celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.855
- Πόντοι
- 6.056
Εχει αποκτησει αλλη αιγλη το παιχνιδι πλεονΣαν Pamela Anderson απο τα lidl τυποι
Υγ γκαραζιερισα"Ειναι και στην ηλικια μου,μια χαρα" θα αναστεναξει το νησι
Εχει αποκτησει αλλη αιγλη το παιχνιδι πλεονΣαν Pamela Anderson απο τα lidl τυποι
Τύπε θα τον ευχαριστήσουν, όταν έρθει η ώρα να τον προτείνουν προς αποχώρηση..ο μονος αληθινος σαβρας ειναι ο ουγγροαλπανο, μαλακας που τους δινει και να τρωνε τα ρεμαλια.....εγω θα τους ελεγα τραβατε πιαστε να τρωω κ εγω..
[/quote]Σαν Pamela Anderson απο τα lidl τυποι
Τύπε πως να τον βοηθήσει;Ούτε ένας δεν φιλοτιμήθηκε να πει να ψαρέψει μαζί του...
Από τον λαιμό και κάτω μόνο...καλύτερα να έμπαινε η Παναγιώταρου που λέει ο λόγος ,ίσως πιο μετά την δούμε και αυτήνΣαν Pamela Anderson απο τα lidl τυποι
[/quote]ποια λαιμό ρε φίλε, συγκρίνεται το σώμα της πάμελα με αυτό το σκιάχτρο, μην κοιτάς που ο ράοπάο και κάτι άλλοι τη λένε μουνάρα και τον παίζουν, σιγά τη γκόμενα να πούμε
Εκανε και σεμεδακι απο καλαμιες η τυπισσα τυποι
τυπε ο τυπος ραοπαο ειναι γνωστος μερακληςποια λαιμό ρε φίλε, συγκρίνεται το σώμα της πάμελα με αυτό το σκιάχτρο, μην κοιτάς που ο ράοπάο και κάτι άλλοι τη λένε μουνάρα και τον παίζουν, σιγά τη γκόμενα να πούμε
τυπε θα πιφοριζουν μερα νυχτα οι μαχητες με την παρτη της και στα αγωνισματα θα σερνονταιΕντωμεταξυ αυτοι στον σκαι ποσα κιλα μαλακες ειναι?
Εχουνε κερδισει ολα τα παιχνιδια μεχρι τωρα οι μαχητες
πηρανε οι αλλοι 1 μονο με την ψυχη στο στομα με 10-9
και τι κανουν?
Βαζουν την σαλαγκουδη που ειναι κατι σαν θυληκος καλλιδης στους διασημους και βαζουν την αλλη που ειναι τουμπανο στους μαχητες
Συγνώμη που διακόπτω παιδιά, αυτό το "αθλήτρια ορεινού τρεξίματος" είναι επάγγελμα;;;
Τύπε μόνο αν έχεις κόμπλεξ ή είσαι κατά των ξένων εξηγείται να έχεις ζόρι με την Ουκρανή.Προσέξτε το ουκρανο πόσο κακομαθημένο και χαιδεμενο είναι. Οταν κερδίζει κάνει κάτι χαιδεμενα και σπαστικά για να τραβηξει τα βλέμματα των τηλεθεατων. Μιλάμε το τυπακι είναι τέρμα κομπλεξικό. Η τύπισσα κάνει την τεμπελιδου να δείχνει συμπαθέστατη.
Αυτα που κανει μας αρεσουν τυπε
Η πιο αντιπαθητική παρουσία μακράν τυπε
Σου ειναι αντιπαθητικη γιατι ειναι ουκρανεζα τυπε.
Εσυ να γουσταρεις ελλεινιδες
Όχι δεν μου είναι αντιπαθητικη λόγο εθνικότητας(αν και τα σλαβακια μου είναι αντιπαθής). Μου είναι αχώνευτη από το GNTM αλλά και λόγο του ότι έχει τουπέ και υφακι. Εσύ όμως δεν μας λες γιατί την υποστηρίζεις τόσο? Ουκρανο και εσύ σύντροφε? Η μήπως λόγο του ότι παίζεις 5 με 6 μαλακιες για πάρτι της
τυπε θα πιφοριζουν μερα νυχτα οι μαχητες με την παρτη της και στα αγωνισματα θα σερνονταιΕντωμεταξυ αυτοι στον σκαι ποσα κιλα μαλακες ειναι?
Εχουνε κερδισει ολα τα παιχνιδια μεχρι τωρα οι μαχητες
πηρανε οι αλλοι 1 μονο με την ψυχη στο στομα με 10-9
και τι κανουν?
Βαζουν την σαλαγκουδη που ειναι κατι σαν θυληκος καλλιδης στους διασημους και βαζουν την αλλη που ειναι τουμπανο στους μαχητες
Προσέξτε το ουκρανο πόσο κακομαθημένο και χαιδεμενο είναι. Οταν κερδίζει κάνει κάτι χαιδεμενα και σπαστικά για να τραβηξει τα βλέμματα των τηλεθεατων. Μιλάμε το τυπακι είναι τέρμα κομπλεξικό. Η τύπισσα κάνει την τεμπελιδου να δείχνει συμπαθέστατη.
Αυτα που κανει μας αρεσουν τυπε