Νέα

Survivor 4

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά θέλετε να πάρει πούλο;

  • Τον παίρνει το σαιτ

    Ψήφοι: 47 52,8%
  • Σαλιγκαρουδη

    Ψήφοι: 23 25,8%
  • Κωλογρια

    Ψήφοι: 14 15,7%
  • Καπταιν Ρουφο

    Ψήφοι: 5 5,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    89

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Μηνύματα
45.711
Like
28.334
Πόντοι
5.006
Τυπε εντάξει με το εμβόλιο εισαι φουλ;:confused::confused::confused:
 

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Μηνύματα
7.672
Κριτικές
12
Like
6.873
Πόντοι
2.646
Στηρίζω Άννα Μαρία, Χόμπιτ και Μαριποζα. Έκλεισα ήδη ραντεβού στο γιατρό
 

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Μηνύματα
10.155
Κριτικές
2
Like
9.047
Πόντοι
2.456
OP
OP
Hellraiser4Ever

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Μηνύματα
26.551
Like
24.327
Πόντοι
6.256
Τύπε να έκανε τον σερέτη,
όπως ο Γενίτσαρης στην τρουμπα
έβγαλε το μπερεκετι κ σουγιαδιασε 2-3 λαχανόμαγκες..
:confused::confused::confused:

Ναι χαλαρα περιμενα μια τετοια αντιδραση απο αυτον τον τραχανοπλαγια....:confused::confused::confused:
 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Μηνύματα
45.711
Like
28.334
Πόντοι
5.006

partagas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Μηνύματα
152
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
Κόπι-πάστε όπως είναι (με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ) από την τιμημένη σελίδα
«Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι»

Όποιος (οι όποιοι) τα γράφουν, εκτός από χιούμορ, δείχνουν ότι ξέρουν πολλά…

Απολαύστε υπεύθυνα.

ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΣΟΡΒΑΪΒΟΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ, ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΧΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ.
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΤΖΗΣ: ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΣΟΡΒΑΙΒΟΡ. Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΜΕ IQ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΑΤΙΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΡΑΓΚΜΠΙ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ HAIG ΑΠΟ ΤΑ 13 ΤΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΑ 16 ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ, ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΟΡΟΥΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕΡΙ ΜΠΟΥΦΑΝ NAPAPIJRI, ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΟ Β’ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΝΟΥΡΙΑΣΜΑ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΡΑΣΗ "ΦΙΛΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ". Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΛΑΖΟΝΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΑΣΗΜΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΟΥ: ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΣΤΡΙΓΚΛΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΛΑΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΝΤΙΝΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΪ, ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΠΟΙΟΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΜΥΚΟΝΟΣ LIVE TV. ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΓΛΑΣΤΡΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

JAMES ΚΑΦΕΤΖΗΣ: ΜΙΣΟΣ ΡΟΔΙΤΗΣ, ΜΙΣΟΣ ΟΥΑΛΟΣ ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΕΣ ΣΥΜΒΑΝ ΜΙΑ ΞΕΦΡΕΝΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΑΛΚΟΟΛ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ 90s. ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΞΗ ΑΠΟ ΠΡΙΓΚΙΠΠΑ ΧΑΡΡΥ ΚΑΙ ΚΑΡΡΟΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ, ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΠΑΤΡΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΗΛΩΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ BOAT PARTY ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΛΛΙΑ, ΙΣΩΣ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑ ΜΕ ΤΟ "ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ". ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΔΕΚΑΔΑ ‘Η ΩΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

ΕΛΕΝΑ ΚΡΕΜΛΙΔΟΥ: ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ, ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΣΤΙΣ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΑΡΙΠΟΖΑ, ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ. ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ, ΟΙ ΣΥΝΚΛΙΚΑΔΟΡΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΩ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΔΑΜ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ.

ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ: ΤΕΦΑΤΖΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΡΜΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ, ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΑ GIVEAWAYS ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ XΟΡΗΓΟΥΜΕΝΑ ROOM TOURS ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΟΥΛΑ-ΤΟΥΛΑ-ΚΟΥΛΑ BOUTIQUE ROOMS ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΟΜΙ: Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤ ΛΟΤΖΕΣΚΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΣΥΧΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΨΥΧΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΒΓΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 60+ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 0,75 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟ GOOGLE TRANSLATE ΜΕ ΦΩΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΙΠΙΛΗ. ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΕΜΙΡΑΤΑ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΣΕΪΧΗΔΩΝ ΕΕΕ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.

ΚΡΙΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΛΙΚΑΔΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΠΟΥΛΟ ΒΛΕΜΜΑ. ΗΤΑΝ Ο ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΟΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ Α’ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ, ΑΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΑ. ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΔΕΚΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ, ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΦΟΥΛ ΙΝΤΡΙΓΚΑΔΟΡΑ. ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΩΠΙΚΕΣ, ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΡΙΠΟΖΕΣ ΜΕ ΑΤΑΚΕΣ "ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜΜΕΡ ΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΤΗΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ". ΑΚΡΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΕΡΑΤΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΦΗΣΑ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ, ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ. ΔΗΛΩΝΕΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΙΝΤΡΙΓΚΑ, ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΔΕΙΚΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ; ΔΕ ΣΑΣ ΔΙΕΚΟΨΑ ΚΥΡΙΟΙ" ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΛΥΣΜΟΝΗΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡΙΚΟ "ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ".

ΜΕΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. Η ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ Survivor Greece
ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΡΙΑΛΙΤΙ, ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΚΡΕΜΛΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑΡΑΜΠΑΝΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΔΟΜΟΥΝΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.
ΥΓ: ΕΜΕΙΣ ΕΦΕΤΟ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΑΣ ΣΤΟ ALL-STAR.


παρτ-του

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ, ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΑΔΕΣ. ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ.

ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΕΛΕΤΣΙ: ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ, ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ, ΣΤΗΘΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ, ΠΟΔΙΑ ΤΕΤΡΑΚΕΦΑΛΑ ΚΑΙ ΦΑΤΣΑ ΚΛΑΡΕΝΣ ΖΕΕΝΤΟΡΦ. ΜΟ-ΝΑ-ΔΙ-ΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΠΕΚΤ. ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΡΒΑΪΒΟΡ ΦΕΡΤΗΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΥΜΠ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΝΑΙ. ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΥΚΟΝΟΣ LIVE TV, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΞΟΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΦΑΝ ΓΚΑΤΕ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΟΟΥΜΠΙΖ ΣΚΗΝΗΣ ΣΤΑ ΜΑΤΟΓΙΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ. ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΟΝΙΓΗΡΙΑΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ: ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΑΟΤΙΚΗ ΜΙΞΗ ΤΟΥ ΑΖΙΖ, ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΜΠΟΥΤΕΝ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ, ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΤΙΣΤΗΣ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ, ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΕΣ ΚΑΙ 666, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΗΝ ΛΕΪΝΤΙ ΤΗΝ ΓΚΑΓΚΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 50+ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ SCRABBLE ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΝΩΝΥΜΑ-ΑΝΤΩΝΥΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΙΣΜΟΣ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ, ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ, ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΛΙΚΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΡΕΛΑ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΕΣ. ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΚΟΨΙΔΑΣ-ΚΑΤΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΝΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΡΙΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΡΙΑΛΙΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΙΝΤΡΙΓΚΑ, ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΝΩΤΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΨΙΔΑΣ: ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ΚΑΙ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΤΡΙΤΟΤΕΤΑΡΤΩΝ ΡΟΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΟΔΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΚΡΕΟΠΩΛΗ ΣΤΟ "ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΚΑ", ΛΑΚΗΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. ΚΑΝΕΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΙΣ ΗΜΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΑ ΑΝΘΙΜΟ ΑΝΑΝΙΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑΡΑ "ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ". ΗΡΕΜΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ, ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ. ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΔΕΚΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΨΗΛΕ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΟΨΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΒΙΓΚΑΝ.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΙΔΗΣ: ΑΦΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ, ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΥΔΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ 25ΧΙΛΙΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΪ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΙΔΗ ΑΡΧΟΝΤΑ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ‘’ΓΕΙΑ ΣΟΥ’’, ‘’ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ’’ ΚΑΙ ‘’ΤΡΕΛΗ ΙΔΕΑ’’, ΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΗΧΟΥΣΑΝ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΗΜΕΡΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ 2010-2013. ΜΟΝΙΜΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΕΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΕΤΡΙΔΗ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ.

ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ: ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟΣ, ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ, ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΗΘΕΛΕ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Ή ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ; ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ; Ε ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΗ Η ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΥΔΗ. ΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ Ο ΠΑΤΗΡ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΒΥΣΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΩΣ ΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΤΣΟΝΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΙΤΑΣ ΠΑΡΑ ΑΚΟΥΣ. ΤΟ 2012 ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ, ΜΟΝΟ 16 ΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΕΙΠΑΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΚΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΗΝΙΚΟ, ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΧΥΕΙ 100%, ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟ ΧΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΙΞΕΙ ΚΑΝΑ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑ ΜΕ ΤΑΡΑΜΠΑΝΚΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΑΣΤΕΡΑΤΟ ΜΑΓΙΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ.

ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΠΑΣ: Ο ALEKSANDËR PAPA ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΗ ΤΑΞΕΙ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΡΟ ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΑΜΙ . ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ/ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΙΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΥΟΡΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΑΔΑ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ ΑΔΡΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΣΤΗ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΠΑΝΤΑ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ. ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑΣ ΣΙΤΕΜΕΝΗΣ ΕΞΗΝΤΑΡΑΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1. ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ ΔΟΜΗΝΙΚΟ ΦΕΤΟΣ, ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΚΑΔΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ: ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΩΝ 90s ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ‘’ΜΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΟΝΕΙΡΑ’’ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΤΗΜΕΛΗΤΟ ΛΟΥΚ, ΕΝΑ ΛΟΥΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΡ ΚΑΙ JON SNOW. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΤΟΥΕΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΙΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ‘Η ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ LIVES ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ 14Η ΘΕΣΗ, ΝΑ ΞΟΡΚΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΣΟΡΒΑΪΒΟΡ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ. ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ.

ΚΑΤΙΑ ΤΑΡΑΜΠΑΝΚΟ: Η ΠΙΟ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ ΠΟΤΕΜΚΙΝ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΣΟΡΒΑΪΒΟΡ. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΣΗΤΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΓΙΑ ΜΟΝΔΕΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΒΑΣΙΚΑ. ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΑΠΑΘΑΝΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΥ ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΥ ΣΕΪΧΗ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΙ’’ ΣΤΟ ΣΚΑΪ, ΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΓΑΝΤΙ ΑΦΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΠΟΧΕΣ ΖΑΝ ΡΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ, ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΑΠΑΤΗ ΠΗΓΕ Η ΕΚΠΟΜΠΟΥΛΑ. Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΠΟΛΥΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΣΟΡΒΑΪΒΟΡ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟ ΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ. ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΜΙΜΟΥΜΕΝΗ ΤΗ ΡΟΥΣΛΑΝΑ, ΕΝΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΕΚΑΝΕ ACTIVATE ΤΗΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ "INJURED" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ, ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑ ΕΔΙΩΧΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΕΧΕΙ ΦΑΤΣΑΡΑ Η ΤΥΠΙΣΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗΤΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΪ, ΙΣΩΣ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΜΙΣΗ ΠΡΩΤΙΑ, ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΒΕΛΛΗ: ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ AVATAR. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ YOUTUBE ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΟΝ ΜΑΛΙΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΥΛ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΡΑΚΙΑ, ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΒΥΣΜΑ ΟΛΚΗΣ ΚΙ ΑΥΤΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΜΕΤΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΣΤΟ Survivor Greece

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΚΙ ΟΛΟΝΥΚΤΙΣ. ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΡΙΠΟΖΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑΡΑΜΠΑΝΚΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΑΒΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΓΙΝΕ, ΟΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΙΑ.

Ωραια η κριτική σου τυπε , αλλα μας γαμησες με τα κεφαλαια :confused::confused::confused:

Copy paste έκανε ο άνθρωπος. Πού να το ξαναγράψει με μικρά όλο αυτό το σεντόνι;
 

partagas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Μηνύματα
152
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
Αν τροχοσει το ξίφος, θα φτιάξει..
:confused::confused::confused:
Ναι λιγο κρεμαγιερα,αμορτισερ,μασκα,προφυλακτηρες(μπρος-πισω),στοκαρισμα και βαψιμο και ειναι σενια ετοιμη να κατακτησει τα πληθη :confused: :confused: :confused:
αυτη επρεπε να ζευγαρωσει με τον καυλιδη ολυμπιονικες θα βγαζανε. :confused::confused::confused:

:2funny:
 
OP
OP
Hellraiser4Ever

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Μηνύματα
26.551
Like
24.327
Πόντοι
6.256

Τι λες βρε γαμημενε αυστραλοπιθηκε;Ρε πουτανοσπερμα 10 σταδια πισω στην ανθρωπινη εξελιξη;Εβαλες στο στομα στου το Ουκρανικο υπεροπλο;Εσκαψες τον ταφο σου!!!:angry:
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
67.602
Like
27.842
Πόντοι
5.506
ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΑΜΗΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!
μαλλον θα την δωσω στον βαρο να την γαμησει εγω δεν θελω :confused::confused::confused:
 
OP
OP
Hellraiser4Ever

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Μηνύματα
26.551
Like
24.327
Πόντοι
6.256
ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΑΜΗΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!
μαλλον θα την δωσω στον βαρο να την γαμησει εγω δεν θελω :confused::confused::confused:

Δεν δυναται ρε νιμου ο Κωλομπαρος!!!Μια ελπιδα ειχε μπας και ξυπνησει ο μακαριτης με το εμβολιο και παει και αυτη!!!:confused::confused::confused:
 

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Μηνύματα
10.155
Κριτικές
2
Like
9.047
Πόντοι
2.456

Τι λες βρε γαμημενε αυστραλοπιθηκε;Ρε πουτανοσπερμα 10 σταδια πισω στην ανθρωπινη εξελιξη;Εβαλες στο στομα στου το Ουκρανικο υπεροπλο;Εσκαψες τον ταφο σου!!!:angry:
Τύπε θα της κανείς βουντού;
:confused::confused::confused:
 

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Μηνύματα
2.319
Like
1.832
Πόντοι
216
Αντε να φευγει το ουκρανο αρκετα εκατσε.Το μεγαλύτερο βλήμα που έχει περάσει από την Ελληνική τηλεόραση. Κομπλεξική λόγω καταγωγής και με βαθύ μίσος για τους Έλληνες

γιατί κομπλεξική λόγω καταγωγής? ουκρανή είναι, όχι αλβανίδα.

Tα ιδια σκατα ειναι τυπε.Ολοι οι ξενοι ειναι κομπλεξικοι με τους Ελληνες και φυσικα ρατσιστες.

Δε νομίζω, οι αλβανοί είναι είδος υπανθρώπων-νεάντερνταλ, λογικό να είναι κομπλεξικοί ανάμεσα σε κανονικούς ανθρώπους, οι ουκρανοί όμως έχουν μουνάρες, δεν έχουν λόγο να είναι κομπλεξικοί.


Δεν εχει να κανει με την εξωτερικη εμφανιση και με το ποιος ειναι ωραιος και ποιος ειναι ασχημος.Ολοι οι ξενοι ειναι κομπλεξικοι στην Ελλαδα.Αλβανοι,ρωσσοποντιοι,ουκρανο-ρωσοι απο σοβιετ,γεωργιανοι κλπ.Ολοι αυτοι ειναι τριτης κατηγοριας πολιτες για εμας.. και παντα ετσι τους βλεπαμε και ετσι θα τους βλεπουμε...ειναι φυσιολογικο λοιπον να βγαζουν κομπλεξ.Εχεις βγει εξω στην αγορα εργασιας?Στον κυκλο σου δεν εχεις δει καταστασεις με ξενους που ανταγωνιζονται με λύσσα με τους Ελληνες?Μας παιρνουν τις δουλειες,στον οαεδ οποτε πας για καποια δουλεια ειναι απεξω και σαν λυσσασμενα σκυλια να αρπαξουν τα επιδοματα.Ολοι αυτοι ειναι κομπλεξαρες διοτι ηταν φτωχομπινεδες και αυτη την στιγμη στην χειροτερη φαση του γυφτελλαδισταν βρεθηκαν να προσπαθουν να αρπαξουν με καθε ευκαιρια οτιδηποτε θα τους κανει ισους η ακομη και ανωτερους απο τον Ελληνα και την Ελληνιδα.Ποτε δεν θα γινουν Ελληνες και ποτε ακομα και οι ιδιοι δεν θα αισθανθουν ως Ελληνες και αυτο παντα θα τους κανει να νιωθουν μειονεκτικα και να βγαζουν κομπλεξ.
Χαλάρωσε με το ρατσιστικο παραλήρημα.
Όποιος λέει ότι όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα είναι όπως τους περιγράφεις έχει μεγάλο κόμπλεξ.
Έχεις χάσει τίποτα δουλειές στην Ελλάδα από ξένους και τώρα τους κραζεις; Προφανώς έχεις προσωπικό κόλλημα και άσε τις συγκρίσεις με τους Έλληνες.

Ούτε Έλληνες είναι όλοι αυτοί οι ξένοι και ούτε σου είπε κανείς ότι καίγονται να γίνουν.
Ούτε έχεις ζήσει μάλλον στο εξωτερικό να δεις πως είναι για κάποιον να μένει σε ξένη χώρα και τις δυσκολίες.

Οπότε και να γυρίσουμε πίσω στο θέμα μας.
Στο μουνι της Κατιας για τις ελληνίδες και καλύτερα κιόλας. Είναι πολύ καλύτερο μουνι από όλες εκεί μέσα και έχει και πολύ δυναμικό χαρακτήρα.
Μακάρι και πολλές άλλες ελληνίδες να της έμοιαζαν.
Αξίζει πολύ παραπάνω από τους υπόλοιπους μέσα στο παιχνίδι και έπαιρνε νίκες με την αξία της.
Κανείς δεν μπορεί να της πει τίποτα. Και όχι δεν είναι κανένας ξεμωραμενος γέρος..Απλά έχω μάτια και δεν είμαι κομπλεξικός.


Eπειδη εσυ τα μαζεψες και εφυγες εγω θα πρεπει τωρα εγω να συμφωνησω μαζι σου?Και οχι δεν εχω κανενα κολλημα ουτε ειμαι ρατσιστης...απλα δεν τους θελω στην χωρα μου.Η μεγαλη πλειοψηφια των Ελληνων δεν τους γουσταρει και φυσικα και μας τους εφεραν εδω με το ζορι.Ρωτησε κανενας κυβερνητικος αν εγω εχω ορεξη να βλεπω τα μουτρα των αλβανων,των γεωργιανων η των ουκρανων και ρωσοπλιετ απο το σοβιετ?Τι δουλεια εχουν ολοι αυτοι εδω?Καλα για τα πακια και τους αφγανους δεν αξιζει καν να γραψω κατι.Παντως εσυ δεν εισαι Ελληνας ουτε εχεις σχεση με την Ελλαδα εφοσον ζεις εκτος.Αν εισαι οντως ξενιτιμενος να ασχολεισαι με τα προβληματα(αν εχει) της χωρας σου και να μην ασχολεισαι με την Ελλαδα και τους Ελληνες.Εσεις που φυγατε στο καλο και να μας γραφετε.Η Ελλαδα ειμαστε εμεις που εχουμε κατσει εδω και τρωμε το σκατο οχι εσεις που στα δυσκολα την κανατε.Γι'αυτο θα σε παρακαλουσα να μην ανακατευεσαι σε αυτα τα θεματα και να μην μου λες εμενα τι ειναι σωστο και τι οχι...και για το αν θα πρεπει να θελω εδω αυτους που κουβαληθηκαν εδω το 90 απο το σοβιετ.Τραβα γραψε σε κανα φορουμ της χωρας που ζεις και ασε τα Ελληνικα φορουμ για τους Ελληνες που ζουν στην Ελλαδα,δουλεουν εδω και πληρωνουν φορους.
Φίλε μην συνεχίζεις με τα ρατσιστικά σου που θα μας πεις κιόλας ποιοι είναι Έλληνες και ποιοι όχι.
Και μην κάτσουμε κάτω να δούμε ποιος είναι πιο πολύ Έλληνας από τον άλλο γιατί παίζει και να σε ξεφτιλίσω.. Μένω ή δεν μένω στην Ελλάδα.

Επίσης αν θες να γράφεις μόνος σου παρέα με άλλους ρατσιστές, πήγαινε άνοιξε κανένα θέμα για Χρυσή Αυγή να κράζετε και να βαφτιζετε Έλληνες όσους θέλετε εσείς.

Εγώ και οι υπόλοιποι γουστάρουμε εδώ να βλέπουμε ουκρανικο μουνι να ξεφτιλίζει καρχιες ελληνίδες.
Παρέα με το μαύρο πιστόλι εκεί στο παιχνίδι έχουν να δείξουν πολύ καλές μάχες και αυτό μας αρέσει.


Κατσε βλεπε οτι θες δεν με αφορα.Παντως Ελληνας δεν εισαι.Εφοσον ζεις εξω εχεις πεθανει ως Ελληνας.Μπορει να το καυχιεσαι στα λογια αλλα στις πραξεις καμμια σχεση με Ελλαδα και Ελληνες.Επισης δεν θα αφησω ενα αριστερουλη σαν εσενα να μου επιβαλει την φασιστικη του γνωμη.Εγω εδω περα δεν επεβαλα καμμια γνωμη,απλα εξεφρασα το τι πιστευω.Εσυ απο την αλλη σαν καλος φασιστερουλης που εισαι κατευθειαν αρχισες τα χρυση αυγη,ρατσισμος,φασιστας κλπ γνωστες αριστες λιμπεραλ αηδιες.Εγω μιλαω για το πως εχουν τα πραγματα μπετοβλακα.Κανε ενα γκαλοπ η μια δημοσκοπηση για το τι πιστεουν οι Ελληνες για τους ξενους να δεις τι απαντηση θα παρεις γιδι.
Είπα να μην πέσω στο επίπεδο σου αμόρφωτε χωριάτη, αλλά ξεκίνησες πρώτος τους χαρακτηρισμούς οπότε μπορώ εύκολα να σε χαρακτηρίσω ως κλαψιαρη καραγκιόζη.

Αυτή την καραμέλα ότι θα μπορούσες εύκολα να φύγεις έξω για λεφτά,αλλά έκατσες πίσω να κρατάς την σημαία ψηλά την πιπιλίζουν κάτι κακομοίρηδες κότες.

Να σέβεσαι όσους χωρίς φράγκα από γονείς πήγαν έξω και προκοψαν. Ειδικά όταν διαφημίζουν την Ελλάδα όπου πάνε. Γιατί από εσένα που τιμάς την Ελλάδα μόνο στο χωριό σου, ίσως κάποιοι έξω είναι πιο πατριώτες.

Οπότε κόψε την κουβέντα μικρή κοτουλα και πίσω στην σπηλιά σου.
Και μην συνεχίζεις να απευθύνεσαι άλλο σε μένα, γιατί θα συνεχίσω να σε ξεφτιλίζω.

Εδώ γράφουμε για τα ξεκωλα του Survivor, όχι για την κακομοιριά σου.


Tα χαπακια σου να παιρνεις και ολα καλα θα πανε τυπε..Ξερω οτι εκει στα εξω σε τσουζει ασχημα να βλεπεις καποιους που πετυχαν εδω στα δυσκολα.Βλεπεις δεν διαλεξαμε ολοι την ευκολη λυση να φυγουμε.Τωρα για υπολοιπα που γραφεις,..εφοσον θες να βλεπεις μουνακια βαλε δες καμμια τσοντα.Και μην τσιμπας με αυτα που γραφω.Ξερω οτι σε ποναει διοτι αυτα που γραφω ειναι η πικρη αληθεια.Εγω στην χωρα μου και εσυ στα ξενα να γλυφεις τα κωλομερια των ασχημων ευρωπαιων.Αλλα οπως σου εγραψα και πανω,θα το βουλωνεις οταν θα μιλαω για το τι θεωρω εγω σωστο για την πατριδα μου.Εσυ να γραφεις για την δικη σου πουστοχωρα το καταλαβες μεταναστη?Δεν θα ανακατευεσαι στα προβληματα της Ελλαδας και των Ελληνων διοτι δεν σε αφορα.
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
67.602
Like
27.842
Πόντοι
5.506
μαρκο στο παρων νημα
α)δεν μας ενδιαφερουν οι ρατσιστικοπολιτες αποψεις σου
β) εχει γινει τσεκαρισμα στο νημα μαλεσκου και στης 1745 παραθεσεις κρεμαει το σαι
και γ) και κυριωτερο
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ !!!!!!! ΠΑΡΕ ΤΗς ΧΟΝΤΟΚΩΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΛΛΕΙΝΗΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΟΛΕΣ...
ευχαριστω :confused::confused::confused:
 

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Μηνύματα
82.574
Κριτικές
31
Like
13.158
Πόντοι
5.097
ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΑΜΗΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!
μαλλον θα την δωσω στον βαρο να την γαμησει εγω δεν θελω :confused::confused::confused:

Δεν δυναται ρε νιμου ο Κωλομπαρος!!!Μια ελπιδα ειχε μπας και ξυπνησει ο μακαριτης με το εμβολιο και παει και αυτη!!!:confused::confused::confused:
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις. :glasses::glasses::glasses:
 

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Μηνύματα
11.729
Like
11.228
Πόντοι
3.656
μαρκο στο παρων νημα
α)δεν μας ενδιαφερουν οι ρατσιστικοπολιτες αποψεις σου
β) εχει γινει τσεκαρισμα στο νημα μαλεσκου και στης 1745 παραθεσεις κρεμαει το σαι
και γ) και κυριωτερο
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ !!!!!!! ΠΑΡΕ ΤΗς ΧΟΝΤΟΚΩΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΛΛΕΙΝΗΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΟΛΕΣ...
ευχαριστω :confused::confused::confused:
νομιζω οτι το νημα μαλεσκου αντεχε παραπανω αλλα κωλωσαμε να το δοκιμασουμε...ατολμοι...:confused:
 

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Μηνύματα
82.574
Κριτικές
31
Like
13.158
Πόντοι
5.097
σε ζαππινγκ ειδα λιανο ντυμενο ταμτακο. :confused::confused:
 

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Μηνύματα
2.319
Like
1.832
Πόντοι
216
μαρκο στο παρων νημα
α)δεν μας ενδιαφερουν οι ρατσιστικοπολιτες αποψεις σου
β) εχει γινει τσεκαρισμα στο νημα μαλεσκου και στης 1745 παραθεσεις κρεμαει το σαι
και γ) και κυριωτερο
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ !!!!!!! ΠΑΡΕ ΤΗς ΧΟΝΤΟΚΩΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΛΛΕΙΝΗΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΟΛΕΣ...
ευχαριστω :confused::confused::confused:


Kαι εμενα δεν με ενδιαφερει τι πιστευεις εσυ για αυτα που πιστευω εγω ρε αλβανε.Οταν θα σταματησει να μου την μπαινει ο καζατζιδης απο πανω τοτε θα σταματησω να γαμαω το σαι.Ετσι και αλλιως εσεις τσιμπησατε για αυτα που εγραψα για την ουκρανη.Που σημαινει οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειτε ειστε λιγουρια αγαμητα και καταντησατε οπαδοι ενος μουνιου(μουνοδουλοι) η πολυ απλα ειστε αλβανορωσακια και λοιπα σοβιετικα καταλοιπα.Οποιος δεν θελει να διαβαζει τα σχολια μου ας με κανει ο τυπος που εφτιαξε το νημα μπαναρισμα.Πολυ απλα τα πραγματα.Μεχρι τοτε θα γραφω την γνωμη μου και θα κραζω τα λιμα(ξενα η ελληνικα).:confused::confused::confused:
 

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Μηνύματα
82.574
Κριτικές
31
Like
13.158
Πόντοι
5.097
καπ[οιος δεν εχει πλυνει τα ποδαρια του. :confused::confused::confused:
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
67.602
Like
27.842
Πόντοι
5.506
μαρκο στο παρων νημα
α)δεν μας ενδιαφερουν οι ρατσιστικοπολιτες αποψεις σου
β) εχει γινει τσεκαρισμα στο νημα μαλεσκου και στης 1745 παραθεσεις κρεμαει το σαι
και γ) και κυριωτερο
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ !!!!!!! ΠΑΡΕ ΤΗς ΧΟΝΤΟΚΩΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΛΛΕΙΝΗΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΟΛΕΣ...
ευχαριστω :confused::confused::confused:
νομιζω οτι το νημα μαλεσκου αντεχε παραπανω αλλα κωλωσαμε να το δοκιμασουμε...ατολμοι...:confused:

 

Συνημμένα

  • sokraths.gif
    sokraths.gif
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 30

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom