You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor 4
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Hellraiser4Ever
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 665K
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Η Νικολέττα δεν θα αποχωρήσει για τον απλούστατο λόγο ότι και οι 4 γυναίκες που έχουν παραμείνει στο survivor (Νικολέττα , Καρολίνα από τους κόκκινους και Μαριαλένα, Ελένη από τους μπλε ) είναι μειοψηφία στις ομάδες τους ... όποτε δεν ψηφίζονται και είναι ασφαλήςΣυμφωνω με αυτά που γράφεις φίλε bigshak .πιστευω ότι από τους κόκκινους θα αποχωρήσει η Νικολέττα η μαυριδη η χορευτρια .Τώρα για τον άλλον υποψήφιο δυσκολεύομαι και εγώ .Για να δούμε .
Αδικημένο δεν θα τον χαρακτήριζα , τον Σάκη. Όταν το παίζεις ο υπερμαγκας / αρχιδαράς αθληταράς της ομάδας (για να μην πούμε του παιχνιδιού) είναι λογικό πως θα ανταγωνιστείς τους καλύτερους της αντίπαλης ομάδας. Μας τα έχει κάνει ζέπελιν πως αυτός είναι αθλητής και ξέρει από αθλητισμό , οπότε πρέπει να ξέρει και πως να παραμένει σεμνός και να αναγνωρίζει το δικαίωμα του αντιπάλου να έχει κι αυτός σημαντικές ικανότητες. Ήταν φανερό πως ο Κόρο ήταν ο πιο δυνατός από όλους (όπως φυσική δύναμη φαίνεται να έχει και ο Μπάρτζης). Λογικό ήταν λοιπόν ο Σάκης να ανταγωνιστεί τον καλύτερο και να πάρει τα αρχίδια του, παρά τα πάρα πολλά κιλά που σήκωσε. Δεν ήταν αδικημένος απλά οδηγήθηκε από τα γεγονότα σε εντυπωσιακά μοιραίες ήττες.Βλέποντας το χθεσινό επεισόδιο σχετικά με το αγώνισμα που παίχτηκε έχω να πω τα εξής :
1) Κρίμα που αποχώρησε η Ελευθερία Ελευθέριου διότι αν έπαιζε στο συγκεκριμένο αγώνισμα θα μας είχε χαρίσει στιγμές απείρου γέλιου (Επίσης στο συγκεκριμένο αγώνισμα θα είχε πλάκα αν βλέπαμε την Άνθη και την Άννα Μαρία Βελλη)
2) Εννοείται πως αν έπαιζε ο Τριανταφυλλος και αυτός με την σειρά του θα μας χάριζε άφθονο γέλιο
3) Για τον Κορο το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι μπράβο του
4) Ο αδικημένος του χθεσινού αγωνίσματος ήταν ο Σάκης καθώς μπορεί να έχασε από τον Κορο δυο φορές αλλά και πάλι σήκωσε μπόλικα κιλά . Αν δεν έπαιζε με τον Κορο θα έκανε νίκες
5) Παρα πολύ καλός επίσης ήταν ο Μπάρτζης
6) Δεν περίμενα να έχει τόση δύναμη ο Κώστας Παπαδόπουλος
7) Έκπληξη για μένα ήταν το γεγονός ότι οι γυναίκες σήκωσαν αρκετο βάρος . Δεν το περίμενα
Όσον αφορά τις επόμενες αποχωρήσεις η απορία μου είναι εξής : Από τους μπλε λογικά αυτοί που πιθανότατα θα αποχωρήσουν όταν έρθει η ώρα τους είναι ο Γαλακτερός και ο Κώστας . Από τους κόκκινους όμως ποιος θα αποχωρήσει ?Καθως ο Τριανταφυλλος ακόμα και να ψηφιστεί δεν νομίζω να αποχωρήσει . Όπως επίσης δεν νομίζω να αποχωρήσει (ακόμα τουλάχιστον) ο Παππας
Τελευταία τροποποίηση:
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.314
- Πόντοι
- 12.756
το νιωθεις οτι πάλι πουτσα θα φας σήμερα ετσιΜορη γαμιολα παλιό αδελφαρα Τζέιμς πλακομουνου πας για διωξιμο πουτανα
Να πλυνεις κωλαράκο γιατι σου έρχεται
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.314
- Πόντοι
- 12.756
καθε μέρα σας ξεμουνιάζειΝαι με το κωλο τι να κλασει η πλακομουνου η πουστρα ρε νιπλακο
χεζει κοκκινες κουράδες
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.218
- Πόντοι
- 5.006
καθε μέρα σας ξεμουνιάζει
χεζει κοκκινες κουράδες
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Δεν μπορείς καν να μιλάς για αποχωρήσεις.Συμφωνω με αυτά που γράφεις φίλε bigshak .πιστευω ότι από τους κόκκινους θα αποχωρήσει η Νικολέττα η μαυριδη η χορευτρια .Τώρα για τον άλλον υποψήφιο δυσκολεύομαι και εγώ .Για να δούμε .
Εδώ δεν ξέρουμε καν ποιος χάνει τις ασυλιες ακόμα και σου είπαν πώς γίνεται με τις γυναίκες τώρα.
Μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για πιθανούς υποψηφίους.
Και αυτοί είναι Κώστας, Παύλος, Νταφυ, Παπας.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.037
- Πόντοι
- 6.256
ο νταφι ρε ,για γλαστρα τον εχουν?
τι κανονες ειναι αυτοι, οποιος δεν μπορει τον πουλο,
και οι μαλακες που ψηφιζουν τι τον κρατανε? εβγαλε τα χιλιαρικα, ξεφτιλιστικε, τον πουλο
τι κανονες ειναι αυτοι, οποιος δεν μπορει τον πουλο,
και οι μαλακες που ψηφιζουν τι τον κρατανε? εβγαλε τα χιλιαρικα, ξεφτιλιστικε, τον πουλο
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.218
- Πόντοι
- 5.006
Τι τσίμπησαμε τυπε μου;Πουστη καργιολη Τζέιμς γαμιεσε!!
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.458
- Πόντοι
- 3.556
Πιτογυρα τυπεΤι τσίμπησαμε τυπε μου;
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.