johny cunt
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.033
- Πόντοι
- 1.016
Τα 80 χιλιαρικα δεν εχεις βαρεθει να τα παιρνεις μουνοπανο
Πράγματι, αλλά δεν μπορώ τη μίρλα.Στα @@ μας ποιος θα μεινει και ποιος θα φυγει τυπε.
Tυπε πρεπει να εισαι χαζος αν ψηφιζεις σε reality.Πράγματι, αλλά δεν μπορώ τη μίρλα.
Θα μου πεις και να φύγουν αυτοί, πάλι κάτι θα βρουν να κλαφτούν οι υπόλοιποι, οπότε δώρο άδωρο.
τυπε εδω ψηφιζαν την αλλη στο μπιγκ μπραδερTυπε πρεπει να εισαι χαζος αν ψηφιζεις σε reality.
στοίχημα αυτή κλαίει με φωνή Ρόκυ Μπαλμπόααχ κλαιει το μωρο μου η καυλιαρα μου η Καργιολινα
αυτη οταν κλαιει να ξερεις πρεπει να την γαμάς ταυτοχρονα , να της γυρισει το μυαλοστοίχημα αυτή κλαίει με φωνή Ρόκυ Μπαλμπόα
Η Καρολίνα τύποι θέλει ρεύματα ηλεκτροσόκ κλιπς στις ρόγες και κώλο. Μόνο κώλο. Μπρούμυτα ανάσκελα στο πλάι. Μόνο κώλο.
άμα της δίνανε δυό μυτιές καθαρή κατοστάρα πρωτεϊνη ορού γάλακτος να την ρουφήξει σαν κόκο να δεις πως θα στάνιαρεαυτη οταν κλαιει να ξερεις πρεπει να την γαμάς ταυτοχρονα , να της γυρισει το μυαλο
ψυχάκιας ειναι
πάλι τρώνε πιο πολύ απότι εγώ στο σπίτι μου
ειναι ευαισθητη πουτανα τυπε, εχει συναισθηματα δεν ειναι proΠολύ κυρολογκομενα τελικά η Καριολινα. Με έχει ξενερώσει ε το στυλακι της και τις ατάκες στα αγγλικά κάθε τρεις και λίγο ασε που εν τέλη μας βγηκε και ...σοφτ και λύγισε από τις ητες
αμα ρουφηξει 2 γραμμες θα γαμιεται με ψυχικο κλονισμοάμα της δίνανε δυό μυτιές καθαρή κατοστάρα πρωτεϊνη ορού γάλακτος να την ρουφήξει σαν κόκο να δεις πως θα στάνιαρε