celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.705
- Πόντοι
- 6.256
Η αναπηρη εκαψε το μπιστ,ποιος παπαρας την εβαλε με τον οφορικουε?Χαχα Άνθη πετάει πάλιθα την σοδομισει το μπιστ
Η αναπηρη εκαψε το μπιστ,ποιος παπαρας την εβαλε με τον οφορικουε?Χαχα Άνθη πετάει πάλιθα την σοδομισει το μπιστ
Έχει γούστο ο Τούρκος να ξανα-ανακατέψει τις ομάδες.![]()
o πουστης γιατι τα εχει παρει τοσο με τον κοψιδα:και λεει οτι δεν εχει κανει τιποτα στην προσωπικη του ζωη;
Και λιγα λες,εγω δεν ειμαι σιγουρος οτι το ειδα αυτο,με τσιμπαω ακομααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα στοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο διαολοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Πηρε ποντο η ανικανη?Που ναι ο ροπαο που μας ελεγε μεχρι αυριο να ριχνει δεν τα βαζει?Ρε μαλακες μηπως κοψανε πλανα και το κανανε να δειχνει οτι τα εβαλε σε κανονικο χρονο?![]()
![]()
![]()
Καλτιδαρος πηρε μια νικη και κοντεψε να παρει και δευτερη,πηρε νικη η Σαλιγκαρουδη,σε λιγο θα αρχισει να λεει και το ρο,τι αλλο θα δουμε?Πηρε ποντο η ανικανη?Που ναι ο ροπαο που μας ελεγε μεχρι αυριο να ριχνει δεν τα βαζει?Ρε μαλακες μηπως κοψανε πλανα και το κανανε να δειχνει οτι τα εβαλε σε κανονικο χρονο?![]()
![]()
![]()
Νομίζω οτι αυτή έριχνε από χθες.![]()