Νέα

Survivor 4

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά θέλετε να πάρει πούλο;

• Τον παίρνει το σαιτ

Ψήφοι: 47 52,8%
  • Σαλιγκαρουδη

Ψήφοι: 23 25,8%
  • Κωλογρια

Ψήφοι: 14 15,7%
  • Καπταιν Ρουφο

Ψήφοι: 5 5,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    89

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.358
Πόντοι
1.336
Συμφωνω με αυτά που γράφεις φίλε bigshak .πιστευω ότι από τους κόκκινους θα αποχωρήσει η Νικολέττα η μαυριδη η χορευτρια .Τώρα για τον άλλον υποψήφιο δυσκολεύομαι και εγώ .Για να δούμε .

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Συμφωνω με αυτά που γράφεις φίλε bigshak .πιστευω ότι από τους κόκκινους θα αποχωρήσει η Νικολέττα η μαυριδη η χορευτρια .Τώρα για τον άλλον υποψήφιο δυσκολεύομαι και εγώ .Για να δούμε .
Η Νικολέττα δεν θα αποχωρήσει για τον απλούστατο λόγο ότι και οι 4 γυναίκες που έχουν παραμείνει στο survivor (Νικολέττα , Καρολίνα από τους κόκκινους και Μαριαλένα, Ελένη από τους μπλε ) είναι μειοψηφία στις ομάδες τους ... όποτε δεν ψηφίζονται και είναι ασφαλής

ftshslv

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Κριτικές
3
Like
693
Πόντοι
366
Βλέποντας το χθεσινό επεισόδιο σχετικά με το αγώνισμα που παίχτηκε έχω να πω τα εξής :
1) Κρίμα που αποχώρησε η Ελευθερία Ελευθέριου διότι αν έπαιζε στο συγκεκριμένο αγώνισμα θα μας είχε χαρίσει στιγμές απείρου γέλιου (Επίσης στο συγκεκριμένο αγώνισμα θα είχε πλάκα αν βλέπαμε την Άνθη και την Άννα Μαρία Βελλη)
2) Εννοείται πως αν έπαιζε ο Τριανταφυλλος και αυτός με την σειρά του θα μας χάριζε άφθονο γέλιο
3) Για τον Κορο το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι μπράβο του
4) Ο αδικημένος του χθεσινού αγωνίσματος ήταν ο Σάκης καθώς μπορεί να έχασε από τον Κορο δυο φορές αλλά και πάλι σήκωσε μπόλικα κιλά . Αν δεν έπαιζε με τον Κορο θα έκανε νίκες
5) Παρα πολύ καλός επίσης ήταν ο Μπάρτζης
6) Δεν περίμενα να έχει τόση δύναμη ο Κώστας Παπαδόπουλος
7) Έκπληξη για μένα ήταν το γεγονός ότι οι γυναίκες σήκωσαν αρκετο βάρος . Δεν το περίμενα
Όσον αφορά τις επόμενες αποχωρήσεις η απορία μου είναι εξής : Από τους μπλε λογικά αυτοί που πιθανότατα θα αποχωρήσουν όταν έρθει η ώρα τους είναι ο Γαλακτερός και ο Κώστας . Από τους κόκκινους όμως ποιος θα αποχωρήσει ?Καθως ο Τριανταφυλλος ακόμα και να ψηφιστεί δεν νομίζω να αποχωρήσει . Όπως επίσης δεν νομίζω να αποχωρήσει (ακόμα τουλάχιστον) ο Παππας
Αδικημένο δεν θα τον χαρακτήριζα , τον Σάκη. Όταν το παίζεις ο υπερμαγκας / αρχιδαράς αθληταράς της ομάδας (για να μην πούμε του παιχνιδιού) είναι λογικό πως θα ανταγωνιστείς τους καλύτερους της αντίπαλης ομάδας. Μας τα έχει κάνει ζέπελιν πως αυτός είναι αθλητής και ξέρει από αθλητισμό , οπότε πρέπει να ξέρει και πως να παραμένει σεμνός και να αναγνωρίζει το δικαίωμα του αντιπάλου να έχει κι αυτός σημαντικές ικανότητες. Ήταν φανερό πως ο Κόρο ήταν ο πιο δυνατός από όλους (όπως φυσική δύναμη φαίνεται να έχει και ο Μπάρτζης). Λογικό ήταν λοιπόν ο Σάκης να ανταγωνιστεί τον καλύτερο και να πάρει τα αρχίδια του, παρά τα πάρα πολλά κιλά που σήκωσε. Δεν ήταν αδικημένος απλά οδηγήθηκε από τα γεγονότα σε εντυπωσιακά μοιραίες ήττες.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: epot

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.218
Πόντοι
5.006
Μορη γαμιολα παλιό αδελφαρα Τζέιμς πλακομουνου πας για διωξιμο πουτανα :alivedick:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.314
Πόντοι
12.756

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.218
Πόντοι
5.006
Ναι με το κωλο τι να κλασει η πλακομουνου η πουστρα ρε νιπλακο :alivedick: :piss:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Δεν μπορείς καν να μιλάς για αποχωρήσεις.
Εδώ δεν ξέρουμε καν ποιος χάνει τις ασυλιες ακόμα και σου είπαν πώς γίνεται με τις γυναίκες τώρα.

Μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για πιθανούς υποψηφίους.
Και αυτοί είναι Κώστας, Παύλος, Νταφυ, Παπας.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.037
Πόντοι
6.256
ο νταφι ρε ,για γλαστρα τον εχουν?
τι κανονες ειναι αυτοι, οποιος δεν μπορει τον πουλο,
και οι μαλακες που ψηφιζουν τι τον κρατανε? εβγαλε τα χιλιαρικα, ξεφτιλιστικε, τον πουλο

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
11111.jpg
τα γκομενακια οταν βλεπουν το παπαρι μου.
:confused: :confused: :confused:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.040
Πόντοι
456
της έκλασε στη μάπα λέει η λεσβιάρα της χαμπέρη

Stories

Νέο!