ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Δε γαμιέσαι και εσύ με το Λα βι α γοοοζ
δροσερός και ξυρισμένος αλλά ποιος είναι??είχαμε ένα τέτοιο στο στρατό,κάποιοι μερακλήδες πρεζακηδες του δίναν πίπα με 10ευραΠαρτον τυπε....:confuse
Που ζεις ρε τυπε;Ρε μάγκες.....εχω χάσει επεισόδια.....εφυγε η ρώγα ρε ΜΛΚΣ????????? ΔΩΣΤΕ μου ένα που στη λόγο να το ξαναδώ το σκουπιδι
δροσερός και ξυρισμένος αλλά ποιος είναι??είχαμε ένα τέτοιο στο στρατό,κάποιοι μερακλήδες πρεζακηδες του δίναν πίπα με 10ευραΠαρτον τυπε....:confuse
Να σου πω τυπε σε βλεπω αδιαβαστο....ξεκινα να διαβαζεις τις 286 σελιδες απο την αρχη και αμα εχεις αποριες το συζηταμε.
έχω 1 βδομάδα να το δω..κοβομαι μόνος μουδροσερός και ξυρισμένος αλλά ποιος είναι??είχαμε ένα τέτοιο στο στρατό,κάποιοι μερακλήδες πρεζακηδες του δίναν πίπα με 10ευραΠαρτον τυπε....:confuse
Να σου πω τυπε σε βλεπω αδιαβαστο....ξεκινα να διαβαζεις τις 286 σελιδες απο την αρχη και αμα εχεις αποριες το συζηταμε.
Φέρτε το ρύζι πίσω ρεεεεεε
Δεν εχουμε και τον Ιακωβα να μας βαλει ενα πλανο τη σιχαμενη κατσαριδα που γελασε οταν πεταξε τη μαλακια ο Ανευριδης....μιλαμε για τον εφιαλτη καθε οδοντιατρου.
Δεν εχουμε και τον Ιακωβα να μας βαλει ενα πλανο τη σιχαμενη κατσαριδα που γελασε οταν πεταξε τη μαλακια ο Ανευριδης....μιλαμε για τον εφιαλτη καθε οδοντιατρου.
Ελα τυπε λιγες ημερες ελειψα.
Ο πιο πουστοχαρακτήρας είναι ο καράβλαχος ο αγροτοποδοσφαιριστής...
Έλεγαν να λήξουν την κουβέντα και να πάρουν ότι σκατά τους αναλογούσε από προμήθειες και να’σου ξανά από την αρχή λάδι στην φωτιά ο βλάχος....