You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sunny Μπαλτζή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 239
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 68.384
- Πόντοι
- 12.056
καλα ρε νιατο..
το ιδιο ειμαστε???
Ξεχασα...εσυ δεν εχεις περασει περιοδευων ακομα χεχεχε
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.457
- Πόντοι
- 216
To τραγούδι της αγαπημένης μας Sunny για τη Eurovision. Σε όποιον του αρέσει ας το ψηφίσει. Προσωπικά περίμενα κάτι καλύτερο, αλλά είναι καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα υποψήφια.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Μπαλτζή Σάννυ - Σύντομο βιογραφικό:
Γενν. 12/5/1968 Καβάλα, (Σάννυ = Σαλώμη), σπούδασε σκηνοθεσία σε Αθήνα & Λονδίνο, μουσικός παραγωγός ραδιοφώνου, dj.
χα0χα0χα0χα0... ελπίζω εσείς που την λέτε μπάζο να πηδάτε καλύτερες 42αχρονες από αυτή
Γενν. 12/5/1968 Καβάλα, (Σάννυ = Σαλώμη), σπούδασε σκηνοθεσία σε Αθήνα & Λονδίνο, μουσικός παραγωγός ραδιοφώνου, dj.
χα0χα0χα0χα0... ελπίζω εσείς που την λέτε μπάζο να πηδάτε καλύτερες 42αχρονες από αυτή
Επισκέπτης
ενταξει ρε μαλακα να ανοιξω και γω θρεντ με τη γιαγια μου κι αμα δεν σας αρεσει να σας πω ελπιζω να πηδατε καλυτερες ογδονταχρονεςΜπαλτζή Σάννυ - Σύντομο βιογραφικό:
χα0χα0χα0χα0... ελπίζω[glow=red,2,300] εσείς που την λέτε μπάζο να πηδάτε καλύτερες 42αχρονες από αυτή[/glow]
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.457
- Πόντοι
- 216
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
καλα ρε σθ εχεισ σθγγενεισ καραφλεσ ?Την ειχα δει και live στο Booze πριν 8 χρονια οταν ηταν πορτα ο Havok απο τους Xhumans που ειναι ξαδελφος μου...
Αλλα που να τα ξερεις αυτα ρε γιδοβοσκε
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ο γιωργος ειναι παλιος φιλος,απο τους πρωτους πανκηδες στην αθηνα...στην αρχη με ex-humans μετα με velocity...σημερα ελπιζω να ειναι oppressed αλλιως αυριο madball...
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 68.384
- Πόντοι
- 12.056
ο Χαβοκ είναι ο Χαβόκ δεν χρειάζεται συστάσεις..
ο γιωργος ειναι παλιος φιλος,απο τους πρωτους πανκηδες στην αθηνα...στην αρχη με ex-humans μετα με velocity...σημερα ελπιζω να ειναι oppressed αλλιως αυριο madball...
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.457
- Πόντοι
- 216
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.457
- Πόντοι
- 216
Εχει γράψει ορισμένους καταπληκτικούς στίχους στο παρελθόν αλλά η όλη φάση με την Γιουροβίζιον και το στυλάκι που πάει να περάσει δεν μου αρέσει τώρα τελευταία.Μάλλον κουράστηκε κι αυτή να είναι στο περιθώριο τόσα χρόνια και προσπαθεί να προκαλέσει με εμφανίσεις στα μέσα και εξεζητημένα στυλιστικά γούστα και μακιγιάζ για να κερδίσει λίγη φήμη παραπάνω.Είναι δύσκολο να κρατήσεις μια αξιοπρέπεια κι ένα επίπεδο στον καλλιτεχνικό χώρο.Νομίζω ότι η κοπέλα έχει καεί απο τα πολλά drugs!!!Κρίμα.
nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Ωραία γκόμενα όλα κ όλα
Την έχω και φεισμπουκ και εχω δει πολλές φωτό
Το μόνο που δεν μου αρεσε σε αυτη ειναι που ελεγε πως η Αυγουστακη δεν εχει στοφα σταρ σε μια συνεντευξη.
Οκ,εγω ειμαι πιο underground και δεν μ'αρεσει το στυλακι της Αυγουστακη και της κα8ε Αυγουστακη,αλλα οχι πως δεν εχει στοφα σταρ.Το γάμησε και ψόφησε.
Α και καποιος πριν αναφερθηκε μηπως λεγονται Second Skin απο το κλαμπ του Φακινου.(έλεος goth το gay bar! )
Δεν ισχυει γιατι υπαρχει και μαρκα ρουχων και ξένο συγκροτημα με το ίδιο όνομα.
Το μόνο που δεν μου αρεσε σε αυτη ειναι που ελεγε πως η Αυγουστακη δεν εχει στοφα σταρ σε μια συνεντευξη.
Οκ,εγω ειμαι πιο underground και δεν μ'αρεσει το στυλακι της Αυγουστακη και της κα8ε Αυγουστακη,αλλα οχι πως δεν εχει στοφα σταρ.Το γάμησε και ψόφησε.
Α και καποιος πριν αναφερθηκε μηπως λεγονται Second Skin απο το κλαμπ του Φακινου.(έλεος goth το gay bar! )
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 653
- Πόντοι
- 96
gay bar το second skin ? ? ? ? νομιζα ροκαδικο με ανωμαλοφατσες..Ωραία γκόμενα όλα κ όλα
Επισκέπτης
gay bar το second skin ? ? ? ? νομιζα ροκαδικο με ανωμαλοφατσες..
ΡΟΚΑΔΙΚΟ? omfg!!
nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
αρχισε ως γκοθικ βασικα αλλα στην πορεια εγινε γκευ φταιει και η περιοχη...gay bar το second skin ? ? ? ? νομιζα ροκαδικο με ανωμαλοφατσες..
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.457
- Πόντοι
- 216
imperialdemon1821
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2005
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
H κοπελα μου βγαζει κατι σε υπηρετρια του διαολου θυσιες ζωων σε σπηλιες και τα διαφορα σχετικα βακχικα οργια κτλ