σκεφτηκα να την ποσταρω στο νημα μασαζ κατ οικον του σαη και να ρωτησω τα εγκυρα προφιλ "για εδω ξερουμε κατι?"
Μην το αποκλείεις
σκεφτηκα να την ποσταρω στο νημα μασαζ κατ οικον του σαη και να ρωτησω τα εγκυρα προφιλ "για εδω ξερουμε κατι?"
φυσικοθεραπευτρια πακετο να ανακουφισει μαχητες:
Koιτα τι κανουν τα κονε της καντινας απεναντι απο το χοσπιταλτυπε το έκανες το εμβόλιο;έχεις καύλες τώρα φουλ;Που σαι ρε Ιακωβα να βαλεις εικονα πως πεταξε το δισκακι η ψοφια!!!!
Τυπε sorry ειχα κοσμο , Κυριακη επανερχομαι.
Τυπε δηλαδη εισαι νορμαλ ατομο και εχεις κοινωνικη ζωη;Ντροπη σου....
Αυριο ειπαμε τυπε...δεν την βλεπω καλα την Ελλεινιδα.
[/quote]
[/quote]Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει τριβειο, όπως της θείας Ελένης;
Σας είχα πει πριν από καιρό αντί για ποκερόφατσα να έπαιρνε ο Ατζούν τον Δερβέναγα,και μάλλον θα γίνει
Αν δεν πάει κάποιος σαν αυτόν που να είναι έτοιμος να τρέξει,οι λοιποί διάσημοι θα αφήσουν τα κόκκαλά τους στο νησί....
Νομίζω ότι δικαιούται μία ευκαιρία να δούμε ποιος είναι ο Δερβέναγας σαν άνθρωπος χωρίς την ΡΠ βδέλλα πάνω του
τυπε δεν καταλαβα μια αλλα στηριζωΣας είχα πει πριν από καιρό αντί για ποκερόφατσα να έπαιρνε ο Ατζούν τον Δερβέναγα,και μάλλον θα γίνει
Αν δεν πάει κάποιος σαν αυτόν που να είναι έτοιμος να τρέξει,οι λοιποί διάσημοι θα αφήσουν τα κόκκαλά τους στο νησί....
Νομίζω και ότι δικαιούται μία ευκαιρία να δούμε ποιος είναι ο Δερβέναγας σαν άνθρωπος,χωρίς την ΡΠ βδέλλα πάνω του
Δυνατή ενίσχυση η βουβαλοζα..Παίζει μεταγραφή βουβαλόζας & redface Καφετζή στους άσημους στο άμεσο μέλλον,λόγω αποδεκατισμού τους
φταιει το αγχος του εμβολιου.Σας είχα πει πριν από καιρό αντί για ποκερόφατσα να έπαιρνε ο Ατζούν τον Δερβέναγα,και μάλλον θα γίνει
Νομίζω ότι δικαιούται μία ευκαιρία να δούμε ποιος είναι ο Δερβέναγας σαν άνθρωπος χωρίς την ΡΠ βδέλλα πάνω του
Το εβαλα στο Google Translate και κρασαρε η σελιδα τυπε.....
φταιει η ασιτιαι.τυπε δεν καταλαβα μια αλλα στηριζωΣας είχα πει πριν από καιρό αντί για ποκερόφατσα να έπαιρνε ο Ατζούν τον Δερβέναγα,και μάλλον θα γίνει
Νομίζω και ότι δικαιούται μία ευκαιρία να δούμε ποιος είναι ο Δερβέναγας σαν άνθρωπος,χωρίς την ΡΠ βδέλλα πάνω του