ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Gopnik τωρα στα Νεοκτιστα Ασπροπυργου σε αυστηρο lock down ετοιμαζει τις επομενες μπουκες για να ρεφαρει
Gopnik τωρα στα Νεοκτιστα Ασπροπυργου σε αυστηρο lock down ετοιμαζει τις επομενες μπουκες για να ρεφαρει
έχεις point σε αυτό που λες...Και εγώ ψάχνω να δω αυτά τα βυζιά χύμα φορά παρτίδα...Πείτε μου κάτι για την Ασημίνα...
Πόσες μέρες είναι μέσα; 3;
Γιατί δεν έχουν δείξει ούτε ένα πλάνο της από την παραλία με μαγιώ; Μας είχαν τρελάνει με την Κάτια και τις άλλες τις πρώτες μέρες. Και από αυτή όλο ντυμένη την βλέπουμε.
έχεις point σε αυτό που λες...Και εγώ ψάχνω να δω αυτά τα βυζιά χύμα φορά παρτίδα...Πείτε μου κάτι για την Ασημίνα...
Πόσες μέρες είναι μέσα; 3;
Γιατί δεν έχουν δείξει ούτε ένα πλάνο της από την παραλία με μαγιώ; Μας είχαν τρελάνει με την Κάτια και τις άλλες τις πρώτες μέρες. Και από αυτή όλο ντυμένη την βλέπουμε.
Nα της αφιερωσουμε κι εμεις κατι τυπεΒουβαλοζα!!!!
νωρις μαζευτηκατε.Nα της αφιερωσουμε κι εμεις κατι τυπεΒουβαλοζα!!!!
Σημερα παιρνουν ποδι?Ειπε ο χελ οτι θα μας εχει μπουφε αλλα παλι νηστικοι θα μεινουμενωρις μαζευτηκατε.Nα της αφιερωσουμε κι εμεις κατι τυπεΒουβαλοζα!!!!
πιο γρηγορα θα περασει ο κοβιντ παρα να κερασει ο χελ.Σημερα παιρνουν ποδι?Ειπε ο χελ οτι θα μας εχει μπουφε αλλα παλι νηστικοι θα μεινουμενωρις μαζευτηκατε.Nα της αφιερωσουμε κι εμεις κατι τυπεΒουβαλοζα!!!!
πουναι ρε μουνοπανα η μαυρουλα που υποσχεθηκατε?