Μην μπεις στον κόπο να το δουλέψεις. Καμία δεν θα εκτιμήσει την διαφορά.Με πολύ δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι, μου έχουν πει ότι άνετα φτάνω τα 5 δευτερόλεπτα..
Τελευταία τροποποίηση:
Μην μπεις στον κόπο να το δουλέψεις. Καμία δεν θα εκτιμήσει την διαφορά.Με πολύ δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι, μου έχουν πει ότι άνετα φτάνω τα 5 δευτερόλεπτα..
Θα πάω στα 5 δευτερόλεπτα και θα αυξήσω αριθμό στησεων σε 30 ..σύνολο 150 δευτερόλεπτα...Μην πεις στον κόπο να το δουλέψεις. Καμία δεν θα εκτιμήσει την διαφορά.
Μετα θα σε βαλουν για αυτοματο ποτισμαΘα πάω στα 5 δευτερόλεπτα και θα αυξήσω αριθμό στησεων σε 30 ..σύνολο 150 δευτερόλεπτα...
Είσαι η λύση στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας...γιούρια!Θα πάω στα 5 δευτερόλεπτα και θα αυξήσω αριθμό στησεων σε 30 ..σύνολο 150 δευτερόλεπτα...
Ποια γουστάρει γρήγορη γονιμοποίηση?Είσαι η λύση στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας...γιούρια!
Για όσες θέλουν ένα πιτσιλιγμα στα γρήγορα (για τη γεύση..)Μετα θα σε βαλουν για αυτοματο ποτισμα
Όλες! Έχουν κλείσει και κομμωτήριο μετά!Ποια γουστάρει γρήγορη γονιμοποίηση?
Θα τις ξεμαλλιασει;Όλες! Έχουν κλείσει και κομμωτήριο μετά!
Πρέπει να δουλέψουν και τα κωμμοτηρια λίγο.. ( χρυσή μου με γονιμοποίησε στα γρήγορα..τώρα πάω γυναικολόγο - εποχές μετά τον Τριτο παγκόσμιο πόλεμο που θα έχουμε μείνει λίγοι άντρες)Όλες! Έχουν κλείσει και κομμωτήριο μετά!
Ε, πώς το κάνει τόσο γρήγορα αν δεν είναι πολύ έντονο;Θα τις ξεμαλλιασει;
Κριμα τα extensions. Στο χερι θα του μεινουν. Θα τους παιρνει το σκαλπ σαν Ινδιανος.Ε, πώς το κάνει τόσο γρήγορα αν δεν είναι πολύ έντονο;
Ε, πώς το κάνει τόσο γρήγορα αν δεν είναι πολύ έντονο;
Ούτε ξεμαλθιαζω, ούτε σκαλπ , ούτε κάτι βάρβαρο.. εφαρμόζω σύστημα γρήγορο και ευχάριστο στυλ κουνελου...Κριμα τα extensions. Στο χερι θα του μεινουν. Θα τους παιρνει το σκαλπ σαν Ινδιανος.
Καλώς το αυτόματο πότισμα!Ούτε ξεμαλθιαζω, ούτε σκαλπ , ούτε κάτι βάρβαρο.. εφαρμόζω σύστημα γρήγορο και ευχάριστο στυλ κουνελου...
Στο κωμοτηριο πάνε για να γιορτάσουν τη γνωριμία μαζί μου..
Πάντα είχα..Καλώς το αυτόματο πότισμα!
Έχεις πάθει δυσλεξία και εσύ βλέπω...
Εγώ γιατί νομίζω ότι το κάνεις επίτηδες από τότε που έμαθες ότι η δυσλεξία έχει πέραση στα γκομενάκια;Πάντα είχα..
Είμαι ο beck!
Πάντα ήταν βαριά η περίπτωση μου..Εγώ γιατί νομίζω ότι το κάνεις επίτηδες από τότε που έμαθες ότι η δυσλεξία έχει πέραση στα γκομενάκια;
Arist@rxos εν δράσειΓια όσους δεν κατάλαβαν το προηγούμενο λογοπαίγνιο..