επεισόδιο σήμερα;
Και σήμερα έτσι το βλέπω να πηγαίνει.Εδβ δεν είχε Σασμο ένα σήριαλ με σεμνη υπόθεση... σουρβαιβορ θα βάλουν
Αύριο και μεθαύριο θα δείξει σαρβαιβορ, σήμερα γιοκ.Και σήμερα έτσι το βλέπω να πηγαίνει.
Ακόμα για αυτό μιλάνε.
Και σήμερα έτσι το βλέπω να πηγαίνει.
Ακόμα για αυτό μιλάνε.
Κατάλαβα αν ΔΕΝ προβληθεί και σήμερα επεισόδιο ΔΕΝ τις γλυτώνουν τις μηνυτήριες αναφορές εκεί στον ΣΚΑΪ!!!!!
Υποθέτω ήδη έχεις ξεκινήσει να μαζεύεις υπογραφές τύπε έτσι;;;;
θα σε γαμησουμε αν ερθεις απο εκει ξεκωλιαρη !!Δεν πάει να γαμηθει το survivor.
Σήμερα όλοι Msterchef και Dragon’s Δεν
Κοντά τα "χέρια" σου από τον Sevagio, βρε μπαχαλάκιαθα σε γαμησουμε αν ερθεις απο εκει ξεκωλιαρη !!
θα του λαδωσουμε λιγο την κωλοτρυπα και θα τον φισταρουν λιγο τα παιδια του Ντραγκονς..Κοντά τα "χέρια" σου από τον Sevagio, βρε μπαχαλάκια
Να, για αυτό λέω παντού ότι είσαι το καλύτερο παιδί. Ο θεός να μου κόβει μέρες και να σου δίνει τριάρια στη Γλυφάδα.θα του λαδωσουμε λιγο την κωλοτρυπα και θα τον φισταρουν λιγο τα παιδια του Ντραγκονς..
Καινουργιο θα στον δωσουμε πισω μην στεναχωριεσαι, απλα λιγο ξεχειλωμένο
Πανω απο όλα ειμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!Να, για αυτό λέω παντού ότι είσαι το καλύτερο παιδί. Ο θεός να μου κόβει μέρες και να σου δίνει τριάρια στη Γλυφάδα.
ΠΟΥΣΤΗ ΝΙΠΛΗ,
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ,
ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ ,
ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗ TV
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΛΤΟ,
ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΑΠ ΕΔΩ,
ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ,
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤ’ ΕΥΡΩ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απόψε θα έρθουμε όλοι και θα στο κάνουμε μπουρδελο το μπουρδελο σου