iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Η μαριποζα ειναι η λαουρα του 2020 αν εχω καταλαβει καλα?
Το εχει επισημανει κανενας ή μονο σε μενα φαινεται ετσι?
Που εισαι τυπαρα μου
Εκδηλωθηκε ο Ιακωβοςπρεπει να χτυπησε 90% τηλεθεαση σημερα
Βλεπεις ο μιζοτακης,μπορει να σε εχει κλειδαμπαρωμενο κανα 3μηνο αλλα σου παρεχει BB,GNTM,Survivor,My style Rocks,Barchelor και οτι αλλο σκουπιδι γουσταρεις.Δωσε μπουμπουκο ξεφτιλικια στον ελληναρα
για κατι τετοια ζει
Απο το αρχιδι τον τσιπρα εκατο φορες καλυτερος.
Μεγάλη φίρμα..Ρε τύπε μεχρι και κοριτσι του Θεμου εχει υπαρξει στην εκπομπη τουΡε τύποι ποια είναι αυτή η Βελλη και έχει και πολλούς followers στο instagram. Εγώ πρώτη φορά την βλέπω
Όντως τώρα; Για κορίτσι του Θέμου πολύ πλάκα τα "γαλόνια" όπως βλέπω.Ρε τύπε μεχρι και κοριτσι του Θεμου εχει υπαρξει στην εκπομπη τουΡε τύποι ποια είναι αυτή η Βελλη και έχει και πολλούς followers στο instagram. Εγώ πρώτη φορά την βλέπω
Που εισαι τυπαρα μου
Ρε τύποι ποια είναι αυτή η Βελλη και έχει και πολλούς followers στο instagram. Εγώ πρώτη φορά την βλέπω
ρε μαλακες τωρα δεν βγαλανε την μουμια την γατου την Λαμπρη υποψηφια;
πως θα πει τωρα ποιος πουλευει;
Τέλος η γ βάρδια στους λαθρολαγνους;Η μαριποζα ειναι η λαουρα του 2020 αν εχω καταλαβει καλα?
Που εισαι τυπαρα μου
Εχω αραιωσει τωρα τελευταια τύπε
Το εχω ριξει στο live στοιχημα και βλεπω σε livestream κατι αγωνες μπασκετ Νοτιας Κορεας
Εχει κατι τσιρλιντερς κορεατισσες φοβερες
τυπε σου συνεβη κατιΗ μαριποζα ειναι η λαουρα του 2020 αν εχω καταλαβει καλα?
Που εισαι τυπαρα μου
Το εχω ριξει στο live στοιχημα και βλεπω σε livestream κατι αγωνες μπασκετ Νοτιας Κορεας
Ποιοι ειναι αυτοι?Τέλος η γ βάρδια στους λαθρολαγνους;Η μαριποζα ειναι η λαουρα του 2020 αν εχω καταλαβει καλα?
Που εισαι τυπαρα μου
Παντοςς ...τραβελομουρα εντελώς όμως.... που είχε γράψει και παλαιότερα ένας συνάδελφος εδώ. Άνετα θα μπορούσε να έχει γεννηθεί αγοράκι και να έχει γίνει έτσι στην πορεία. Πρέπει να έχει αρκετή τεστοστερόνη η καριολαΡε τύπε μεχρι και κοριτσι του Θεμου εχει υπαρξει στην εκπομπη τουΡε τύποι ποια είναι αυτή η Βελλη και έχει και πολλούς followers στο instagram. Εγώ πρώτη φορά την βλέπω
Μάλλον έστειλαν τα πιτσιρίκια που παρακολουθούσαν το gntm. Σε ποιόν να στείλουν στον Τριαντάφυλλο ή στον Καλλίδη;η Κατια πιο δημοφιλης;;;
Θα μας τρελανουν τα αλανια; Δηλαδη εστειλε καποιος μηνυμα για να δηλωσει φαν της;
Εγω γιατι ειχα την ιδεα οτι σε ολους καθεται στο λαιμο;