You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor 4
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Hellraiser4Ever
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 665K
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
poutaniaris_anhr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 861
- Πόντοι
- 311
Ο Νταφη εχει κλασει απο τη χαρά του που έμεινε αλλημια εβδομάδα, γελάνε και τα ανυπαρκτα μαλλιά του.
Τον έπιασε κωλοπιλάλα της ανακούφισης.
Τον έπιασε κωλοπιλάλα της ανακούφισης.
Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Ένα πράγμα έχω να πω:
τυχερός όποιος γαμάει χόμπιτ!
Λέει Ντάφυ έλα εδώ,έρχεται.Λέει τραγόΠαππας έλα εδώ,έρχεται.Ο Karolinho της κάνει σχεδόν fisting πάνω στον πανηγυρισμό,η Νικόλ της δίνει κωλοσκάμπιλα....
Τί άλλο θέτε ρε πούστη μου!?
Πολύ βολική,ποτέ δεν λέει όχι,και σε οικονομική συσκευασία,θα βγαζει τρελά γούστα και ποτέ δεν θα λέει όχι,ούτε σε στάσεις,ούτε σε στύσεις!
τυχερός όποιος γαμάει χόμπιτ!
Λέει Ντάφυ έλα εδώ,έρχεται.Λέει τραγόΠαππας έλα εδώ,έρχεται.Ο Karolinho της κάνει σχεδόν fisting πάνω στον πανηγυρισμό,η Νικόλ της δίνει κωλοσκάμπιλα....
Τί άλλο θέτε ρε πούστη μου!?
Πολύ βολική,ποτέ δεν λέει όχι,και σε οικονομική συσκευασία,θα βγαζει τρελά γούστα και ποτέ δεν θα λέει όχι,ούτε σε στάσεις,ούτε σε στύσεις!
Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Ο Ασήμο είναι έτοιμος για πανελίστας σε εκπομπή!
Βέβαια από την πείνα έχει λαλήσει,γιατί είτε παίρνει φορά να βουτήξει ουρλιάζοντας,είτε τηλεφωνεί της μητέρας του χωρίς τηλέφωνο,είτε τρώει καρύδα ενώ του το απαγόρευσαν,είτε είναι έτοιμος να αρχίσει να μασάει πέτρες....
Πάντως με τον Κόγο φαίνεται ότι έχουν ξεκόψει.
Βέβαια από την πείνα έχει λαλήσει,γιατί είτε παίρνει φορά να βουτήξει ουρλιάζοντας,είτε τηλεφωνεί της μητέρας του χωρίς τηλέφωνο,είτε τρώει καρύδα ενώ του το απαγόρευσαν,είτε είναι έτοιμος να αρχίσει να μασάει πέτρες....
Πάντως με τον Κόγο φαίνεται ότι έχουν ξεκόψει.
noir
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Τελικά ο Ντάφι δεν μας ανέλυσε ποιο είναι το μήνυμα της ψήφου. Θα έχει πολύ γέλιο τώρα η κωλοτούμπα που έχει να πέσει από λοη την πρώην πεντάδα, αν πήραν χαμπάρι ότι οι συμπάθειες στον κόσμο έχουν αλλάξει προ πολλού. Κι είμαι σίγουρος ότι το πρώτο σκουπίδι που θα αρχίσει τα τσιμπούκια και τις κωλοτούμπες θα είναι το χόμπιτ καρατέκα
Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Το ζουμί της ημέρας όμως δεν ήταν η αποχώρηση και η απώλεια από το ωραίο ζουμερό τσιπριακό κωλαράκι,
αλλά από το μήνυμα που πέρασε η μητέρα της καρατέκα.....
μου θύμησε κάτι φάσεις με αιχμάλωτους πολέμου στο Βιετνάμ στις ταινίες,που οι Βιετκόνγκ δεν τους άφηναν ούτε τα μάτια να ανοιγοκλείνουν....
και όμως η αθάνατη Ελληνίδα μάνα το πέρασε το μήνυμα ότι δεν εγκρίνει τον κλαρινογαμπρό,κι ας βάρεσαν οι Τούρκοι τον κωλο τους κάτω:
‘’θέλω να κοιτάει πάντα μπροστά’’
αλλά από το μήνυμα που πέρασε η μητέρα της καρατέκα.....
μου θύμησε κάτι φάσεις με αιχμάλωτους πολέμου στο Βιετνάμ στις ταινίες,που οι Βιετκόνγκ δεν τους άφηναν ούτε τα μάτια να ανοιγοκλείνουν....
και όμως η αθάνατη Ελληνίδα μάνα το πέρασε το μήνυμα ότι δεν εγκρίνει τον κλαρινογαμπρό,κι ας βάρεσαν οι Τούρκοι τον κωλο τους κάτω:
‘’θέλω να κοιτάει πάντα μπροστά’’
Συνημμένα
Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Αν εννοείς τον κουραδοπλάστη το παίζει Salt Bae γλύφοντας τα @@ του Edirnelibey,αν εννοείς τον πρώην της νυν,ίσως να θέλει να του τηλεφωνήσει η παραλίγο πεθεράΤι σημαίνει η μαλακία που κανει ο ρουφογκόλης με τα δαχτυλα οταν κερδίζει??
Συνημμένα
Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
φιλος του Ασημακοπουλου περιμενει να μιλησει μαζι του στο επαθλο επικοινωνιας
Συνημμένα
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
@Nick-Thess το λιγότερο που μπορώ να περιμένω πλέον από σένα μόλις πατήσει το πόδι του ο Παππάς στο Ελευθέριος Βενιζέλος αφότου & όταν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, είναι ένα κεφαλοκλείδωμα.. που τόλμησε να απλώσει τα ξερά του στο μωρό σου ο βαψομαλλιάς!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.041
- Πόντοι
- 6.256
Καλα ρε,
Διώξατε το κυπριακο μουνάκι?
Πατε καλα ρε, ειστε τρελλοί?
Ezra
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2009
- Like
- 301
- Πόντοι
- 26
ΑυτόΚαλα ρε,
Και Κύπριοι συνήθως ψηφίζουν τους δικούς τους
Δηλ βρέθηκαν περισσότεροι να ψηφίσουν τον γαλακτερό και το κουραδοπλαστη
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
?κλασικος αυνανας σε ελληνικη παραλια
Ευκαιρία να την παρηγορήσεις και καλάΕγω δε στενοχωριεμαι παντως που φυγε το μωρο μου....
Θα χω επιτελους την ευκαιρια να της την πέσω ευθέως??
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Ποια έφυγε;τσακιδια στην σκατοψυχη.
Την ξεχασαμε ηδη
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ναι αλλα τα προσφατα με τη θαλασσα και την πισινα??ΟΕΟ??Αντε γιατι παθαινουμε στερηση, τωρα που εφυγε κιολας...οποιοι θελουνε gifakia απο κωλαρακια και ναυαγια τυποι σας τα εχω μαζεμενα.
Iakovosgr GIFs on GIPHY - Be Animated
GIPHY is the platform that animates your world. Find the GIFs, Clips, and Stickers that make your conversations more positive, more expressive, and more you.giphy.com
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Δυστυχώς η Ελευθερία με την κωλαρα ??Ποια έφυγε;