Νέα

Super League 2009-2010

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα πάρει το πρωτάθλημα?

• ΑΕΚ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

• ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

• ΠΑΟΚ

• ΑΡΗΣ

• Άλλη

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
www.sport-fm.gr/article/204573]Θρήνος…[/url]

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (03:30) σε ηλικία 31 ετών ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής της Λάρισας Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Ο παίκτης αισθάνθηκε δυσφορία στον ύπνο του και η σύζυγος του κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Ο ποδοσφαιριστής των «βυσσινί», όμως, εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Ο αδικοχαμένος επιθετικός της Λάρισας είχε γεννηθεί την πρωταπριλιά του 1978. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη μεξικανική Μοντερέι στην οποία αγωνίστηκε μέχρι και το 2002. Στην συνέχεια είχε γίνει γυρολόγος περνώντας από ουκ ολίγες ομάδες. Ο Ντε Νίγκρις, πρόλαβε να αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Βιγιαρεάλ, Πούμας, Σάντος, Γκαζιάντεσπορ. Στη Λάρισα υπέγραψε τον περασμένο Αύγουστο και αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

Πω ρε πουστη, ασχημα πραγματα!!  Μικρο παιδι και χαθηκε ετσι αδοξα... 

Κριμα...

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Κρίμα!  :'(
Είχε κάποιο πρόβλημα?  :think:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ασφαλή συμπεράσματα για τον θάνατο του Αντόνιο Ντε Νίγκρις δεν μπορούν να υπάρξουν ακόμα. Ωστόσο σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση ο αδόκητος χαμός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια του καρδιοαναπνευστικού συστήματος σύμφωνα με όσα δήλωσε ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία.
Ο γιατρός μετά την έξοδο του από το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ανακοίνωσε πως υπήρξε μια βλάβη του καρδιοαναπνευστικού συστήματος, ωστόσο οι τελικές εκτιμήσεις θα γίνουν γνωστές σε ένα μήνα! Από εκεί και πέρα στο πλευρό της γυναίκας του Ντε Νίγκρις αλλά και της μικρής κόρης του έχει μεταβεί ψυχολόγος, προκειμένου να συμπαρασταθεί σε αυτή την δύσκολη στιγμή.
Όπως ήταν λογικό ο θάνατος του Ντε Νίγκρις έχει σκορπίσει θλίψη στο στρατόπεδο της ΑΕΛ. Αποτέλεσμα ,η αναβολή της σημερινής προπόνησης με τους παίκτες και τεχνικό επιτελείο να μαζευτούν σε λίγη ώρα στο προπονητικό κέντρο στα Δένδρα προκειμένου να μιλήσουν.

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Χάνει 0-2 στο ημίχρονο ο Ηρακλής!Όλοι μόνο με τον γαύρο ξεσκίζονται! :grin:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο εισαγγελέας για να διαπιστωθεί αν ο Σωκράτης Κόκκαλης πραγματικά είπε τις επίμαχες φράσεις «σκοτώστε τους αν χρειαστεί» απευθυνόμενος προς τους παίκτες του Ολυμπιακού κι εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ο αθλητικός εισαγγελέας επενέβη αυτεπάγγελτα, παρά τη φημολογία που ήθελε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα, να καταθέτει μήνυση σε βάρος του ομολόγου του των «ερυθρολεύκων». Παράλληλα, αποφασίστηκε τρεις εισαγγελείς να είναι παρόντες στο «Καραϊσκάκη» την Κυριακή για να καταγράψουν οτιδήποτε μεμπτό, ενώ παράγοντες των δύο «αιωνίων» κλήθηκαν σε έκτακτη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη για να χαμηλώσουν οι τόνοι εκατέρωθεν.

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

www.gazzetta.gr/component/k2/item/58564-%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%B5%CF%81-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CE%AE%CE%B3%CE%B5-al-jazeera]Η Σούπερ Λίγκα ...πήγε Al Jazeera! [/url]

To Al Jazeera είναι το νέο τηλεοπτικό δίκτυο που θα δείχνει αγώνες της ελληνικής Σούπερ Λίγκας και θα το κάνει στη Μ. Ανατολή. Το Al Jazeera εξαγόρασε το ART που έκανε μέχρι τώρα τις μεταδόσεις της Σούπερ Λίγκας...

Το Al Jazeera έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς έδειξε τις αναμετρήσεις Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και Άρη-Πανιωνίου.

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ο Νικόλας Πατέρας είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα μετά από απόφαση που πήρε το ΔΣ της Πέμπτης (3/12). Με ψήφους 9-6 ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναλαμβάνει τα ηνία της Λίγκας, καθώς υπερίσχυσε του Απόστολου Παπουτσάκη, τον οποίο στήριξε ο Ολυμπιακός. Πληροφορίες αναφέρουν πως την υποψηφιότητα Πατέρα υποστήριξε και η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Κούγιας: «Ανατριχιαστικό αυτό που άκουσα…»

Την αντίθεσή του με όσα άκουσε από τον Αχιλλέα Μπέο μέσω του NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 περί …στημένων αγώνων εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας και αυτός με δηλώσεις του στους «94.6».

Με νέα παρέμβαση NovaΣΠΟΡ Fm στον ο Αχιλλέας Μπέος ξεκαθάρισε ότι δεν ανέφερε ποτέ τη λέξη «στημένο».

Ακολουθούν οι δηλώσεις των ανδρών:

Αλέξης Κούγιας:

«Θέλω να εκφράσω την αντίθεση μου στο ανατριχιαστικό που άκουσα ότι είναι διαφορετικό μια ομάδα οργανωμένου εγκλήματος να στήνει παιχνίδια για το στοίχημα και τελείως διαφορετικό ένας παράγοντας να στήνει την αντίπαλη ομάδα ή μέσω του διαιτητή ή μέσω κάποιων παικτών ή μέσω παραγόντων για να κερδίσει και να προάγει το καλό της ομάδας του.
Τι είναι ο άλλος που θέλει να φτιάξει μια ωραία ομάδα, που θέλει να κερδίζει και να ικανοποιεί τους φιλάθλους της; Έρχεσαι εσύ ο νταραβερτζής, ο πονηρός, ο ανήθικος, ο ανέντιμος, δεν υπολογίζεις κανέναν και λες για το συμφέρον της ομάδας μου, σε ‘στήνω’. Αυτό δηλαδή είναι δικαιολογημένο; Να υπάρχει μια ομάδα αλητών που οικονομάει από το ποδόσφαιρο και εκμεταλλεύονται τον κόσμο; Αυτό είναι το σοβαρότερο κακούργημα. Αυτά που είπε ο Αχιλλέας Μπέος δεν είναι θάρρος, είναι θράσος. Έχω υπάρξει φίλος, αλλά και δικηγόρος του, αλλά έχουμε σκοτωθεί και στα δικαστήρια. Αυτή την νοοτροπία του ‘είμαι ο μάγκας και επειδή είμαι ο μάγκας είτε γιατί είμαι 200 κιλά και μπορώ να ρίξω μια μπουνιά, είτε γιατί είμαι ανήθικος και μπορώ να ενεργοποιήσω τον αλήτη τον διαιτητή, κάνω το καλό της ομάδας μου’, πρέπει να σταματήσει. Και αυτήν την συζήτηση την έχω κάνει και προσωπικά με τον κ. Μπέο, γιατί κάποια στιγμή σήκωσε τη ρομφαία κατά των Μητροπουλαίων και καλά έκανε. Αν εγώ είμαι ο ηλίθιος σε αυτή την ιστορία, θα πρέπει να κάνω την αυτοκριτική μου και να πάψω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Για 15.000 ευρώ στον Άγιο Δημήτριο δεν ανέβηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα μια κατηγορία. Πρέπει κάποια στιγμή, αυτοί που έχουν την δυνατότητα, να αλλάξουν το ποδόσφαιρο και να το κάνουν διασκέδαση. Είναι το ωραιότερο άθλημα στον κόσμο και η πιο όμορφη κοινωνική εκδήλωση. Στηνόντουσαν και στήνονται ματς όσο θα υπάρχει αυτή η επιδερμική επαφή με αυτή την αντικοινωνική και εγκληματική συμπεριφορά, που έχει σχέση με εκατ. ευρώ κάθε μέρα στον κόσμο. Αν πάψουμε να θεωρούμε μαγκιά την αλητεία και την ανεντιμότητα, τότε θα καταργηθούν όλα. Δεν υπήρξε καμία φορά που να ήμουν σε κάποια ομάδα και να ακούστηκε ότι στήσαμε ένα παιχνίδι. Αυτό δείχνει ότι αν οι διαιτητές δεν πιέζονται ή δεν εξαγοράζονται, φέρονται όπως πρέπει. Εμένα η φιλοσοφία μου είναι ότι αν ανέβεις κατηγορία με οποιονδήποτε άλλο τρόπο από το να έχεις μια καλή ομάδα και πρόγραμμα, είσαι προκαταδικασμένος να γελάσεις μια φορά και να κλάψεις σε όλη σου τη ζωή».

Αχιλλέας Μπέος

«Δεν είπα ποτέ την λέξη στημένο.Και δεν την είπα γιατί δεν έχω στήσει ποτέ παιχνίδι στη ζωή μου. Είπα ότι έχει διαφορά από το να στήνονται παιχνίδια και να οικονομάνε κάποιες συμμορίες στο στοίχημα από το να υπάρχει κάποιος παράγοντας που να μπορεί να προστατεύσει την ομάδα του. Αλέξη, ήσουν ο μοναδικός παράγοντας που ήσουν 11 βαθμούς μπροστά και δεν ανέβηκες στην Α’ Εθνική. Αν εσύ το θεωρείς προτέρημα, εγώ το θεωρώ μειονέκτημα. Εγώ δεν θα άφηνα τον Πανθρακικό να ανέβει ‘τρένο’. Και ξαναλέω ότι δεν είπα ότι είναι σωστό να στήσει ένας παράγοντας κάποιο παιχνίδι. Είπα ότι είναι σωστό να προστατεύεις την ομάδα σου ή να μπορείς να την βοηθάς. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα του ποδοσφαίρου καταθέτοντας προτάσεις»

Εσυ Αχιλλέα???όχι βέβαια ,δεν έχεις στήσει ποτέ παιχνίδια... :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο Νικόλας Πατέρας είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα μετά από απόφαση που πήρε το ΔΣ της Πέμπτης (3/12). Με ψήφους 9-6 ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναλαμβάνει τα ηνία της Λίγκας, καθώς υπερίσχυσε του Απόστολου Παπουτσάκη, τον οποίο στήριξε ο Ολυμπιακός. Πληροφορίες αναφέρουν πως την υποψηφιότητα Πατέρα υποστήριξε και η ΠΑΕ ΑΕΚ.
χμμμμ... :zfuck:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
απο το να συνταχθω με τον πρακτορα,χιλιες φορες πατερας...
Αφού δεν είσαι δυνατός για να έχεις δικό σου μπλοκ....υπάρχει και το λευκό μπας και διασώσεις κάτι από την γαμημένη σου αξιοπρέπεια!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Αλλαξαν τα κοζια δλδ? :2funny: :2funny:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ο αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά, Ηλίας Κωνσταντακόπουλος, με έγγραφό του που φέρει το χαρακτηρισμό του κατεπείγοντος, ζητά από τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Πειραιά τη διενέργεια προανάκρισης προκειμένου να εκτελεστεί άσκηση ποινικής δίωξης για όσα έγιναν στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Σύμφωνα με το έγγραφο του κ. Κωνσταντακόπουλου, η προανάκριση θα αφορά στα ακόλουθα αδικήματα:
1) Επικίνδυνη σωματική βλάβη
2) Παράνομη οπλοφορία
3) Παράνομη οπλοχρησία
4) Διακεκριμένη περίπτωση φθοράς πράγματος που χρησιμεύει για κοινό όφελος
5) Διακεκριμένη περίπτωση φθοράς που τελέστηκε με φωτιά
6) Ρίψη προς τον αγωνιστικό χώρο και εναντίον άλλου, αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει έστω και ελαφρά σωματική βλάβη
7) Κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες
8) Χρήση αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες
9) Κατοχή βεγγαλικών, καπνογόνων και κροτίδων
10) Χρήση βεγγαλικών, καπνογόνων και κροτίδων

Η παραγγελία του αντιεισαγγελέα έγινε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου και ζητά από τον διοικητή του Τ.Α. Πειραιά τη διενέργεια προανάκρισης προκειμένου:

α) να εκτελεστεί η με αριθμ. Πρωτ. 14182/3-12-09 παραγγελία προς την υπηρεσία,
β) να επισυναφθούν σε φορέα εγγραφής (DVD) η μαγνητοσκόπηση του αγώνα μεταξύ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ της 29-11-09 στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» που πραγματοποιήθηκε από την ΕΡΤ και τυχόν άλλου καναλιού τηλεόρασης.
Πλέον, είναι δεδομένο ότι ξανανοίγει ο φάκελος του ντέρμπι καθώς έχουν ήδη αποδειχθεί με τις ιατροδικαστικές καταθέσεις ότι οι τραυματισμοί στην πλάτη του Τζόρβα έγιναν από αεροβόλο και ήταν πρόσφατοι. Επιπλέον όλα τα σχετικά έγγραφα από την τακτική δικαιοσύνη σχετικά με την υπόθεση έχουν κατατεθεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόσο στη Superleague όσο και στην ΕΠΟ.
Ετσι, φαντάζει πολύ πιθανό να υπάρξουν νέα δεδομένα στην εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει, στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Superleague βάσει την οποίας οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 53.000 ευρώ για τη ρίψη φωτοβολίδων και για τα συνθήματα που ακούστηκαν στο ντέρμπι. Αυτό έγινε από τη στιγμή που είχε απορριφθεί η παράσταση του Παναθηναϊκού στην εκδίκαση της απόφασης και δεν είχε συμπεριληφθεί στο κατηγορητήριο ο τραυματισμός του Τζόρβα από αεροβόλο όπλο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom