Δυστυχώς σήμερα όσοι παρακολουθούμε το survivor δεν απολαύσαμε το σημερινό επεισόδιο καθώς το skai μετέδωσε το χάος που επικρατεί στην Αμερική... Τέλος πάντων έκτακτα γεγονότα υπήρχαν και θα υπάρχουν άσχετα αν συμβαίνουν την ώρα που θελουμε να παρακολουθήσουμε κάποιο προγραμμα της τηλεόρασης ...
Μέχρι τώρα λοιπόν τα συμπεράσματα μου από το survivor είναι τα εξής :
1) Οι γυναίκες του survivor που έμεινα προσωπικά μου αρέσουν (σαν γυναίκες πάντα ) είναι η Ταραμπανκο διότι εμφανισιακά είναι η ποιο αψεγάδιαστη σε σχέση με τις άλλες , η Ασημινα διότι απλά είναι μιλφαρα , η Ελευθερία διότι μου αρέσουν τα κοντοπουτανα , η Βελλη διότι μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι και σωματαρες και «σκυλιά» και Μαριαλένα
2) Μπορεί τα ριάλιτι γενικά να είναι στημένα και προσυμφωνημένα ωστόσο το survivor το παραδέχομαι γιατί σε κάθε κύκλο κάνει μια αποκάλυψη για γυναίκες που ενώ νομίζουμε ότι είναι θεές, στην πραγματικότητα άβαφες είναι για τον π..τσο. Τρανταχτά παραδείγματα είναι :Ειρήνη Παπαδόπουλου από το πρώτο survivor που προβλήθηκε στον skai, Κωνσταντίνα Σπυροπουλου την επόμενη σεζόν , ενώ στο τωρινό survivor η Έλενα Κρεμλιδου - Μαριποζα. Γενικά σε αυτό το τηλεοπτικά προγραμμα φαίνεται στα αληθείς η ομορφιά των γυναικών
3) Πιστεύω ότι για την ώρα πως αγωνιστικά αξίζει μόνο η Ταραμπανκο καθώς είναι η μόνη που έχει μια σταθερή απόδοση στις νίκες . Θεωρώ ότι είναι η μόνη που αξίζει αγωνιστικά . Θα μου πει κάποιος πως όταν κέρδισε ο Αγγελοπουλος είχε ξεχωρίσει από την αρχή ... καμία αντίρρηση , ο Αγγελοπουλος είχε ξεχωρίσει ωστόσο όσοι παρακολουθούσαν τότε survivor θα θυμούνται ότι υπήρχαν και άλλοι αξιοσημείωτοι παίχτες όπως ο Βασσαλος , Ο Κύπριος που αν θυμάμαι καλά τον έλεγαν Μάριο Πριαμο , η Κολιδα , η Βαλαβάνη .. Όπως επίσης στο επόμενο survivor ο Ηλίας είχε ξεχωρίσει , ωστόσο υπήρχε και η Δαλακα, ο Αγορου, ο Πάνος , ο Κρητικός κλπ ... Στο τωρινό survivor πιστεύω λοιπόν ότι αξίζει μόνο η Ταραμπανκο , δεν λέω υπάρχουν γρήγοροι παίχτες όπως ο Κορο, Ασημακοπούλος, Μπάρτζης .. υπάρχουν παίχτες που προσπαθούν και είναι αρκετά τίμιοι όπως η Μαριαλένα , η Σοφία , ο Κοψιδας ... αλλά (με εξαίρεση την Ταραμπανκο όπως έχω πει ) κανείς δεν μου γεμίζει το μάτι αγωνιστικά
4) Κατά τα αλλά το survivor μου αρέσει το παρακολουθώ και περνάει η ώρα μου ευχάριστα όταν το βλέπω