Black race..Τι έγινε ρε νιαμου;
Βέβαια στα προηγούμενα survivor δεν μπορούσαν να τρέξουν όσοι είχαν μπει μετά το 8-8..
Μουφα το παίγνιο..
Βέβαια στα προηγούμενα δεν μπορούσαν να τρέξουν όσοι είχαν μπει μετά το 8-8..
Μουφα το παίγνιο..
Τάκη σε όλα τα black race γίνεται φέτος..Black race..Τι έγινε ρε νιαμου;
Μουφα το παίγνιο..
οι κοκκινοι πως να τρεξουν ρε τυπε?
αφου εξαιτιας της σαλιγκαρουδη που δεν ηθελε να λερωθει με λασπη σημερα, εχουν φαει περισσοτερα πεναλντι και απο αντιπαλη ομαδα μεσα στην τουμπα....
Μουφα το παίγνιο..
οι κοκκινοι πως να τρεξουν ρε τυπε?
αφου εξαιτιας της σαλιγκαρουδη που δεν ηθελε να λερωθει με λασπη σημερα, εχουν φαει περισσοτερα πεναλντι και απο αντιπαλη ομαδα μεσα στην τουμπα....
Black ρε Τάκη..έτσι το λέει ο βασιλακης..και ειναι flag race ρε τυπε...τι black race...
υγ : τι ντεκαντανσ θεε μου....
Ρε τύποι συγγνώμη τώρα, το σαλιγκάρι φαινόταν ότι έχει σωματικό και εγκεφαλικό πρόβλημα ήδη από το πρώτο αγώνισμα αλλά κανένας δεν έκανε κίνηση να την ψηφίσει σε σημείο που πιστεύαμε ότι έχει πέσει σύρμα από την παραγωγή στους συμπαίκτες της να μην την ψηφίζουν. Τώρα ξαφνικά κατάλαβαν ότι δεν κάνει; Κάτι δεν μου κολλάει.
Ενα το μηνα βλεπεις μαστορα ή κ καλα ασπρο χιουμορ.....Ρε τύποι συγγνώμη τώρα, το σαλιγκάρι φαινόταν ότι έχει σωματικό και εγκεφαλικό πρόβλημα ήδη από το πρώτο αγώνισμα αλλά κανένας δεν έκανε κίνηση να την ψηφίσει σε σημείο που πιστεύαμε ότι έχει πέσει σύρμα από την παραγωγή στους συμπαίκτες της να μην την ψηφίζουν. Τώρα ξαφνικά κατάλαβαν ότι δεν κάνει; Κάτι δεν μου κολλάει.
Κάνεις λάθος τύπε, αν ανατρέξεις σε πάλια ποστ μου στο νήμα θα δεις ότι αναρωτιέμαι γιατί δεν την ψηφίζουν και αναφέρω ειρωνικά ότι μάλλον έχουν τέτοια εντολή από την παραγωγή. Όλα αυτά στις ψηφοφορίες ΠΡΙΝ την κατάργηση του δημοφιλέστερου παίκτη.Ρε τύποι συγγνώμη τώρα, το σαλιγκάρι φαινόταν ότι έχει σωματικό και εγκεφαλικό πρόβλημα ήδη από το πρώτο αγώνισμα αλλά κανένας δεν έκανε κίνηση να την ψηφίσει σε σημείο που πιστεύαμε ότι έχει πέσει σύρμα από την παραγωγή στους συμπαίκτες της να μην την ψηφίζουν. Τώρα ξαφνικά κατάλαβαν ότι δεν κάνει; Κάτι δεν μου κολλάει.
τι εννοείς ξαφνικά. τοψηφίζουν συνέχεια το άχρηστο πλάσμα να φύγει αλλά μένει μέσα με πουστιές.
με αυτα και αυτα παλι το snail μεσα θα μεινει