ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
συνοθυλευμα απο Βαλκανιους ουγκ,Αλμπαν,Βοσνιους,ρωσομπλιατ,Τσετσενους αυτονομιστες ρε τυποι,δεν εχω καταλαβει ποιος ειναι ποιος
Μεγαλη γατα αυτος που εκανε το καστ,αν δεν ειναι ολα φτιαχτα και ξεκατινιαζονται ετσι μπραβο τουςσυνοθυλευμα απο Βαλκανιους ουγκ,Αλμπαν,Βοσνιους,ρωσομπλιατ,Τσετσενους αυτονομιστες ρε τυποι,δεν εχω καταλαβει ποιος ειναι ποιος
συνοθυλευμα απο Βαλκανιους ουγκ,Αλμπαν,Βοσνιους,ρωσομπλιατ,Τσετσενους αυτονομιστες ρε τυποι,δεν εχω καταλαβει ποιος ειναι ποιος
ο καφετζης την επομενη εβδομαδαΠραγματικα καποιοι παιζει να μην ηξεραν οτι καποια πραγματα πρεπει να τα κανεις ο ιδιος δεν γινονται μονα τους.Α ρε ινσταγρκραμερ-ινφλουενσερς
Τυπε λες να χει καμια πισινα απο τα τζαμπο στην αυλη και να φωναζει και αλλους να παιζουν με βαρκουλες κατω απο υποστεγο και να νομιζει οτι κανει παρτυ σε κανονικες βαρκες?Καφετζης διοργανωτης παρτυ σε πλαστικες βαρκες jumbo ενα βημα πριν το μελανωμα
ο καφετζης την επομενη εβδομαδαΠραγματικα καποιοι παιζει να μην ηξεραν οτι καποια πραγματα πρεπει να τα κανεις ο ιδιος δεν γινονται μονα τους.Α ρε ινσταγρκραμερ-ινφλουενσερς
Το κορωπι?Τζιμαρας Μορισον πιπολ αρ στρειντζ το χα ηχο κλησης στο κινητο καποτεαυτον το ψευδο δεν τον παω
η κοκακιας η ουκρανοβιζιτα προχθες που εβαλε το δαχτυλο στον οισοφαγο τυποι,αυτο μονο πουτανες το κανουν για να βγαλουν τα φλοκια,ολοι οι αλλοι ανθρωποι κανουν εμετο κανονικα
Τυπε λες να χει καμια πισινα απο τα τζαμπο στην αυλη και να φωναζει και αλλους να παιζουν με βαρκουλες κατω απο υποστεγο και να νομιζει οτι κανει παρτυ σε κανονικες βαρκες?Καφετζης διοργανωτης παρτυ σε πλαστικες βαρκες jumbo ενα βημα πριν το μελανωμα