Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.564
- Πόντοι
- 12.756
ποσο θελω να γαμησω ΚαρολίναKarolinho:Ο κώλος σου μου ανήκει bitch.
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
ποσο θελω να γαμησω ΚαρολίναKarolinho:Ο κώλος σου μου ανήκει bitch.
Γιατι πας στο μπανιο και δεν τα πετας στο πληκτρολογιο τυπε ?Ρε σεις, ουτε ενα gif με την κωλαρα της Ελευθεριας σημερα;;;
Μεχρι μαλακια πηγα και τραβηξα στο μπανιο μετα τα run της..?????
ψηφιζονται οι ψωλες τυπε η εχουν ασυλια;Αμα ειναι εξυπνος θα δωσει το κοντοπουτανο το Χομπιτ....![]()
![]()
![]()
Προσπαθω να κραταω καθαρες τις επιφανειες, βαριομουν να σκουπισω και να απολυμανω μετα...??Γιατι πας στο μπανιο και δεν τα πετας στο πληκτρολογιο τυπε ?![]()
![]()
![]()
Αδερφέ, και εγώ θα το ήθελα, αλλά φοβάμαι μη με γαμήσει εκείνη.ποσο θελω να γαμησω Καρολίνα![]()
![]()
Και πειτε μου τωρα την αληθεια ρε τυποι....
ΜΟΝΟ ΚΑΡΟΛΙΝΑΚαι πειτε μου τωρα την αληθεια ρε τυποι....
Δε της δινατε το κωλαντερο στο χερι;;;???
![]()
τι modification έχει κάνει και δεν αδυνατίζουν τα κωλομέρια της
το μαγιο μαζευει στο πλυσιμο
Επειδή είναι τρεις στη κόκκινη ομάδα ψηφίζονται τυπε...ψηφιζονται οι ψωλες τυπε η εχουν ασυλια;![]()
![]()
![]()
Είσαι κιμπάρης και μερακλής τύπε μου!Το είχα καταλάβει από το άλλο το άβαταρ που είχες με τον τύπο με τα γένιαποσο θελω να γαμησω Καρολίνα![]()
![]()
Σκατά πρόβλεψη.... μόνο τον Γαλακτομπούρεκο πέτυχαας κάνω και εγώ μια πρόβλεψη(προφητείες κάνει μόνο ο Ισαπόστολος κουραδοΚωνσταντίνος)
υποψηφιότητες: κουραδοΚωνσταντίνος,Γαλακτομπούρεκος,ΤραγόΠαππας,Ασήμο
![]()