Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.929
- Πόντοι
- 6.256
Πουστανος στα αγωνισματα...
Τη νταλικιέρισα την έστειλαν σπίτι της με το έτσι θέλω.Τι εγινε τυποι παλι τραυματιας ειναι ο υδροκεφαλος νανος;
Τυπε εχει γραψει το Αν περασεις τη πορτα τελειωσαμε γιαυτο του συγχωρουνται ολα....Τη νταλικιέρισα την έστειλαν σπίτι της με το έτσι θέλω.
Τον μαλάκα τον γλοιώδη, το μεγαλύτερο παλτό των βαλκανίων τον κρατάνε με νύχια και με δόντια, και ας έχει μικρότερο παπάρι απο της νταλικέρισας.
Ούτε να μου τον δει τύπε.Της εβαζα το παπαρι μου στο στομα της να γευτει τη μαγεια της υλης.
Τυπε αμα την δεις πως ειναι κατω απο τις 10 στρωσεις μπογιατισματος θα βαλεις τα ποδια στη πλατη και θα αρχισεις να τρεχεις....Της εβαζα το παπαρι μου στο στομα της να γευτει τη μαγεια της υλης.
Τυπε αμα την δεις πως ειναι κατω απο τις 10 στρωσεις μπογιατισματος θα βαλεις τα ποδια στη πλατη και θα αρχισεις να τρεχεις....
Εντωμεταξυ το σκουπιδι οποτε βγαινει εκτος δοκιμασιας πεταει τα κυβακια μπροστα απο τον διπλανο του ...o αναπηρος μεχρι χθες δεν ελεγε οτι θαφησει την ατομικη ασυλια? Τωρα την θελει πολυ ?
Βάλε κάνα κωλαράκι κι άσε τις μαλακίες. Αν θέλαμε να δούμε basket θα βλέπαμε NBAΠαικταρα ο Γαλακτερος τυποι