troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.928
- Πόντοι
- 5.506
προτιμω να σε πτυσω παρα να ανακαλεσω.....Να ανακαλεσετε για τον αξιαγάπητο Τζέιμς!!!
εισαι κωλοτουμπας πληρωμενος απο το κοκκινοτριχη
προτιμω να σε πτυσω παρα να ανακαλεσω.....Να ανακαλεσετε για τον αξιαγάπητο Τζέιμς!!!
Θα πατήσω αναφορά και θα πάρεις 10 πόντους ποινής ρε νιμου...προτιμω να σε πτυσω παρα να ανακαλεσω.....
Έλα αδελφέ σε περίμενα χωσε φουλμωρη καριολα κοκκινομουρα τζεημς και μωρη τσουλα μπαρτζη σας γαμιουνται οι μασχαλες απο ιθαγενεις του αη δομενικου του θαυματουργου....
παλιοξεσκισμενες
σου ζηταω συγγνωμηΘα πατήσω αναφορά και θα πάρεις 10 πόντους ποινής ρε νιμου...
ο καθρέφτης του νεοέλληνα, τεμπελάκος, λαμόγιο, ψευτάκος, καμμιά απατεωνιά να βγάλουμε κανά φράγκο, πασοκάρα κι έτσι, αυτός θα πρεπε να κερδίσει
προτιμω να σε πτυσω παρα να ανακαλεσω.....
Έλα τυπε μου κάτι μπριζολακια τσακίζω και λουκάνικα από τον άνθρωπο που μου είπες ...σπέσιαλ.Πουστη καργιολη Τζέιμς γαμιεσε!!
θα ξεροχύσει σήμερα ο κοκκινοτρίχης τύπε.Πουστη καργιολη Τζέιμς γαμιεσε!!
Μπιφτέκια δεν πήρες ?Έλα τυπε μου κάτι μπριζολακια τσακίζω και λουκάνικα από τον άνθρωπο που μου είπες ...σπέσιαλ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ τι τσιμπας;
δε πήρα ξέχασα.Μπιφτέκια δεν πήρες ?
δε πήρα ξέχασα.
Θα πάρω τώρα να μου φέρει δύο μεριδουλες...εσύ τι τσακισες;
Κάτι μπριζόλες αλλά όχι τόσο καλές σαν αυτές που τρως εσύ.Μια μερίδα μπιφτέκια πάρε αν πάρεις δύο θα σου μείνουν.Εξι μπιφτέκια βάζει μέσα.Θα πάρω τώρα να μου φέρει δύο μεριδουλες...εσύ τι τσακισες;
Θα τα πάρω αύριο στη δουλειά για κολατσιό τα τρίαΚάτι μπριζόλες αλλά όχι τόσο καλές σαν αυτές που τρως εσύ.Μια μερίδα μπιφτέκια πάρε αν πάρεις δύο θα σου μείνουν.Εξι μπιφτέκια βάζει μέσα.
Τι να παλέψει ρε τύπε, αφού είναι πιο αργός απο σαλιγκάρι, και πιο άστοχος απο τυφλό.Πως τα καταφερε ετσι ο παπατζης ο Νανος,ετσι και φυγει θα πει εγω το ζητησα,ετσι και μεινει θα πει εγω ειπα να φυγω αλλα ο κοσμος φαινεται με αγαπαει και με κρατησε,αρα πρεπει να παλεψω για αυτον τον κοσμο
Αυτα του ειπε και ο Σκατοπλαστης, και ηταν η πρωτη φορά που συμφωνησα μαζι τουΠως τα καταφερε ετσι ο παπατζης ο Νανος,ετσι και φυγει θα πει εγω το ζητησα,ετσι και μεινει θα πει εγω ειπα να φυγω αλλα ο κοσμος φαινεται με αγαπαει και με κρατησε,αρα πρεπει να παλεψω για αυτον τον κοσμο
σε ψαχνει ο JamesΘα τα πάρω αύριο στη δουλειά για κολατσιό τα τρία
Ρε παλιό μαλακές ξεφτιλες παλιό αδελφές ρουφιανες
Να μου κλάσει τα παπάρια,για να του ρίξω ένα πουτσοΑυτα του ειπε και ο Σκατοπλαστης, και ηταν η πρωτη φορά που συμφωνησα μαζι του
σε ψαχνει ο James