Νέα

Survivor 4

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιά θέλετε να πάρει πούλο;

• Τον παίρνει το σαιτ

Ψήφοι: 47 52,8%
  • Σαλιγκαρουδη

Ψήφοι: 23 25,8%
  • Κωλογρια

Ψήφοι: 14 15,7%
  • Καπταιν Ρουφο

Ψήφοι: 5 5,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    89

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Είναι αστείο το γεγονός πως το παίζουν άπλυτοι.
Τα μούσια και καλά επειδή δεν έχουν ξυραφάκια εκει, οι γκόμενες όμως δεν έχουν τρίχα κάγκελο στο πόδι. Δεν πουλάει αυτό ε;
Ο Ηλίας βγάζει μούσια, αλλά στο στέρνο ούτε μια τρίχα. Κοίτα να δεις τι σου κάνει η φύση καμιά φορά.....

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Είναι αστείο το γεγονός πως το παίζουν άπλυτοι.
Τα μούσια και καλά επειδή δεν έχουν ξυραφάκια εκει, οι γκόμενες όμως δεν έχουν τρίχα κάγκελο στο πόδι. Δεν πουλάει αυτό ε;
Ο Ηλίας βγάζει μούσια, αλλά στο στέρνο ούτε μια τρίχα. Κοίτα να δεις τι σου κάνει η φύση καμιά φορά.....

Το πιο πιθανό τόσο για τις γκόμενες,όσο και για τους ανθυποδιάσημους και λοιπούς σφίχτες,
είναι να έχει παίξει εδώ και χρόνια lazer και μόνιμη αποτρίχωση.
Ειδικά όπου βλέπεις τατουάζ τύπου Τριαντάφυλλου και Ηλία,έχει παίξει αποτρίχωση γενική.

Βοσκός και ζαχαροπλάστης που είναι νορμάλ λαϊκοί τύποι,μέσα στην τρίχα.

Αλλά καθόλου απίθανο,να έχει κανά ξυράφι,καμιά Σοφία,κ.ά.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αν έπρεπε να βάλω μία φωτογραφία στον όρο ελλεηνίδα,αυτή θα ήταν της Άννα Μαρίας.

Εμετική από κάθε άποψη,καλός λόγος να κλειστείς σε μοναστήρι παρά να μοιραστείς τη ζωή σου με ένα τέτοιο βλήμα...

Εύχομαι να ξεκουμπιστεί γρήγορα.

OP
OP
Hellraiser4Ever

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.946
Πόντοι
6.256
Ψηφιστε ρε νιαμου μην σας σκισω!!!:angry:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Αν έπρεπε να βάλω μία φωτογραφία στον όρο ελλεηνίδα,αυτή θα ήταν της Άννα Μαρίας.
Η φύση την προόριζε μελαχρινό ψηλό σοφιστικέ μοντελάκι αλλά κάπου στην πορεία μπήκε ο δαίμων του πούστη μέσα της και η ομιλία της ακούγεται σαν τσάτσου σαλονιού :tooth:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Καλα θα ηταν να παρει πουλο ο καλλιδης και να συνεχισουν να σπανε τα αρχιδια στα μουνοπανακια οι χασοδικοαλεξηδες..Αλλα εχω ξαναπει οτι ο ουαλος τεμπελης εχει μεγαλο δοντι και γινεται οτι αυτος γουσταρει στο παιχνιδι..Οπότε αν αυτος θελει να φυγουν αυτοι οι 2,η παραγωγη θα διωξει τον εναν και ισως αποχωρησει οικειοθελως κι ο αλλος..

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ο χασοδίκης θα φύγει :sunglasses:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.072
Πόντοι
10.411
Ψηφιστε ρε νιαμου μην σας σκισω!!!:angry:
Ψήφισα να ξαναμπεί η Σαλαγκούδη!
[/quote]

Μάλλον μούφα είναι αλλά το φαντάζεστε?(ΠΡΟΣΟΧΗ:περιέχονται spοiler για απόψε) :confused::new_shocked:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.072
Πόντοι
10.411
Και έλεγα τι μου θυμίζει..:confused::P

Screenshot-2021-03-03-Survivor.png

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506

Μάλλον μούφα είναι αλλά το φαντάζεστε?(ΠΡΟΣΟΧΗ:περιέχονται spοiler για απόψε) :confused::new_shocked:
[/quote]

:headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1:
και ηθελα να κοιμηθω νωρις αποψε ρε πουστη μου γιατι ειχα κανονισει ταβερνα και μπουζουκια αυριο :confused::confused::confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
αμα το κανει ο ατζουν αυτο τυποι απο εμενα ενα μεγαλο ρεσπεκτ....θα ειναι το τρολαρισμα του αιωνα :confused::confused::confused:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846

[/quote]
Καλό αστείο αλλά φυσικά και δεν παίζει.

Απορώ πώς γράφουν τέτοιες αηδίες κάποιες σελίδες.

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.964
Πόντοι
8.236
Τόσο καιρό που έχω κάτσει να δω το survivor είναι η πρώτη φορά που θεωρώ ότι είναι αμφίρροπο ποιος θα φύγει. Θα μου πει (σωστά) κάποιος ότι θα φύγει λογικά ο Καλλίδης γιατί είναι ο ποιο κακός αγωνιστικά. Ωστόσο πιστεύω ότι παρότι ο Καλλίδης μπορεί να μην είναι καθόλου καλώς αγωνιστικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Παππας και ο Δικηγόρος (όπως όλοι η μπλε ομάδα άλλωστε ) είναι αχώνευτοι. Ο Καλλίδης από την άλλη σε σχέση με όλη την Μπλε ομάδα είναι ίσως ο ποιο συμπαθητικός. Για να μην κουράζω δεν ξέρω πραγματικά ποιος θα φύγει απόψε ..
Θα επικρατήσει η λογική και θα φύγει ο Καλλίδης όντας ο χειρότερος αγωνιστικά παίκτης των μπλε ? Η θα φύγει ο Δικηγόρος η ο Παππας που μπορεί να είναι αγωνιστικά καλύτεροι από τον Καλλίδης αλλά ταυτόχρονα είναι ποιο αχώνευτοι ?

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.319
Πόντοι
2.456

:headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1:
και ηθελα να κοιμηθω νωρις αποψε ρε πουστη μου γιατι ειχα κανονισει ταβερνα και μπουζουκια αυριο :confused::confused::confused: [/quote]
Τύπε είχες σκοπό να ξεκινήσεις πριν τις 06:00 να προλάβεις τα νέα μέτρα ;
:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom